Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktajlowaaa

.trzymajcie kciuki za mnie!!

Polecane posty

.ide we wtorek do lekarza (oby diagnoza byla ok-a jak bedzie to....jeszcze tyle rzeczy chce zrobic... --->wyjechać ---> uciec na drugi koniec polski --->zalatwic tu formalnosci ---> byc szczęśliwa Zapiszę ten temat i sie odezwe jak mi poszlo i co zrealizowalam..

Gość wszystko, lekkie
no to powodzenia!

Gość a gdzie dowody?
a po co do lekarza co ci dolega?

.nie chce na razie o tym myslec... napisze Wam po niedzieli... .mam jeszcze jedno marzenie. Chce sie spotkac z 3 osobami z kafeterii w realu (nie w sklepie :D )

Gość a gdzie dowody?
a to coś powaznego?

.Agnieszko - daleko do wtorku, wiem. Ale to bedzie weekend pelen stresu. Kto chętny na spotkanie przy piwku w jakiejs uroczej knajpce? :) A wy mie macie marzeń? co byscie chcieli zrobic?

Gość spoko loko
Trzymam kciuki Koktajlowaaaa:) Mam nadzieje, ze bedzie ok!

Gość Zamiataczulicbiednyzlidla
Wiele rzeczy. Te marzenia są po części skromne, a po części kolosalne...ale, jak to z marzeniami bywa, się nie mówi, tylko się je spełnia. Coby na mówieniu nie poprzestać. Poza tym, jak to z marzeniami bywa, są bardzo kruche, i łatwo je w pył można obrócić. Tak, czy siak, powodzenia. Duchem jestem z Twoim Duchem. ;)

.nie kazde marzenie da sie spełnic samemu.. czasem potrzebna jest pomoc drugiej osoby - chcialabym byc dla kogos taką osobą .moje marzenia choc skromne - sa trudne do spelnienia bo brak mi odwagi.

No, jak jej potrzebujesz, i zwracasz dię z tym do drugiej osoby, to już jest raczej kategoria spełniania marzeń, a nie po prostu gadania o nich!

A Ty mnie uważasz za osobę potrzebną Ci do spełnienia marzeń?

"nie kazde marzenie da sie spełnic samemu.. czasem potrzebna jest pomoc drugiej osoby - chcialabym byc dla kogos taką osobą" - przebierzesz sie za policjantke? :classic_cool:

.ha ha ha :) chociaz udało Ci sie wywolac usmiech na mojej twarzy. --> potrzebuje osoby, ktora podejmie za mnie kilka decyzji.

Ja myślałem raczej o marzeniu, typu chęć zostania filmowcem(reżyser, scenarzysta, aktor, kompozytor, operator, ktokolwiek), i konieczność posiadania kontaktów. Wtedy rozmowa, poniekąd, o marzeniach, jest konieczna. A decyzje to Ty niestety musisz podejmować sama.

"--> potrzebuje osoby, ktora podejmie za mnie kilka decyzji." - tak, przebiore sie. Ot co, nic prostszego ;) To jakie sa te Twoje marzenia? = kto ... za kogo ma sie przebierac? ;)

.myslalam bardziej o mazowszu lub pomorzu.. .Ale z Toba chetnie bym wypila piwko. po niedzieli bede powaznie nad tym myslala.

". jestes niewyjety łapiesz mnie za słówka." - a dalabys sie zlapac za cos innego? :x "---. .ale zawsze moze ktos pomoc podjac ta decyzje?" - na mnie mozesz liczyc, nie tylko ... jesli chodzi o kwestie lapania. Problemow z podejmowaniem decyzji nie posiadam :) --->wyjechać - rozumiem, ze chodzi o przejazdzke pociagiem. Nie ma to jak wejsc na dach wagonu i zaspiewac "makarene". ---> uciec na drugi koniec polski - oczywiscie, ze sport to zdrowie, szczegolnie bieganie. --->zalatwic tu formalnosci - z kim ten slub? ---> byc szczęśliwa - a ile tabliczek czekolady zamierzasz skonsumowac?

.odpisze nie pokolei. :) --> czekolada nie czyni mnie szczęśliwą. ---> moge uciekać biegając - nie ma problemu ---> wyjechać równiez pociagiem ---> a z tym łapaniem hehe :P nie skomentuje. --> slub? trafione. tylko tego slubu wlasnie nie chce. uff. chyba wszystko.

To ja teraz pomieszam to wszystko. Rozumiem, ze bedziesz szczesliwa ... podczas ucieczki po pociagu ... biegnac przed siebie ... po tym, jak zakonczysz formalnosci, majac nadzieje, ze Cie nikt (za nic) nie zlapie ;) Psychoanaliza w zwiazku z Twoja reakcja na propozycje lapania ... jestes dosyc niesmiala osoba, ktora czesto niektore informacje zachowuje tylko dla siebie. Nie ufasz nieznajomym, nieziemsko przystojnym facetom, bo obawiasz sie, ze przy nich nie bedziesz mogla sie powstrzymac, co z kolei jest korzystne dla Ciebie, bo gdy Twoja niesmialosc znika to wyczyniasz naprawde nieprzyzwoite "rzeczy". Poza tym za bardzo nie wiesz czego bys chciala (oczywiscie chodzi o lapanie). No dobrze, nie bede sie wiecej rozpisywal.

Eh, a ja chcialem zlapac tego buziaka i odeslac. No to mnie teraz ladnie urzadzilas :) ;)