Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro urodziny mam

samotne urodziny

Polecane posty

Gość jutro urodziny mam

mam jutro urodziny i już nie "naste". Nie mam przyjaciół, znajomych. Już jest mi smutno. Jak spędzić jutrzejszy dzień, żeby nie myśleć, że są urodziny?

Gość shfj
wejdź na kafe na topik życie w pojedynkę.

Gość jutro urodziny mam
znowu mam cały dzień na cześć moich urodzin robić sobie dobrze pod fotki moich koleżanek??

wiem, że to nie bedzie moze jedna z najlepszych "Rad", ale tak sobie pomyslalam, ze mam tak, ze o wlasnych urodzinach sama staram sie nie pamietac ani nikomu nie przypominac, to ludzie ewentualnie moga o nich pamietac. Wiec zastosuj moze ten trik - skoro nikt nie pamieta, wiec czemu mam ja?

Przykro mi ale nasz mózg nie umie na zawołanie "Nie myśleć o urodzinach". Tego się nie da zrobić ...

ok, jest gdzieś tam z tyłu głowy taka myśl, ale jednak z wiekiem to moim zdaniem przechodzi oczekiwanie na nie wiadomo co, jak coś będzie to będzie i tyle.

Gość Zawszedousług
Hej! Jesteś trochę jak Severus Snape. A wszyscy lubimy Snape'a! :D Wszystkiego najlepszego, bo potem mogę już nie mieć okazji. Szczere życzenia, któe zawierają w sobie nadzieję spełnienia Twoich marzeń!

O właśnie - zapomniałem - 100 LAT !!! 100 LAT, niech żyje żyje nam ...

Gość zapach pomarańczy...
Użalać się nad samotnymi urodzinami, szukać pocieszenia tutaj, to może każdy urodzony w tym dniu solenizant. A gdybyś w tym dniu powiedział(a) sobie, od jutra będzie dla mnie lepiej, inaczej. Dużo zdrowia życzę, bo reszta zależy od ciebie. A poniżej są pozytywy horoskopu urodzeniowego;) 6 sierpnia - znak zodiaku LEW Dziś urodzony jest człowiekiem niezwykle wiernym, zdolnym do dużych wyrzeczeń na rzecz swoich bliskich i przyjaciół. Można na niego zawsze liczyć - nigdy nie zdradza swoich przyjaciół i zawsze im pomaga w trudnych sytuacjach. Dąży do doskonałości - ma prawy i szlachetny charakter. Kieruje się w życiu uczuciami - kocha głęboko, wiernie i silnie. Najważniejszą sprawą dla niego jest rodzina i kochający partner. Nie zwraca uwagi na rzeczy materialne, które nie mają dla niego praktycznie żadnego znaczenia, dlatego też zdarza mu się niestety, że popada w kłopoty materialne. Nie stara się o majątek, a jeżeli go posiada dzięki układom rodzinnym, to partner powinien zadbać o to, aby go nasz Lew nie zaprzepaścił. Dziś urodzony bowiem woli, aby życie unosiło go na swych falach, a raczej kołysało. Nie pragnie walki, ani zwycięstw - pragnie miłości!! Jego partner życiowy powinien być spod Znaku Koziorożca.