Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

ŚMIERĆ A.LEPPERA TO OGROMNA STRATA DLA ROLNICTWA!!!

Polecane posty

Zrobił tak wiele dobrego dla rolnictwa, prócz tego był to taki swojski facet, naturalny,miał typowy silny charakter dla człowieka ze wsi, był wspaniały i niesamowity. Pomódlmy się za niego wspólnie.

Gość nieładnie
To wymień choć jedną wspaniała rzecz jaką zrobił dla rolnictwa, albo w ogóle dla tzw. spoleczeństwa.

w ogole w rolnictwie sie poprawilo, generalnie, mamy krus, nie musimy pracowac, a emerytura jest dla kazdego, placimy pare zl. na kwartal a i tak wiekszosc jest zwolniona z tej oplaty, krowy, byki, zboze wszystko mozemy sprzedawac bez podatku, placimy grosze za grunt, ja za 100 ha place niewiele wiecej niz moja sasiadka z miasta, ktora ma tylko domek letniskowy

Gość nieładnie
beatka :D:D:D słaby projekt, słaba prowokacja wysil się bardziej 🖐️

Gość filmunia
ja nie wierzę że on gwałcił kobiety

Gość ale wy jesteście(brak słów)
wszyscy z ryjem najeżdżają na rząd, że jest taki zły. I wiecie co wam powiem: tak, rząd jest zły, nawet bardzo, tylko pytanie: po co miałby być dobry, skoro i tak w większości rządzi poyebanymi idiotami jakim jest nasz naród. Nie ma akceptacji dla homoseksualistów, wyznawców innych religii, ludzi o innym kolorza skóry. I wielki problem:KTOS JEST ZE WSI. No i co z tego ja się pytam? Każdy cholerny idiota, który wyśmiewa ludzi mieszkających na wsi powinien chociaż tydzień przymusowo spędzić na robotach na wsi. I zobaczyć jak to jest: wstajesz o 4 rano, kładziesz się o 00, siedzisz na polu, na upale niemiłosiernym, wydajesz pieniądze na nasiona, środki ochrony, maszyny i to tylko po to, żeby potem to wyrzucić, bo nie ma kto kupić. Dlaczego? Bo musimy przecież jeśc warzywa importowane a polskie produkty wyrzucać i niszczyć nasze rolnictwo. IDIOCI.

Gość Tomashek
jaaasne... śmierć buraka

Gość Tomashek
do "ale to wy jesteście" masz rację, dlatego kupuję warzywa i owoce na targu od rolników i dziadków z działek. Sa to produkty pyszne i jem je z rodziną od lat. Chleb kupuje w małej piekarni. Wyroby masarskie od miejscowego rzeźnika. Ale Lepper wcale nie pomagał polskim rolnikom. Był cwaniakiem myślącym tylko o sobie. Pozdrawiam rolników. PRAWDZIWYCH!!!

Gość ale wy jesteście(brak słów)
widzę:O:O:O poniosły mnie emocje;) denerwuje mnie i już kiedy ludzie udają, ze mają o czymś pojęcie i wiedzę, a w rzeczywistości gówno wiedzą