Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gcdscvc dsc

czy odbijanie kobiet jest tak złe ?

Polecane posty

Gość gcdscvc dsc

Cześć chłopaki,dziewczyny.Na wstępie przedstawie kontrowersyjny temat:"Czy warto odbijać kobiete". Pewnie Że warto ale w niektÓrych sytuacjach.Piszę to dla chłopaków szczególnie załamanych narzekających na kobiety"jakie to są okrutne"dlaczego zostawiła dlaczego odeszła do innego. Z prostego powodu,przestaliście się podobać danej kobiecie. Też to przechodziłem,miałem dziewczynę a podczas związku zachowywałem się jak typowy " wierny piesek ". Byłem grzeczny,to kobieta była nagrodą,usługiwałem(chłopiec na posyłki),zero dominacji w związku,to ma jędną dobrą strone: nie będziesz zdradzał bił itp..nie w tym rzecz,łudziłem się ze będąc tak zwanym grzecznym chłopcem będzie każda moja. Prawda okazała się bardziej bolesna:Będąc zemną spotykała się z innym,stwierdziłem : trzeba być grzecznym i należy ustępować. I wtedy rozpoczeła a mianowicie to zaczynała sie porażka,zaczynała być oschła wobec mnie,robiła kłótnia a ja głupi na to odpowiedziałem: Co jest ze mną ? Przecież ją dobrze traktuje.Dzień później wstawiła na nk gdy ją nieobecny w domu zdjęcie mój miś(obcy facet). Kiedy to zobaczyłem świat mi sie zawalił i wtedy podeszlem jak ostatni frajer do mej byłej : i "przepraszam" daj szanse,łzy w oczach,tragedia co? Dzień po rozstaniu: a słowa rozstania miały słowa:Tomuś jest przeciwieństwem ciebie,dzięki niemu czuje się spełniona,i nowonarodzona w odroznieniu od ciebie lalusiu. Nastąpił dramat wpadłem w dołek nie trzeba opisywać tego " każda kobieta to dla mnie sz*ata była,ze sa złe nienawidze ich". Gdy już ochłonąłem po tym wszystkim,docierało jakby zza światów mądre ale brutalnie szczerze słowa,jesteś sam sobie winien tego gdybyś był prawdziwym facetem i rzeczywiście tak to było: to ja byłem źródłem tego,tych wszystkich niepowodzeń. Wziąłem się w garśc:Jeśli chcę zdobyć kobiete musze zmienić nastawienie do nich,ale w końcu chce iść w kierunku tego o czym jest temat. Więc moim zdaniem warto odbijać kobiete jeśli jest w toksycznym związku,możecie mówić o moralnościach i tego typu rzeczach. Co to jest zdrada?nie jesteśmy monogamiczni,jesteśmy tylko potomkami neardeltalczyków a wiadomo z kim są spokwrewnieni oni. Natura:w każdym środowisku samice wybierają najatrakcyjniejszych samców a ci słabi albo giną albo pożerani są przez silnych drapieżników. Jesteśmy tylko inteligentnymi zwierzętami przystosowanymi do moralnego cywilizowanego współczesnego świata. Obecnie podoba mi się koleżanka niestety zamierzam ją odbić jest w związku z jakims ćpunem,cwaniaczkiem tak jest w toksycznym związku,i nie liczę się z czyjimś szczęściem,spytacie pewnie co by sie stało jeśli tobie by jakiś chciał odbic dziewczyne? a walczył bym o nią a jeśli by odeszła zaakceptowałbym jej decyzje bo nie musze być najważniejszy przecież. Obecnie także wzbudzam kłótnie między nimi i karmie się tym i korzystac z tego probuje,więc aktualnie chłopaki będące w tym stanie co ja byłem. nie obrazac kobiet hehe tylko starac sie byc atrakcyjniejszym,nie mam zamiaru być autorytetem teraz i nie potrzebuje opin zgadząjących się zemną proszę o opinie pozytywne a nawet negatywne może coś wyciągne z nich jakieś wnioski ..Wszystkiego dobrego(mam 20 lat)

Gość Zła Perfidna Pomarańcz
odbijanie nie jest złe , to life style.

Gość korektor3771
Skoro już trafiłeś na dobrą drogę to sobie poczytaj (jeśli dosyć dobrze znasz angielski) http://heartiste.wordpress.com/ - świetny blog. To tyle, miło, że przykre doświadczenie nauczyło Cię czegoś. Pozdrawiam :)

Ja tylko chciałam zwrócić uwagę, ze nie można człowieka "odbić". człowiek sam musi chcieć, a jezeli ktoś ma taki charakter, a nie inny to żaden wyczyn.