Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamiija

mój przyjaciel i jego dziewczyna

Polecane posty

Gość hndhgynjtyh
gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnojgnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnojgnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj

Gość Abonent Niedostępnyyy
lepiej byc pantoflarzem bo ma sie dziewczyne jakasie kocha niz dostawac opi***ol od przyjaciółki jaka jest zbyt tępa i nadgorliwa by cokolwiek zrozumiec;)

Gość mamamiija
Nie, on mi opowiadał. Był na Nią zły, że go wyciągnęła, ale wiedział, że jeśli nie wróci to będzie musiał tydzień ją przepraszać. Ostatnio też była śmieszna sytuacja. On pracuje fizycznie, tak zaznaczę, od poniedziałku do piątku, czasem soboty. No i w sobotę pojechał sobie zrobić tatuaż, chociaż ona tego nie pochwalała. Żeby jej to zadośćuczynić zabrał ją do kina, na kolację i kupił jej bransoletkę z charmsów (ja wybrałam). No i wrócili z tego cudownego wieczoru, ona chciała się bzykać, ale on był zbyt zmęczony i powiedział jej że rano. Ona wywaliła go z domu, powiedziała że nie będzie spotykać się z kimś kto wygląda jak kryminalista i nie odzywała się tydzień (był święty spokój).

Gość mamamiija
Abonent, jestem przekonana że pochwalasz jej zachwoania bo sama jesteś tak samo tępą dzidą, która najchętniej trzymałaby faceta przy sobie 24/7 bez kontaktu z otoczeniem.

Zastanawia mnie, po co właściwie założyłaś ten wątek. Niby potrzebujesz rady, ale nie chcesz przyjąć do wiadomości, że po prostu mu szkodzisz. Ciekawe, jak byś się czuła, gdyby każde Twoje posunięcie było omawiane na boczku przez Twojego faceta i jego psiapsiółę, która jawnie jest przeciwko Tobie? Ja bym nie wytrzymała dawno go rzuciła. A raczej ICH >:/

Gość Abonent Niedostępnyyy
Może i jestem tępą dzidą i wole nią byc ...bo rozumiem że MY SIĘ NIE DZIELI PRZEZ TRZY . A TY JESTES SZKODLIWĄ PIJAWĄ ;d nie chciałabym bizuterii wybranej przez ciebie ;P

Gość kasia572938362
tez mi sie wydaje ze to nie jest wina tej dziewczyny, ja sobie nie wyobrazam aby moj chlopak rozmawial ze swoja niby przyjaciółka o tym czy sie jak to nazwałas mamy ochote bzykac, mysle ze dla jego dobra powinnac ukrócic ta znajomosc kiedy on pozna jakas dziewczynę, bo mysle ze w przeciwnym razie kazdy jego koljeny zwiazek bedzie sie konczył podobnie..

Gość gość
Ja opowiem pocieszajaca historie z mojego doswiadczenia. Poniewaz ja wlasnie jestem taka przyjaciolka :) mam super przyjaciol facetow bo sama jestem jakas taka z zachowania jak facet... no i moi przyjaciele maja dziewczyny. Zawsze jak mowili mam dziewczyne to czulam takie o nie! Tylko nie to! Ale potem szlam na spotkanie z nimi no i super faceci to maja super dziewczyny swietne. Kumpluje sie z ich dziewczynami tez. Ciesze sie ze sa tak szczesliwi bo genialnie do siebie pasuja. Cudownie. Kocham moich przyjaciol i ich dziewczyny !!! Nasza paczka sie rozrasta :) wiec jesli to przyjaźń a nie milosc to nie ma szans zeby nie akceptowac dziewczyny przyjaciela. Choc moja najlepsza przyjaciolka znalazla sobie takiego faceta ktorego nie znosze ja i inni i po prostu jak wiem ze z nim przyjdzie to wole nie isv bo nie mam sily z nim gadac. Wiec niewypaly sie zdarzaja. Ale jak przyjaciel znajduje idealnie pasujaca do niego dziewczyne to na pewno sie polubicie!!!!!!