Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6g3t5

Jak załatwić sobie cesarkę???

Polecane posty

Gość 6g3t5

Nie chce i nie mogę rodzić naturalnie, a gin nie chce mnie skierować na cc. Czy jeśli odmówię współpracy w szpitalu to odeślą mnie na cc?? Proszę o pomoc!

Gość idziesz do innego szpitala,
dajesz odpowiednia kwote w kopercie i umawiasz się na cc 🖐️

Gość zapłać i ci zrobią
to najłatwiej.

Gość zapłać i ci zrobią
a jeśli nie mogłabyś rodzić sn to przecież dostałabyś skierowanie na cc od gina. Więc jak to z tobą jest?

Gość to nie wiesz?????/
jw.

Gość 6g3t5
Nie mam kilku tyś aby dac lekarzom w łapę dlatego pytam jak ją załatwić będąc już w szpitalu

Gość wejdz na ten link a
Idz na wizyte do ordynatora szpitala daj 500zl i bedziesz miec cc od reki.

Gość to nie wiesz?????/
jakie kilka tys? :o 400-500zl bedzie dosc

nie wiem, gdzie mieszkacie, ale u nas za 500zł to nawet się nie zastanowią. Cena cc to 2-3tys

Gość 6g3t5
Ludzie zorzumcie że to niemożliwe. Moim ginekologiem jest właśnie ordynator szpitala, w promieniu 50 km innego szpitala nie ma. Nie stać mnie nawet na te 5 stów, dlatego pytam kolejny raz co zrobić aby po przybyciu do szpitala zostać skierowanym na cc?

Jezeli jest tak jak piszesz to moim zdaniem nie masz zadnych szans na cesarke. Zrozum dziewczyno, ze do cc musza byc wskazania medyczne a jezeli ich nie masz to nikt ci cc nie zrobi. Przykro mi.

Gość takmalami
a dlaczego nie możesz rodzić naturalnie??

Gość 6g3t5
No a jeśli nie dam się zbadać? Nie pozowolę nic zrobić?

Gość takmalami
lekarz sie zna i raczej bez wskazan nie zrobi ci cesarki a jesli nie dasz sie zbadac to bedzie twoja sprawa... zaszkodzic mozesz tylko sobie i dziecku... :O

Gość 6g3t5
No ale w takim wypadku to skireują raczej na cc jak poród się zacznie...

6g3t5 No a jeśli nie dam się zbadać? Nie pozowolę nic zrobić? " tY W OGOLE POWAZNA JESTES??? bedziesz niedlugo matka wiec zachowuj sie jak dorosly odpowiedzialny czlowiek a nie jak 5 letnie dziecko. Czemu sie tak boisz sn? Ja na dniach rodze drugie dziecko naturalnie i w zyciu bym sie na cc nie zdecydowala. Nie taki diabel straszny jak go maluja. uwierz!

Gość takmalami
jak sie zacznie a lekarz prowadzacy nie widzi zastrzerzen to po prostu bedziesz rodzic...

Gość 6g3t5
To rodź nawet i co roku jak ci poród taki fajny i w ogóle. Ja naturalnie nie urodzę

6g3t5 No ale w takim wypadku to skireują raczej na cc jak poród się zacznie " :D w jakim przypadku? , ze nie dasz sie zbadac? No prosze cie! Usmialam sie.

oj tam urodzisz , urodzisz . :D A mowie ci bol jest nieziemski. Wczoraj byla u mnie vratowa i mowila, ze jak rodzila to slyszala dziewczyne ktora nie krzyczala tylko wyla z bolu tak ja bolalo. Zobaczysz urodzisz nawet nie bbedziesz iwdziala kiedy.

Gość hhyjg
No więc tak: nie daj się zbadać i nie zgódź się na podłączenie do ktg, najlepiej to pobecz, pokrzycz, jak ktos będzie chciał coś na tobie wymusić to pokaż że chcesz wyjść itd. u mojej znajomej to poskutkowało, po godzinie takich akcji zawieźli ją na cc.

Autorko, nie ma szans. Wstydu sobie narobisz, a i tak nic nie wskórasz. Skoro boisz się rodzić trzeba było myśleć 9 miesięcy temu jagoda369 oby się zaczęło przed wywoływaniem :) Lekkiego i szybkiego życzę

Gość 6g3t5
Nie bedę oddychać i nie urodzę. Ani przec. Nie mam zamiaru tu się sprzeczać, chce tylko jakiś sposób jak mieć cc

Gość debilizzzzzzzm
No więc tak: nie daj się zbadać i nie zgódź się na podłączenie do ktg, najlepiej to pobecz, pokrzycz, jak ktos będzie chciał coś na tobie wymusić to pokaż że chcesz wyjść itd. u mojej znajomej to poskutkowało, po godzinie takich akcji zawieźli ją na cc. Hhaha jak taki cyrk będzie odstawiać to do niej psychiatrę przyślą! I będą badać czy jesteś normalna żeby się dzieckiem zajmować,takze nie radziłabym takich szopek odstawiać!

Gość 6g3t5
W dupie mam wstyd.

Gość 6g3t5
hhyjg - dzięki, i chyba tak właśnie zrobię