Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhgfdskl;lkjhgfdsasdf

ILE CZASU WAM ZAJELO WYJEZDZENIE 30 GODZIN NA PRAWKO??

Polecane posty

ja juz 2 miesiac jezdze, instruktor wcale sie nie spieszy ale mi sie spieszy.. a wy? ile jeezdziliscie?

Gość efefefefefe
tydzień, 20 godzin

jak to w tydzien 20 godz????

mi to zajęło 3 miesiące, ale dlatego, że jeździłam 2 razy w tygodniu czasem po 1 godzinie, czasem po 2. Dodatkowo 2 tygodnie teorii wiec strasznie dlugo trwal caly kurs. A cale robienie prawka to pol roku, bo jeszcze dlugi czas oczekiwania na egzamin. Na szczescie zdane za 1 razem wiec po pierwszym egzaminie byl koniec.

to zazdroszcze ze za pierwszym razem. mi instruktor obiecal ze zrobimy szybciutko, ja mu mowilam na poczatku zebysmy zmiescili sie w przeciagu miesiaca bo mi sie spieszy zpewnych powodow ;p a on ze tak jasne, nie ma problemu a teraz wlasnie jezdze raz w tygodniu i mam byc jeszcze zadwolona ze w ogole znajduje dla mnie czas... : (

Gość vfdfvdvf
hm pod koniec maja zapisałam sie na prawko a 1 sierpnia miałam egzamin pare lat temu:) wiec ok. 2 miesiecy... bo nie mialam teorii

Gość problem wielkiej wagi
jakieś 2 m-ce ale i tak jeżdzić nie umiałam w moim odczuciu, dojeździłam jeszcze z 30 i poszłam dopiero na egzamin, zdany zresztą za 1 razem

Gość czekam na odbiór
ja jeździłam 2-3 x w tygodniu po 2 godz. i jakoś szybko poszło

Gość klodia_klodia
zaczełam w pazdzierniku chyba w polowie i 20 grudnia mialam egzamin przed egzaminem wyjezdzilam dwie przed ostatnie godziny ... poniewaz moj instruktor nie wierzył we mnie, zostawił mi te 2h na następny raz (gdybym nie zdała) no ale zdałam :D

Gość A JA MAM PYTANKO
KURS PRZESZLAM ZDAWALAM 2 RAZY I NIE ZDALAM , MIALAM DUZA PRZERWE I TAKIE PYTANKO JESLI PUJDE W STYCZNIU NA TEORIE I JA ZDAM TO BEDZIE WAZNA PRZEZ POL ROKU? CZY BEDE MUSIALA ZDAWAC NA NOWYCH ZASADACH GDY NA PRZYKLAD NA PRAKTYCZNY BEDE CHCIALA ZDAWAC W KWIETNIU?

Gość lena #
2,5 miesiąca