Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam zainteresowana...

sekualne ekspeymenty.

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppp
up

Gość Hot lady
igatam w miejsach publicznych gdize ja to robilam to bylo malutkie autko hehehe nie pytaj jak sie tam pomiescilismy, ale wspominam dobrze mimo iz glowe od kregoslupa mialam wygiętą pod kątem 90 stopni;) ale dalo sie!! mimo mojego calkiem sporego wzrostu (175cm)bylo interesujaco;) Robilam to takze w pracowni konmputerowej na hmmm uczelni;) Anitaaa a jezeli chodzi o techniczna sprawe sexu w miejsu publicznym to wiadomo ze tu nie ma czasu ani miejsca na dluga gre wsetpna, wiec gre wstepna mozna zastapic tzw "dirty talking" awiec szepczesz swoiemu misiowi do uszka co bys mu chciala zrobic, najlepiej jak robisz to kiedy on np stara sie skupic na czyms, gorące smsy tez bardzo pomogą mu sie nakrecic. Wiec jak juz w koncu znajdziecie ta chwile i dobre miejsce zeby to zrobic on i pewnie Ty bedziecie gotowi do akcji;) Jezel chodzi o predkosc ruchow to dosc sie liczy -dla niego, dla ciebie to bardziej technika, zeby dotykac np punktu G. Jezeli sie bedziesz za wolno ruszac, nic sie nie martw- on chwyci Twoje biodra i pokaze Ci dobry dla niego rytm;)

Gość ooooooooooooooookkjhgfdsa
dawno nie widzialem pracowni komputerowej bez monitoringu, wiec sadze, ze ktos mial niezly show :-)

Gość Hot lady
Bo to dawnooo bylo -jakies 10 lat temu, a on tam pracował

Gość DuchownyD
10 lat temu......a dziś jeszcze też potrafisz tak eksperymentować?

Gość Hot lady
Duchowny. To bardzo ciekawe pytanie i zaczelam sie nad tym zastanawiac... Mysle, że gdybym jeszcze byla w stanie tak zauroczyć sie facetem jak wtedy to chyba tak, ale teraz mi znacznie cieżej się zauroczyć, niz to było wtedy:)