Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on26i6

Możecie się wypowiedzieć, co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość on26i6

Czy 21 letnią dziewczynę, która zrywa kilku miesięczny związek przez gg, to można żałować takiej znajomości? mieć poczucie winy?

Gość Twój^Psychiatra
przez gg gratuluję inteligencji w tym wieku

Gość maszka888
Jesli miala powod bo np. ja zdradziles, zraniles to ona nie musiala sie silic by zrywac z twarza, bo Ty juz dales dupy i jak najbardziej powinienes miec poczucie winy. Natomiast jesli zerwala ot tak, bo miala taki kaprys, bo jej sie znudziles to powinienes sie po prostu cieszyc. A czy zalowac znajomosci? wiesz o dziewczynie moze źle swiadczy to, ze zerwala przez gg jak dziecko, ale z drugiej strony sporowadzac cala wartosc czlowieka do tego jak zrywa tez nie ma sensu. Sam najlepiej wiesz jaka byla i czy jest czego zalowac. Mimo, ze nie zachowala sie w porzadku no chyba, ze miala powod, bo nie chciala Cie powiedzmy wiecej ogladac jak napisalam na samym poczatku swojego wpisu.

Gość on26i6
Nie zdradziłem, nigdy nie okłamałem, czy nie powiedziałem jej złego słowa. Chociaż sam na odchodne jak zapytałem dlaczego tak się stało usłyszałem "Spójrz w lustro to będziesz wiedział dlaczego" Podobno po tych kilku miesiącach zorientowała się że nie może zaakceptować mojego wyglądu, chociaż na początku nie było zastrzeżeń

Gość on26i6
Chociaż tak bardzo mocno mnie podobno kochała

Gość juz masz odpowiedz
wiec czego oczekujesz? nie kochala Cie i tyle

Gość juz masz odpowiedz
.. nie ma nad czym rozwodzic

Daj sobie spokój, głupim siksom się we łbach poprzewracało. Każda oczekuję księcia z bajki, a sama na księżniczkę się średnio nadaję. Jeśli masz dobry charakter, a ona cię rzuciła przez wygląd, to nie masz czego żałować. Znajdzie sobie lalusia co będzie ją zdradzał na boku, albo traktował jak przedmiot i wtedy się przekonała jaką głupotę zrobiła zostawiając ciebie.