Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarnowskie

Czy kobiety niezależne mają trudniej z poznaniem mężczyzn?

Polecane posty

Gość tarnowskie

Witam, od niedawna zauważyłam, że zarówno ja jak i moje koleżanki będąc osobami wykształconymi, dobrze zarabiającymi i atrakcyjnymi, borykamy się z problemem zapoznania fajnych osobnikow plci przeciwnej. Może ktoś jest w stanie odpowiec, dlaczego mężczyźni się nas boją?

Gość No to naturalne
Że niski żałosny z wyglądu koleś z małymi stopami boi się wysokiej ładnej zgrabnej dziewuchy z większymi stopami niż on :P

To chyba nie o to chodzi. Są na pewno tacy co wolą puste panny, bo sami tacy są. Ale inteligentny facet, który nie będzie szukał kobiety tylko do łóżka powinien być zadowolony.

Gość tarnowskie
Wydaje mi się, że faceci widząc takie kobiety boją się zagadac. A my tak jak inne kobiety tez potrzebujemy wsparcia mezczyzny. Zawsze dazyłam do tego aby się usamodzielnic i zawsze moc sobie w zyciu radzic. Dzisiaj różnie bywa z tymi zwiazkami.

Witam. Mam kilka koncepcji. Takie samodzielne, ambitne, dobrze zarabiające kobiety mogą wzbudzać w mężczyźnie strach. Jeśli jest taka samodzielna, niezależna to przeważnie jest zdecydowana. To nie jest kobieta która wymaga wparcia, pocieszenia przytulenia. My faceci często realizujemy się w działaniu. Np. jako wybawiciele, rozwiązywacze problemów. Mężczyźni mają często zakorzeniony wizerunek faceta jako głowy rodziny, jaka osoba dominująca. A jak on ma dominować przy takiej kobiecie. Świat się zmienił, większość facetów jest zagubiona przy silnych, ambitnych, samodzielnych kobietach. Są trochę "męski", a tylko niektórzy faceci nauczyli się być bardziej "damscy" dal równowagi. Co Ty na to ?

Gość sliczna...
Jacek masz racje ...:)