Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskar81

Lepper to najgorszy polityk na świecie

Polecane posty

Gość madagaskar81

Zobaczcie co głosił: - trzeba dodrukować pieniędzy, wtedy ludzie będą bogatsi:) - zakłady przemysłowe powinny być państwowe - bardzo wysokie cła na towary importowane do Polski to chyba 3 najlepsze przykłady jego taniego populizmu

- zakłady przemysłowe powinny być państwowe zgadzam sie : ) kazdy wie ze panstwowa robota jest najlepsza chyba ze lubicie wyzysk u prywaciarza

Gość TY WYZEJ
i po tych 3 "faktach" twierdzisz, ze ów człowiek byl NAJGORSZYM politykiem na świecie ? :O znam duzo gorszych , np wszechobecny Kaczyński Jarek :O:O

Gość GościoooO
Populizm piszesz,ale czy chociażby PO to nie partia populistyczna? Lepper może na początku nie znał się na polityce i nie miał dobrych doradców ale z czasem to się zmieniało.Miał zapał i był zaangażowany w to co robił.To jest duży plus,który niweluje minusy...On się oddał temu co robił w przeciwieństwie do tych którzy teraz rządzą.

Gość madagaskar81
Państwowa robota najlepsza? Szkoda, że tego w ogóle nie było widać jak w Polsce był socjalizm

Gość GościoooO
Gościu ale Jarek jest akurat spoko oko;) Trochę dziki ale byk ;) Lepper nigdy nie chciał dla Polski źle i nigdy nie działał przeciw interesom rodaków czego nie można powiedzieć o np obecnym ministrze rolnictwa panu Sawickim.

Gość GościoooO
madagaskar81. O Organizacje wiń ludzi a nie sam system.

Gość madagaskar81
Może źle napisałem, może nie był złym politykiem, ale ,miał fatalny program gospodarczy który przyczynił by się w krótkim czasie do drastycznego obniżenia poziomu życia w Polsce

Gość madagaskar81
Tak Lepper myślał, że chcę dobrze, ale jego pomysły wprowadzone gdzie indziej na świecie zawsze szkodziły gospodarce

Gość zamknij ryjjjj
czlowiek jeszcze kurwa dobrze nie ostygl,a ten chuj juz na nim psy wiesza,pomyslales ty gnoju zeby dobre strony znalezc?? popatrz sobie na swojego guru tuska jakim kurwa jest matolem i populista,a nie kurwa na uczciwym czlowieku,patryjocie ktory nie zyje psy wieszasz chuju jeden:o

Gość GościoooO
Tusk to rudy,fałszywy pies który jest i będzie populistą niedoścignionym. A tak pro po to za współrządów Leppera POlska nie była tak zadłużona jak choćby teraz...

Gość madagaskar81
Nie mówiłem żle o Lepperze jako człowieku tylko o jego programie gospodarczym, ale jak widać z czytaniem ze zrozumieniem jest u Ciebie fatalnie bo o Tusku w ogóle nie wspomniałem, a o twojej kulturze nie wspomnę

Gość takatamjednaosobaaaa
Wcale nie był najgorszy. Po prostu mieliście go dać do uni - teraz żeby ich zablokować z pomyslami rozbioru Polski bo będą sobie żartować aż będą w końcu przekabacać waszych tam, żeby im tę Polskę sprzedali jak kiedyś. Po prostu. Bo tak to się nie opłaca nic. Wszyscy ich skrytykują. A tak? Kiedyś już tak było a w ogóle juz jesteście pod zaborem. Może tak trochę dalej. Wszystko policzą i będa sobie próbować moim zdaniem ile się da uhandlować. Czemu? Bo tam miał siedzieć Lepper i was nie dać. Dosłownie. Przynajmniej byście się go pozbyli, a tak? No cóz... po co zaszedł tak daleko bez matury i tyle :(

Gość fan sa mooprony
Nie mówi się źle o umarłych kreetynko.

Gość zamknij ryjjjj
i jak juz tumanie zajebany to BYL,nie mozesz sie kurwa jednego dnia powstrzymac zeby pierdolic na zmarlego czlowieka???pomyslales chuju o jego rodzinie,albo znajomych ktorzy moga czytac te twoje zajebane pierdolenie?:o

Wiecie - ja na tę Unię nie głosowałam, a wy sobie róbcie co chcecie bo taka prawda. A może nie? I tyle wam powiem.

Gość doad
madagaskar81 Grzbiecie weź się za robote...

Gość takie typowe polskie
pierdolenie o zmarlym zle,nawet w takiej chwili matol nie moze sobie dac na luz.....szkoda slow takie polactwo...

za dużo przeklinacie a za mało KONKRETÓW. moim zdaniem miał patrzeć na rolnictwo niemiecki i holenderskie - tyle by starczyło. I tamtejsze rozwiązania. Po co wam wszystkim to USA? I tak to nie ma sensu. Kto to będzie woził. Polska musi sprzedawać. A gdzie? Do USA? Po co? To i tak bez znaczenia bo oni są samowystarczalni. My musimy sprzedawać do Europy albo próbować i się tu dogadywać. Po co nam USA? To nie ma sensu. To był tylko poligon żeby odzyskać niepodległość i koniec. A jak wygląda rolnictwo niemieckie na przykład. I koniec - reszta to powinien być BYĆ MOŻE przemysl, a być moze lasy by trzeba było trochę ostrzyc - nie wiadomo. :(

