Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiętacie ją?

Macie adres tej smiesznej dziewczyny prowadzacej bloga? / DORADŹCIE

Polecane posty

Gość pamiętacie ją?

Dzis rano szybko przegladalam bo nie mialam za wiele czasu.. ma ktos ten adres? Jesli ją kojarzycie to mam "mały" problem... Otóż mam włosy prawie identyczne jak ona i juz nie wiem co mam z nimi zrobić... wyprostuję-wyglądają jeszcze gorzej.Używam różnych maseczek, odżywek i to nic nie daje. Prosze o jakąś radę, najlepiej fryzjerkę

Gość pamiętacie ją?
Wax,pantene regenerującej, i jakiejś jeszcze tyle że za granicą była kupowana[ nie znam nazwy], gliss kura, regularnie kupowałam jakieś maski do włosów z rossmana, nazw rowniez nie znam :/ pół roku regeneruję i nic nie działa na nie :( żadnej prostownicy ani suszarki nie używam,a scinałam ostatnio w lutym,nie chce juz scinac bo mam wystarczajaco krotkie, nie wiem co zrobic z nimi, nie ma nawet minimalnej poprawy;/

Nie chcę Cię martwić, ale niektórzy już takie włosy mają i choćby nie wiem jak się starali to wiele się nie zmieni :( Popytaj o profesjonalne zabiegi w salonach fryzjerskich, a jeśli chodzi o pielęgnacje włosów to ja polecam Tresemme z witaminą E [o ile się nie mylę] :)

Gość pamiętacie ją?
spróbuję może akurat mi pomoże:) chcę iść na saunę na włosy nie wiem czy pomoże ale muszę spróbować bo strasznie to wygląda:( tym bardziej ze twarz mam okrągłą to strasznie wyglada jak zepne w kitkę czy rozpuszcze;/ ewentualnie zamowie doczepy... skizto wybacz ze pytam ale masz naturalne wlosy?

Gość pijonca
O dżizas. Już w zeszłym roku jej blog krążył po kafeterii. Nadal go pisze.

Gość pamiętacie ją?
kolor akurat nic tu do rzeczy nie ma , choc ladny jest ;) chodzilo mi o długość... sliczne te włosy masz :)takie zadbane i zdrowe..:)

Dzięki :) Ale moje włosy zawsze były grube i szybko rosły. Nie dbam o nie wcale, choć przestałam prostować i kręcić :D:D