Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana po raz setny

prawdziwych kochankow juz nie ma

Polecane posty

Gość igtam @
załamana podasz? priv?

Gość załamana po raz setny
tak napisze jeśli podasz mi swój :)

twoja.kochanka2011@wp.pl

myśliciel wpadłeś na to sam czy gdzieś wyczytałeś

Gość igtam @
twoj adres mailowy jest niepoprawny

Gość igtam @
poszło na Twoj priv. jedna spacja była za duzo:)

Gość niezaspokojona koteczka @
Broń cię boże podawać meila Igtamowi ! wysyła robaki w załącznikach a potem wykrada dane z dysku :)

nie jestem wredna tylko Ty z góry zalożyłeś że pod tym tematem jest coś jeszcze. ale jęsli swteirdzam fakt i ktoś chce to zmienić to dlaczego zakłądasz że to ja jestem ... i dziękuję za powodzenie

Satry Satyr pozostało Ci tylko pisac poezję o nas kafeterianach i dobrze Ci to wychodzi, czy tylko to???

A w ogóle to skąd taki rozpaczliwy temat zapodałaś? Kochanek był do dupy kochankiem czy w ogóle był do dupy?

Ja nic nie zakładałem ale niech ci będzie :D A tak na marginesie jak trafiasz na samych kiepskich to nie przyszło ci do głowy że problem może być z tobą? Jak ty jesteś taka sobie to i dobry kochanek może nie poradzić... Wiesz jak to jest z tym tangiem ;)

sprawa polega na tym żeby stac się kochankiem nie wystarczy tylko tego chcieć, trzeba też coś mieć w sobie żeby nim być, więc w ramach ścisłości żaden z moich potencjalnych kochanków nim nie był bo nie umieli być kimś przed tym zanim chcieli stac się "kochankiem"

nopomyśl czy każda kobieta która podoba Ci się z wyglądu mogłaby być Twoją kochanką ??? nie sądzę dlatego że musi też coś miec w sobie nie tylko chęć bycia z Tobą w tej chwili, i własnie tak jest u mnie

Nie sprawdzisz wartości kogoś jako kochanka dopóki się z nim nie prześpisz.... możesz kochać kogoś kto jest dennym kochankiem i nie trawić swojego najlepszego w życiu kochanka a żeby było śmieszniej może on być dla ciebie kompletnie aseksualny. Zastanów się czy szukasz partnera czy kochanka to dwie różne bajki. Za dużo filozofujesz i nie wiesz chyba czego tak naprawdę szukasz... jak chcesz mieć i partnera i świetnego kochanka to zaczynasz mieć duże wymagania :) To już mniej jest kwestia znalezienia, a bardziej umiejętności dogrania się z oczywistą dawką kompromisu i szczęścia. Wtedy masz szanse mieś kogoś kto będzie miał i to coś i będzie świetnym kochankiem... Pamiętaj że "to coś" co zobaczysz u potencjalnego kochanka to często tylko wymysł twojego umysłu :) i może się rozpłynąć jak ochłoniesz i poznasz dogłębnie delikwenta. Kochanka z która się jest dłużej to zupełnie inna bajka niż kochanka na jedna noc.... Inna ocena inna klasa... Strasznie spłyciłaś temat.

A i co do twojego pytania... Tak każda a nawet każda która mi się nie podoba... Wszystko zależy od momentu i nastawienia. Ocenianie przydatności kochanek na podstawie wyglądu czy innych cech jest dużym błędem.

Kochanek to dla mnie nie tylko osoba do łóżka ale tez do drogi do tego łóżka, nie wydaje mi się że spłaszczyłam temat, po prostu oczekuje od osoby która mogłaby byż moim kochankiem czegoś wiecej niz tylko techniki w łóżku, właśnie takie podejście to płaski temat, jeśli ktoś jest burakiem albo osoba zadufaną w sobie to za żadne cuda nie będzie tym kimś ... kiedyś czytałam znakomity wpis kogoś kto szukał partnera dla siebie i ojca dla dziecka ale z dopiskiem nie szukam próbówki... właśnie o to chodzi że szukamy nie tylko fascynacji w łóżku ale również w osobości tej osoby

ale to nie chodzi o ocenę wyglądu. biorąc np kogos kto jest przystojny czy ładna po kilku minutach rozmowy widzisz i czujesz czy ta osoba bardziej Cię pociąga czy wręcz przeciwnie wszystko opadło :) i tak to działa że nie tylko myśle tym jaki może być w pozycji 69 ale jak o niej mówi itd

Czyli nie szukasz kochanka do sexu :D tylko kogoś więcej. Jak już to przyjaciela do sexu... Kochanek nie jedno ma imię ;) Dal tego ci napisałem że spłyciłaś. Pisząc tu kochanek sugerujesz technikę a nie jakąkolwiek obudowę. Dwoje ludzi idzie do łóżka bzykać się jak króliki... Jak byś to wpisała na uczuciowym.... można by się zastanawiać :D Co do buraków i zadufanych w sobie... Tu się możesz pomylić :) Tak jak ci już napisałem możesz kogoś nie trawić może być dla ciebie odrzucający sex sam w sobie może być delikatnie mówiąc udany. No chyba że ty bez "tego czegoś" masz włączoną blokadę :) Więc odpowiem ci na pytanie z początku... Stwierdzili że nie ma się sensu wysilać. Wysiłek jest najczęściej lekceważony przez kobiety a jest cała masa takich które niezależnie od tego czy będzie się burakiem czy nie rozłoży nogi. Prosta kalkulacja skutek uboczny źle pojętego wyzwolenia. A ty musisz zmienić grupę w której szukasz... Zweryfikować wymagania i upewnić się czy nie są nierealne dla 99,99% mężczyzn do spełnienia. A i wysyłać jasne sygnały czego tak naradę chcesz ;)

Gość takajednakochanka
są są ...

Dobrze niech bedzie przyjaciel do łóżka :) ale przecież kochanek to nie przygoda jednorazowa to ktoś za kim się tęskni albo za czymś co on reprezentuje, jeśli jest np w tym co robi dobry ( nie właściwe określenie ale ...) bzykać moga pszczoły, pieprzyć w burdelu itd to jest kochanek ktoś kto jest tylko na chwilę ale nie tylko jedną... Dokładnie, mam taką blokade, ktoś kto nie pociąga mnie swoją osobą w ubraniu nie zobaczy mnie nigdy bez ubrania :) Są różne kobiety tak sama mężczyźni ale gdzie są właśnie tacy którzy umieją zbudować takie napięcie żeby można je było rozładować w łózku...

"to ktoś za kim się tęskni albo za czymś co on reprezentuje" Neeee tęsknisz za napięciem za emocjami za dopaminą i innymi hormonami a nie za osobą. Jak tęsknisz tak jak napisałaś sto już znacznie więcej niż kochanek. (oczywiście nazewnictwo jest umowne bo mąż/żona to też może być kochanek ale "innego typu") Gdzie są? Stali się przeżytkiem poprzedniej epoki :D Dbanie o kobietę jest przez wiele z was traktowane jak poniżanie i tępione więc i będziesz miała coraz mniej takich facetów... Przecież kobiety wyzwolone chcą się pieprzyć jak faceci.... :D Cokolwiek to ma znaczyć :D:D:D

więc ja jestem z tej dawnej epoki .. wyzwolone w łożku ale rola jaka pełnią faceci by tam sie znalesc niech zastanie tylko dla nich

Gość Bond THE BEST
zalamana dlaczego nie odpisujesz ?