Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE BEDE PAROBKIEM

DZIEWCZYNA SOBIE ZAZYCZYŁA, ŻEBYm JĄ UTRZYMYWAL PRZEZ OKRES CIĄŻY!!!!

Polecane posty

Gość NIE BEDE PAROBKIEM

TO ONA CHCIALA TEGO BACHORA TO NIECH SOBIE TERAZ RADZI CO MYSLI KSIEZNICZKA ZE JA TO CO JAKI PAROBEK JEJ BEDE??? DO ROBOTY KURWA!!!! cO MNIE OBCHODZI ZE JEST W CIAZY ZAGROZONEJ I NIE MOZE PRACOWAC??? TRZEBA BYLO SIE NIE RUCHAC!!!POWIEDZCIE MI JAK MAM JEJ TO DELIKATNIE POWIEDZIEC???

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
TERAZ KAZDA W CIAZY ZAGROZONEJ OI KAZDA NIE MOZE DO ROBOTY ISC!!!! mOJEJ SIOSTRZE NIC NIE BYLO A TEZ GINEKOLOG JEJ POWIEDZIAL ZE MA NIE PRACOWAC!!!! DAWNIEJ BYLO NORMANIEJ TERAZ SWIETE KROWY SIE ZROBILY!!!!

Gość zyzka 3oplo4
lecz sie, marn e prowo.............. w weekend nie masz nic lepszego do roboty?? idz kurwa n a spacer debilu

Gość zyzka 3oplo4
babe jak ma l4 jak chce niech robi jak nie to nie o co ci chodzi i tak kase 100% sie dostaje , co cie hujjjj boli??

Gość omgggggg
jest jedno najgorsze w tym wszystkim kolego...że ciebie nie wyskrobali

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
TYLKO ZE ONA NIE PRACOWALA NIGDY NA ETAT I NIE DOSTANIE ZADNEJ KASY!!!! A LEKARZ JEJ POWIEDZIAL ZE MA NIE ISC DO PRACY!!!!!

Gość zyzka 3oplo4
wiesz , jak zechce to moze wtstapic o alimenty na siebie a potemm na dziecko:) takzze tak czy siak nie uciekniesz było hujja nie moczyc, heheh tylk kaptur załozyc

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
TAK SOBIE TO DO SERCA WZIELA I BARDZO ZADOWOLONA Z TEGO FAKTU ZE JEST W CIAZY ZAGROZONEJ I NIE MUSI PRACOWAC A TO ZE DZIECKO MOZE SIE NIBY CHORE URODZIC TO JUZ MA W DUPIE ONA SIE CIESZY BO MYSLI ZE OSLA ZNALAZLA KTORY BEDZIE NA NIA ROBIL!!!

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
NIE DOSTANIE ZADNYCH ALIMENTOW BO ZADNA MOJA ZONA NIE JEST!!!!!! CHCIALA MNIE POD OLTARZ WYCIAGNAC DOBRZE ZE SIE NIE DALEM!!!!! NAWET MI GROZILA, ZE ODE MNIE ODEJDZIE HEHEH JAKIE BYLO ZDZIWKO JAK JEJ PWIEDZIALEM ZE MA DROGE WOLNA :D:D:D

Gość omgggggg
prowo, tacy idioci chyba nie istnieja

brak słów po prostu........ takie coś to tylko facet jest w stanie wymyslic.

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
IDIOTA TO BYM BYL JAKBYM DAL Z SIEBIE ZROBIC JELENIE TEK KSIEZNICZCE!!!! NIE CZUJE SIE IDIOTA, NIE DALEM SIE!!!!

Gość xyzupa
Jesteś tak tępy, że daleko ci nawet do parobka. Nie musi być twoją żoną by dostać alimenty...Trzeba było trzymać fiuta na sznurku, nie miałbyś kłopotów...

Gość omgggggg
a seksic to sie chcialo gamoniu

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
TAAAHAHAHA, NIBY Z JAKIEJ RACJI, MOZE SASIADKA TEZ SOBIE PRZYJDZIE I MNIE O ALIMENTY ZASKARŻY?? ZRESZTA PRACUJE U TAKIEGO CHLOPA, GDZIE BEZ PROBLEMU RAZ DWA MOZE MNIE NIBY ZWOLNIC I MOGE PRACOWAC NA CZARNO, I TO JESZCZE JA PEESDE ZASKARZE HEHEHEHEE

Gość omgggggg
jest cos takiego jak badania dna, a w ogole to smierdzisz

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
NIECH SE IDZIE NA TRASE JAK JEJ ZA CIEZKO W NORMALNEJ PRACY

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
ALE PRZECIEZ JA SIE DZIECKA NIE WYRZEKLEM !!! ALENIE BEDE ZAPIERDALAC NANIEROBA. SAMA SMIERDZISZ

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
BOZE JAK BABSKO MOZE CZLOWIEKOWI ZYCIE ZRUJNOWAC!!!! DACET NIGDY BY TAKI NIE BYL!!! A BABSKO TO ONAN BY CHCIALA ZEBYM JA JA DO USRANEJ SMIERCI UTRZYMYWAL BO ONA ZAWSZE COS ZNAJDZIE ZE NIE MOZE DO ROBOTY ISC!!!! JAK KTOS NIE MOZE PRACOWAC TO SIE STARA O RENTE!!!!

gościu... tu nie chodzi o nią, tylko o dziecko..... czaisz bazę?! Matko, skąd się tacy ludzie biorą, gdzie twój ojciec był, jak si wychowywałes....

