Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafetonicmadrego

witajcie po południu!

Polecane posty

Gość kafetonicmadrego

Jak wam mija dzień?

Gość kafetonicmadrego
Mnie powiem wam szczerze mija on BEZNADZIEJNIE. Dramatycznie boli mnie ząb. Znalazłam dziś bloga Leppera - nic nie przepowiadało, że mógłby ze sobą skończyć. Dziwne to jest. Ale powinni zrobić mu sekcję zwłok z dokładnym przebadaniem mózgu. Nie uważacie? Czy on nie miał jakieoś guza mózgu przypadkiem. Może to wyjdzie. Bo w sumie tylko to was może uratować na zachodzie. Naprawdę.

Gość kafetonicmadrego
Witaj Agnieszka - nie znoszę tego imienia jeśli mam być szczera. No cóz... Karolem Kotem nie był ten Lepper ale można was nim wykończyć. Jedna córka ma 27 lat, a wnuki ma syn - rolnik. Córka 27 lat - stara panna - kończy aplikację radcowską, ale wiecie - lekko nie będzie miała. Już miała być hajtnięta i mieć dzieci. A ta synowa miała 3 dzieci na niego. A u niego w domu było 9 dzieci. Czemu on w sumie tej matury nie zrobił - nie wiadomo. Nie chciało mu się. Mógł ją złożyć. O coś tam poszło wiecie bo w sumie wszyscy tacy kształceni, a on bez matury i JEDYNIE tym przepadł. I tyle. Musiało jednak to też miec związek z całością jego kariery i tyle. Czy miał rację? Ktoś powie... no właśnie... co on myślał, że tej matury nie zdał.

Gość kafetonicmadrego
Tam poszło w takim razie wiecie o to co on w szkole głosił, a cała rodzina ustawiona dzięki niemu - jedyne co miała mu do powiedzenia synowa to 3 dzieci wiecie na niego, a reszta? i tyle - i co on to głosił w tej szkole średniej że tej matury w końcu nie zdał. No i to był jakiś jego pogląd na życie. No i ja UWAŻAM, że to rozumiem czemu on tej matury nie zdał i to jest wina szkoły, a nie jego i tyle. Wyobraźcie sobie to jest WYŁĄCZNIE wina nauczycieli, ze go olali i tyle. To nie jest jego lenistwo tylko jego pogląd to był i tyle.