Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACET MA PLANY POWAZNE

witam, zanim sie osiwiadcze mojej niunii, chce z nia pogadac o porodzie

Polecane posty

Mój był ze mną, przez początek porodu koło mnie, przebierał mnie, masował plecy itp... jak zaczęła się akcja porodowa już z nogami do góry to siadł z tyłu na krzesełku i nawet go nie widziałam to nie wiem co robił ;) Później ze łzami o czach przecinał pępowinę i jak zabrali młodą na czyszczenie i badanie to poszedł razem z nią :) Nie żałuje i jakby kiedyś coś to koniecznie biorę go ze sobą znowu - ale na zaglądanie między nogi bym nie pozwoliła ;) Ciesze się, że był i mi pomagał i ciesz się, że miał wyczucie by w porę odejść w kąt

Gość wielka_fankaa
A moj maz byl przy mnie doslownie caly czas i tez nie zaluje. Wiele kobiet nie decyduje sie na to bo boi sie pozniej bedzie dla meza,partnera nieatrakcyjna. Nie rozumiem tego.

Ja się nie bałam o to, ale tak jakoś nie chciałam, żeby tam zaglądał... sama też bym nie chciała tego oglądać od tamtej strony ;) Pamiętam jak położna powiedziała, że widać główkę i mogę dotknąć to nie chciałam :D :D :D

Gość Wielka_fankaa
mnie w tamtym czasie bylo wszystko obojetne:D niech patrzy jak m sie podoba:D

Hahaha no mi wtedy pewnie też tak było, dlatego w sumie ciesz się, że sam się odsunął na bok... był chyba bardziej zdenerwowany jak ja więc jeszcze by mi się to udzieliło ;) Za rękę i tak bym go nie trzymała bo trzymałam się fotela ;)

Gość Wielka_fankaa
a mnie to jakos nie przeszkadzalo. Nastepny porod planuje w wodzie. Podobno mniej boli

Też chciałam w wodzie, ale za późno się dowiedziałam o wszystkich badaniach jakie powinnam mieć... zresztą każde z tych badań robione płatnie, a tanie to nie jest to w sumie następny raz chyba pierw policzę czy wogóle się opłaca ;)

Gość ognistaaa
cholera stary... współczujemy musisz miec strasznie malego i cienkiego

Gość wielka_fankaa
wspolczuje.. CZYLI W POLSCE WSZYSTKO PLATNE, NAWET JESLI SIE MA UBEZPIECZENIE?? kasa chorych nie pokrywa badan??