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
A Z TYM ZAPLODNIENIEM BYLO TAK. TAK SIE AKURAT ZLOZYLO ZE SPUSCILEM SIE W CHWILI GDY PASIKONIK USIADL MI NA ZOLEDZIU, PO CZYM ODWROCIL SIE DO MNIE I SIE USMIECHNAL. DO DZIS MI CIARKI PRZECHODZA PO PLECACH.

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
TAK BYLO I NIE BEDE TEGO UKRYWAL

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
TEN WYZEJ TO PODSZYW!!!!! NO TO JA CI TEZ PISZE ZE DZIECKO DZIECKIEM I DO DZIECKA SIE DOLOZE ALE NIE DO NIEJ NIE CZAISZ BAZY??? A MOZE TY TAKA SAMA KSIEZNICZKA I LICZYSZ ZE BEDZIESZ CALY DZIEN TYLKO PO KOLEZANECZKACH LATAC I SCIAGAC KASE OD CHLOPA?? POTEM JAK GO ZATYRASZ NA SMIERC TO SOBIE RENTKE PO NIM WEZMIESZ, COOOO?????

ha ha ha :) ja nie zamierzam miec dzieci, bo uważam, że jak ktoś nie potrafi wychowac dziecka, to nie powinien go mies w ogóle :) poza tym mam swój honor i nikt mnie nigdy w zyciu utrzymywać nie bedzie! :) a po trzecie to płacisz na dziecko, nie na nia.. a na dziecku nie powinienes oszczedzac.. a jeśli boisz się, że bedzie chciała od ciebie uzyskac jak najwięcej alimentów, żeby mieć za co szalec z koleżankami, to wyjdz z wnioskiem o opieke na d dzieckiem, wtedy ona bedzie tobie płacic :) proste! :D

Gość NIE BEDE PAROBKIEM
NO ALE TU NIE CHODZI O TO ZE JA NIE CHCE NA DZIECKO LOZYC!!!! ONA JEST W CIAZY I NIE CHCE ISC DO PRACY BO TWIERDZI ZE NIE MOZE I JEST SWIECIE PRZEKONANA ZE JA BEDE NA NIA PRACOWAL A JA NIE BEDE ROZUMIESZ???? SZCZERZEPOWIEDZIAWSZY TO WOLALBYM ODEBRAC JEJ PRAWA I DZIECKO WYCHOWALABY MOJA MAMA BO JAK MA MIEC TAKA MATKE GLUPIA KTORA TEZ GO PEWNIE BEDZIE UCZYLA TYLKO JAK CWANIAKOWAC TO JA DZIEKUJE!!!!

Gość zyzka 3oplo4
po 1 w ciazy jej nikt nie zatrudni to raz, nie musisz byc mezem a alimenty i tak i tak bedziesz placił, modl sie aby nie nania tez.Badania dna, na czrn pojdziesz ok nie ma problemy fundusz jej zaplaci ale ty bedzies z to zwracal ii tak!!!!!!!!!!!! sie nie tyka bez kondoma i tyle, skoncz marne gadki.Ja to bym cie moment udupiła i zakaz zblizania sie d dziecka i .

Gość zachowujesz sie
jak typowy wieśniak, robota kurwa 800 zl ale nie, bogacz sie znalazł i grosza nie da spierdalaj pompowac liscie

Jeżeli zależy ci choc troche na dziecku, na tym, żeby urodziło się zdrowe, to musisz jej pomóc niesttey... stres także bardzo negatywnie odbija się na dziecku... a jesli lekarz kazał jej nie pracowac, to znaczy, że wie, co mówi i nalezy tego przestrzegac.

Gość zachowujesz sie
seksic sie chciało bo pewnie lepszej nie znalazłeś a konsekwencji pewnie tłumoku nie znałeś! WIESZ CO TO JEST CIĄŻA ZAGROŻONA?! głupka nie rżnij bo ona nie musi byc twoją zona zeby miec alimenty:) Tutaj ma podstawy skoro ciaza zagrozona i lekarz kaze nie pracowac to ty masz obowiazek ja utrzymywac a jak cos sie nie spodoba to ona wystepuje o alimenty i ma od reki. Plus pieniadze z poprzednich miesięcy których jej nie zapłaciłeś bedziesz musial to zrobic w jednym terminie. wiec... nie oplaca sie:) twoj wybor