Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6g3t5

Jak załatwić sobie cesarkę???

Polecane posty

Gość olazwarszafskiegodeszczu
500 zł o powiedz że zależy ci na cc bo jesteś psychicznie nastawiona że poród będzie ciężki i że w gre wchodzi tylko cc ... wg mnie oczywiście

Gość a ja będę mieć cc
na własne życzenie, i Jagoda i inne tego typu trolle mogą swoje teorie wsadzić sobie wiedza gdzie. Przezyłam 2 razy sn i wiecej nie chcę i od początku ciąży byłam nastawiona na cc. I chyba ci któzy piszą,ze nie ma takiej możliwosci mieszkają w bajkowej krainie, bo za pieniądze wszystko się da:) a ciecie u mnie kosztuje 1500zł u pewnego dr, takze autorko poszukaj takowego i jeśli nie masz wskazań to płać.

Gość do wpisu powayzej
naucz sie czytac ze zrozumieniem :P autorka napisala., ze nie ma nawet 500zl na lapowke dla ordynatora a co dopiero 1500zl :D Tepy trolu!!!! :D

Skoro masz tak traumatyczne doświadczenia z porodem sn, to każdy psychiatra wystawi ci zaświadczenie, że nie możesz rodzić naturalnie. Szwagierka męża takim sposobem załatwiła sobie wskazanie do CC. Poszła do psychiatry, całą ciążę truła mu, że boi się rodzić naturalnie, że czuje przez to niechęć do dziecka i, że nie może spać po nocach i lekarz dał jej zaświadczenie. Zgłosiła się do szpitala, ustalili jej datę CC, zgłosiła się w wyznaczonym terminie i urodziła. Moje znajome różnie kombinują, żeby tylko mieć cesarkę.

Autorko nie czytałam całego topiku więc nie wiem czy ktoś o tym napisał, ale dostać skierowanie na cc w dzisiejszych czasach to pikuś ;) Idziesz do psychologa, mówisz, że panicznie boisz się porodu, że na samą myśl Ci słabo ( trochę ubarwić można) i daje Ci skierowanie na cc- powód? Tokofobia ;) Gin. nie ma prawa tego kwestionować :)