Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o trorebke tdla ubogiej

Ma ktoś torebke na sprzedaż albo poleci mi na allegro do 30 zł z przesyłką do 50

Polecane posty

najlepiej nowa nie za duża i nie za mała. kuferek z ekoskóry

Gość zrob generalne porzadki
jak jestes z warszawy moge ci polecic taki sklepik z torebkami dosc niedrogimi a naprawde dobrej jakosci, oczywiscie ine tam zadna skora krokodyla, jakies tam niby ekoskorki, ale naprawde dobre

Gość allegro sie kłania
ja kupuje tam uzywane w stanie idealnym kupilam pare sztuk juz za grosze i ejstem bardziej zadowolona niz jak cos nowego kupie, czasem komus cos nieprzydatne a mozna kupic tanio. szukaj codziennie przejrzyj nowe oferty a cos zapewne znajdziesz jest tego pełno..

tak jestem z wawy, a w jakiej dzielnicy ten sklepik? byle nie w przejsciu podziemnym - tam mi raz koleżanka poleciła w centrum , a sklep to mała norka wielkości szaletu i 8 bab sie tam tłoczyło wyszłam szyybciej niż weszłam..nie znosze takich warunkow kupowania

Gość allegro sie kłania
nie zesraj się sie szukasz taniej torebki a warunki Ci przeszkadzają smiechu warte ! uboga ale w rozum !

Gość veramita
"nieznosze takich warunków" niezłe masz racje (allegro sie klania)

na mokotowie..? to juz chyba mokotow, przy alei lotnika sa takie 3 bazarki. to chodzi o ten drugi co jest wejscie najdalej po prawej stronie ulicy jakby sie na piaseczno jechało. ma owszem małą klitkę, gdzies tam z tylu bazarku, moze nie ma niewiadomo jak ogromnego wyboru, ale naprawde wybiera torebki, ktore ponosisz dluzej niz 1 sezon. ona tez w weekendy na targowisku Na Dołku na ursynowie handluje, 504 z centrum pod tym targowiskiem ma przystanek, ale też 503, 195, 192. jakbys wchodzila na to targowisko z przystanku to na lewo sie kierujesz i jak miniesz budynki to na prawo, i ona tam stoi, ma takie 2 czy 3 obrotowe wieszaki. taka niemloda juz, niska, przygrubawa, ma strasznie niski, przepalony i chrypiacy glos, ale jest bardzo mila, stali klienci maja znizki i szczerze mowi o jakosci towaru. i ma naprawde niedrogo. w weekendy jest w godzinach 9-14

jeju ty od nie posraj sie - mam wymagania a nie racje to po pierwsze wysłowić sie cielaku nie umiesz po drugie , tak zrobie kupie na allegro bo tu same chamówy siedzą, myslalam że po prostu może któras ma niepotrzebną to ja kupie od niej a ona sie pozbedzie problemu i zarobi ale skoro nie to nie . kurva człowiek chce dobrze i jeszcze mu sie dostaje .

niestety nie mam na sprzedaz, bo wywalam dopiero jak sie zniszcza.