Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALDONA 3

BRAK ZARODKA

Polecane posty

CZESC W ZESZLYM TYGODNIU LEKARZ WIDZIAL ZARODEK I SERDUSZKO A DZIS BYLAM U SWOJEGO LEKARZA I NIEWIDZIAL ZARODKA JAK TO JEST BARDZO PANIKUJE

nie trzeba krwawić by ciąża obumarła,a czy lekarz robił na tym samym usg badanie ? jeśli tak to przykro mi,ale maleństwo umarło. Ja tak miałam,że po 3 tyg juz nie widziałam malucha,nie krwawiłam,dziecko po prostu umarło a płyny zostały wchłonięte dlatego usg już malucha nie pokazało

USG ROBILI CALKIEM INNI LEKARZE DO TEGO CO BYLO WIDAC ZARODEK I SERDUSZKO POSZLAM BO SLYSZALAM ZE MA NAJLEPSZY SPRZET A WIZYTA JEST DOSC DROGA 150 ZL A MOJ LEKARZ MOZE MA INNA APARATURE I NIEWIDAC JESZCZE JESTEM 6-7 TYDZIEN

Gość W tym tygodniu powinno juz
byc widac serduszko... Idz do innego lekarza! A kiedy ten pierwszy widzial serduszko?

jeśli możesz wyłącz caps lock, bo ciężko się czyta Miałam podobnie i niestety ciąża obumarła, u mnie zarodek był, ale się zmniejszył

i co powiedział lekarz gdy powiedział,ze nie widać zarodka ? Ja miałam pierwsze usg w 2 ciąży na starym sprzęcie i było widać dziecko i serduszko,było to w 6t4d. Dla potwierdzenia możesz zrobić betę HCG i powtórzyć po 2 dniach,będzie wiadomo na 100%,bo beta albo będzie rosła albo spadała

JESLI CHODZI O BETE TO ROBILAM TYDZIEN TEMU I WYNIK TO 1222,00 A DZI ODEBRALAM NOWY WYNIK I 9335,OO LEKARZ POWIEDZIAL ZE TO DOBRZE