Wiecie a nawet jeśli sprzedaż do USa to tam jest TYLE CHEMII że to NIE MA SENSU. Nie ma. to by musiało być z uni do uni i tyle. Wiecie wszystko na ich zasadach i koniec. I tyle :( I weżcie pod uwagę Holandię bo to będzie najważniejsze NAJLEPIEJ PRACA RĘCZNA - wszystko ręcznie. Oni tacy są. Oni mają maszyny, ale tu nie będą chcieli sprzedawać , tu ręcznie. Jak nie to maszyny dopiero. Ale tak to najlepiej NA WŁASNEJ ZIEMI jak niewolnicy w USA. Tacy są. I po co to komu? MOJE ZDANIE :(

Gość madagaskar81
dlatego powinien panować wolny rynek, a nie jakieś cła zaporowe jak proponował A. Lepper

Ja się z niego śmiałam kiedyś powiem wam i zrobiłam sobie polewkę z wielu rzeczy. I żałuję tego bo miałam się nie śmiać tylko nad tym rolnictwem pomysleć, a może byłabym ministrem rolnictwa po maturze, a ja? Bo w sumie co mi zostało bez studiów w szkole, nie? i tyle wam napiszę. może miałam się zapisać do jakiegoś koła rolników i go zwalczać. A tak? On sie powiesił, a ja z Polski nie wyjechałam do dziś. I jeszcze dostałam papierosa w tym samym roku na zachodzie zebym sobie zapaliła w Polsce jak mi się tam nie podoba. Nie o to chodzi wiecie - ile tam trzeba siedzieć, żeby wrócić i w sumie po co? A takie życie? Za co. Już Karol Kot miał lepsze .... i tyle wam napiszę. I po co się z niego śmiałam. Głupia byłam i tyle. Bo mnie Polska nie obchodziła. A miała. Bo wiecie polska i rolnictwo... dosłownie :( No ale jak to zmienić? Teraz się za to wezmę. Naprawdę choć powiem wam bez sensu wszystko w tej Polsce i jedyne za co się tu tak najbardziej TERAZ można wziąć to PIEPRZENIE O NICZYM KASUJĄC. No a ja taka nie byłam wtedy, a dziś? Dziś już czas na to. No ale znowu seks afery. Jakie tu seks afery zrobić? Bez sensu :(

Powiem wam jakbym sie nad tym rolnictwem zastanowiła to bym MIAŁA rozbiory Polski bo do tego bym doszła - szła Unia Europejska - żałuję że nad tym WTEDY nie pomyslałam, ale zaś czasu nie miałam wiecie. A teraz? Teraz właściwie kto Polskę w Uni sprzeda PO CICHU i tyle. Bo kto sprzedał Polskę w XVIII wieku? Mnie to tak wygląda ale was sprzedadzą albo wojna - USA atakuje. I tyle. Co poza tym?

Poiwiem wam żeby on był przekonywujący na zachodzie - wszystkie dzieci rolniki i nawet jeżdzić na zachód po cichu dorabiać i uczyć się jak rośliny rosną na polu bo np. jak się sadzi. tam każdy krzaczek ma znaczenie. Np. nasiona. Więc np. on rozsypując coś nie miał tam racji. Nie miał rozsypywać. Miał pojechać się zapytać tam albo do USA komu to sprzedać i tyle. Albo miał nauczyć rolników przechowywać towar. Nie wolno robić takich rzeczy jak rozsypywać jedzenie POLITYCZNIE, nie wolno i tyle. No można, ale to musi iść reakcja że to miało sens. A kto był w uni chytry, że to nie miało reakcji i chyba dlatego dopłaty unijne były do gruntu. Ja tylko myslałam że to bez sensu. A czemu? Bo w gazetach pisało, że rozsypuje wszystko i tyle. I każe ludziom brać kredyt, a jak go spłacić. Takie coś można robić, ale to po cichu i rząd musi coś robić, inaczej głód idzie. Polska już tylko cudem nie ma głodu. Gdybyście mieli swoje wszystko, ale jedziecie na cudzym. Nie wolno było tego w gazetach pisać. Po cichu se to mógł robić MOJE ZDANIE :(

Moim zdaniem za to rozsypywanie jedzenia mieliście go wsadzić do kicia i koniec. Bo i tak nic nie można było z tym zrobić. I miał się ZA TO ciorać po kiciach i głosić takie poglądy. I tyle. I macie we wszystkim rację na zachodzie, a tak nie macie i tyle. Moje zdanie... czas pokaże, ale uważam, że czas pokaże. I wtedy byłaby rodzina - jedna córka prawnik, druga psycholog i by grało, a tak?

Ja go nie dam wiecie - nie był najgorszy. Polska - najgorsze państwo na świecie i tyle. Uwazacie, że by sie powiesił gdyby go wsadzili do kicia za byle co, ale tak , że wysypywanie jedzenia gdzieś tam po szosach? Z rodziny 9 dziecek? Co wy. A tak się powiesił i tyle. Tak by może komuś przyznał rację, a tak nikomu bo nie i tyle.

tak, że za wysypywanie jedzenia.

Gość Vlex
takatamjednaosobaaaa - zamknij się już chora psychicznie osobo i nie rozwalaj dobrego tematu! wcale państwowa robota nie jest najlepsza, bo w człowiek się opiertala :D

Gość Vlex
miało być - bo w NIEJ człowiek się opiertala :D