Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1111111

Brzuszek w ciąży

Polecane posty

Gość kasia1111111

Witam. Mam pytanko. Otóż gdy wczoraj smarowałam brzuszek oliwką i lekko go wypięłam to zobaczyłam , że odstaje mi brzuch w jednym miejscu zaraz koło pępka taki owal czy to maleństwo się tak wypięło ? Dziś nadal tak mam . Dodam , że jestem w 18tyg ciąży i to moja pierwsza ciąża .

Gość wątpię w to
dziecko jest jeszcze małe i ma sporo miejsca w środku. Ma się gdzie rozpychać. To raz a dwa że na tym etapie dno macicy(czyli najwyższy punkt macicy) jest mniej więcej ok 2 palce poniżej pępka. Więc jakim cudem dziecko miałoby się znaleźć powyżej dna macicy?? Tu masz link do obrazka: http://ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=308&Itemid=103

Gość jijio
kurwa czy debilne ciezarne musza wszystko zdrabniac, ak trudno napisac brzuch, ktory nie dlugo bedzie wielkim bebechem?:O

Na zamkniętym forum np. babyboom dziewczyny wrzucają zdjęcia swoich brzuszków ;) I mało z krzesła nie spadłam jak oglądałam brzuszki 10-12 tygodniowe!! Widac bylo, ze dziewczynki szczuplutnie, chudziutkie a brzuszem wybił ciążowy mega wyraznie i szybko! I czasem u nich własnie taki owal pod pępkiem :D Poszperaj zobacz moze tez Ci tak z rośnie ;)

Gość wątpię w to
proponuję kontakt z lekarzem bo to może być przepuklina pępkowa.

Debilne ciężarne ..ale sama pisząca ukazuje poziom prostaka spod monopola :D Nie ma to jak się wychylać samemu prezentując to co najlepsze ;)