Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia co nie wie bo jest girl

praktyczny prezent dla 6 miesięcznego chłopca

Polecane posty

nie wiem co się przyda i dlatego chętnie zapytam się mam - co jest praktycznym i miłym prezentem ( chłopiec 6 miesiecy)

a jaka to okazja?moze jakkomus sie nie przelewa to po prostu kup papmersy. A najlepiej moze sie zapytaj czy cos by chcieli. ja osobiscie bym ubranek nie chciala dostac, z zabawkami tez jest ciezko bo moze akurat ktos miec taka.

zależy co dziecko już ma:) najlepiej spytaj rodziców ,moim zdaniem jakaś zabawka edukacyjna byłaby świetna :) ile chcesz przeznaczyć pieniędzy ?

okazja bez - z wizytą jadę na tydzień do kuzynów którzy mają własnie takiego szkraba ;) ubranka nie wiem czy trafilabym w romiar , pampersów akurat nie trzeba ale może jakieś kosmetyki do kąpieli albo zabawkę ?

a może porostu rodzicą kup jakiś fajny album na zdjęcia,albo ksiazeczke z bajkami

zapytani zbywają -oj przyjedz i to wystarczy a mieszkają 200 km dalej więc nie 'podglądnę' :)

kosmetykow nie kupuj bo on napewno maja juz jakies swoje ulubione, z zabawkami tez roznie bywa mozesz nie trafic chybaze moze misis kup jakiegos mieciutkiego duzego do przytulani, moj synek jestna etapie przytulania misiow

Gość ja tam wiem ,że maluch chce
książeczkę taką do czytania/obśliniania i bawienia się nią

kosmetyki to kiepski prezent dzieci często są uczulone na różne kosmetyki :( kochana może matę edukacyjną albo jakąś inna zabawkę ?

no właśnie sama nie wiem więc liczę na wasze podpowiedzi co faktycznie będzie fajną zabawką a nie kolejnym zbędnym i kłopotliwymm zaśmieczacem ;) piszcie mamy i ciocie

wiesz co, jesli chcesz jakis wiekszy prezent zrobic, to kup cos drobnego na teraz i cos wiekszego na przyszlosc, wieksza szansa, ze tego nie maja. Czas [rzy takim maluszku leci szybciutko, moze zastanow sie nad takim szlafroczkiem z kapturkiem, p[rzyda sie na wiele miesiecy, nawet lat, bo dzieci uwielbiaja takie szlafroczki- nie trzeba wycierac recznikiem. Wg mnie fajny gadzet, a nie kazdy rodzic uwaza to za rzecz pierwszej potrzeby, a dobrogatunkowe kosztuja ok 50-60 zl. Nie wiem jak oni, ale ja bym sie ucieszyla. I dziecku jakas grzechotke albo zabawke do kapieli, moja uwielbia zabawki do kapieli, nigdy nie jest jej ich malo

Gość o tak!!
mata edukacyjna to jest to.. ;)

na pewno nie mate, bo juz jest za duzy. Ten pomysl z ceratkowa ksiazeczka tez jest fajny, moja lubi takie cos, bo uwielbia wszystko slinic ;p

na pewno kupię coś co mozna bezpiecznie obślinić zgnieść i przytulić ;) albo taki ciepły szlafroczek

szlafroczek to fajny pomysł, na mate jak ktos pisal za pozno, no chyba ze masz kase to moze np koljc albo łóżeczko turystyczne, albo hustawke taka w futryne

Gość wredna małpa 27
a ile pieniędzy chcesz przeznaczyć?

Gość gość
Polecam maskotkę ze strony sztwory.pl, moja córeczka jest zachwycona Zenonem :)

Gość gość
ze swojego doświadczenia powiem Ci że właśnie zakupiłam książkę z bajkami, zabawki ubranka, mate dostałam na tak zwane zobaczenie malucha...i właściwie wszystko ma jedynie brakowało bajek..kupiłam klasyczne i jestem bardzo zadowolona, ale są też inne..myśle że rodzice powinni być zadowoleni..a jak więcej kasy chcesz przeznaczyc to może huśtawkę właśnie się przymierzam do zakupu

Gość evvka2
Tutaj https://www.gugubox.pl są świetne prezenty dla niemowlaków. Warto tam sobie zerknąć. Uważam, że pudełka Gugubox, to rewelacyjne rozwiązanie. W ten sposób można sprawić niesamowitą niespodziankę nie tylko dziecku, ale również mamie. Produkty, które będą przychodzić są naprawdę rewelacyjnej jakości.