Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może to już obsesja, mial ktos

Dziwna sprawa - patrzę na foty byłego i mam wrażenie że to ja sama...

Polecane posty

Gość może to już obsesja, mial ktos

miał ktoś podobnie? bardzo Go kocham, ogladam jego foty i nie czuje róznicy. nie jakby to była obca osoba...nie jestesmy razem 10 miesiecy a mi sie wydaje że on ciagle jest taki mój ...że nigdy sie nie rozstalismy

Gość siostraMierzwa
sam fakt, ze ogladasz jego foty dowodzi, ze jeszcze psychicznie i emocjonalnie nie poradzilas sobie jeszcze z rozstaniem.

Jeśli faktycznie nie możesz o nim zapomniec to jak jest możliwośc powrotu do niego to na co czekasz jesli się postarasz to bendziecie jeszcze razem chyba ,że ma inna kobiete i jest szcześliwy ale jesli tak to spróbuj nawiazać z nim i jego dziewczyną kontakt taki na stopniu znajomi i z czasem zrób wszystko żeby go rozwalić ty byłaś z nim pierwsza i masz wieksze prawo . Tylko musisz złapać odpowiedni kontakt a po drógie zdobyć jego dupy zaufanie a potem zaatakowac seksownie sie ubierac wspomniec przy nich o muzyce jaka lubieliście razem suchac perfumy które tak bardzo uwielbiał , makijarz jesli sie malowałas i ci mówił ,że slicznie w nim wygladasz . A jak juz zdobedziesz zaufanie tej dupy to pujdz do niego wtedy kiedy bd wiedziała ,że jest sam i udaj gupa np.... hej przyszłam tam niewiem do kasi na kawe jest może musze cos sie doradzić itp musisz coś wykombinować rozjeb mu ten zwiazek trzymam za Ciebie kciuki dasz rade !!! Ps/ tylko nie dawaj po sobie poznać ,że ci na nim jeszcze zależy badz obojetna na poczatku a jak stwierdzisz ,że juz czas atakuj kochana :) UWAGA ! TYLKO NIE ZA SZYBKO DAJ SOBIE I SYTUACJI CZASU