Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WariateczkaSrg

LUBLIN I OKOLICE:)pogadac o wszystkim i o niczym WCHODZIC!

Polecane posty

Hej! tak jak w temacie szukam milej osoby do pogadania,posmiania sie... osoby mile widziane w kazdym wieku:) ja-18 lat, dziewczyna z pasjami, planami na przyszlosc,chcaca popisac o roznych rzeczach. czekam!:)

Gość policjanttt...
jak szukasz kogos miłego to odpadam:(

Gość kate pillar
witaj witaj ja mam 22lat i jestem z LBN:)

Gość kate pillar
haha no coz...co chcesz wiedziec?bedxzie mi latwiej?:)

Gość kate pillar
teraz mam wakacje, szukam pracy, mieszkam z ukochanym i klepiemy slodka biede. od pazdziernika studia - pedagogika. uwielbiam zwierzeta, dobre ksiazki, akwarystyke, muzyke i taniec irlandzki, konie, wedrowki, morze...a ty?

Gość youka
Też Lublin. Ale na karku już 26 lat :)

youka-zapraszamy;) hm.. ja kate podobnie jak Ty;) uwielbiam morze,zwierzaki,dzieci;)heh ksiazki filmy... spacery... taniec,siatka;) ja niestety dopiero bede zaczynac lo z powodow zdrowotnych zmarnowane 2 lata;p akurat przez taniec i jeden wypadek;( pechowa jestem.. tez bym chciala stydiowac pedagogike lub psychologie

Gość kate pillar
a czemu dziewczyny siedzicie na necie w sobotni wieczor? ja siedze i to sama....nie wiem co jest:/ moj facet powinien juz wrocic godzine temu od matki a nadal go nie ma i tel. wylaczony....zacszynam laapac powoli paranoje:/

heh ze zdrada?? nie no spokojnie... mamusia wazna rzecz... szczegolnie dla facetow;) ja sie nudze w domu tez sama..rodzice pojechali daaleko ale niestety jutro wracaja;( a chlopak z ktorym krece jest dzis zajety wiec nuuuudyyyy.... heh;)

Gość kate pillar
oj nigdy nic nie wiadomo.....boje sie ze mnie zostawi wtedy naprawde zostane z niczym bo dla niego wszystkie mosty spalilam:/ a jak tam u Ciebie Youka?ty kochana dziewczyno>?":)

Gość youka
ja jestem mamą miesięcznego Kubusia. Jestem zatem uwiązana przy małym, ale właśnie śpi sobie smacznie więc ja relaksuje się na forum :). Jestem na urlopie. We wrześniu wychodzę za mąż:)

Gość youka
kate życzę Ci jak najlepiej widać, że poświęciłaś bardzo wiele dla miłości. Mam nadzieję, że Twoi rodzice przejrzą na oczy. Czemu są tak zawzięci? A tym, że chłopak nie wraca nie przejmuj się. Mój też wywijał mi takie numery ja odchodziłam od zmysłów, a zazwyczaj nic takiego się nie działo. Faceci tak mają zapominają uprzedzić, że spotkali kolegę, że wrócą później, nie zadbają o naładowaną komórkę i dziwią się, że się martwimy.

youka-gratulacje!! napewno maluszek slodziutki:) pewnie musisz byc szczesliwa majac takiego malucha;* kate- hmm... z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie warto poswiecac wszystkiego bo pozniej sie bedzie dluugo plakac ale miejmy nadzieje ze Ty trafilas na tego z mniejszosci pozadnych facetow;)

Gość youka
Kate czy dawno wyprowadziłaś się z domu?

Gość kate pillar
ale fajnie:)pewnie jestes bardzo podekscytowana tym bliskim juz slubem:) gratuluje:)i synia, i przyszlego meza:)

Gość kate pillar
od kwietnia jestesmy na "swoim"

Gość dsdsds
zauwazylam, ze na kafeterii siedzi mnostwo osob z lublina

Gość youka
Wariateczka, dziękuję bardzo. Pewnie, że jestem szczęśliwa chociaż też nie było łatwo. Bo dzidziuś był niespodzianką dla nas.

Gość kate pillar
dziecko pewnie bardzo zbliza....

Gość dsdsds
dziecko to raczej powazna proba dla zwiazku

Gość youka
Kate na pewno boli, że rodzice nie akceptują twoich wyborów, ale postaraj się nimi nie zadręczać. Oni kiedyś pożałują, że byli tacy zawzięci, wróci im rozum do głowy. Ja rozumiem nie akceptować, nie zgadzać się, ale przepędzać spod drzwi, zamykać dom, unikać rozmów to przesada. Sama w młodości miałam przeprawę z rodzicami miałam 17 lat i zakochałam się po uszy i uciekłam z domu do innego miasta. Nie było sytuacji, że nie chcieli mnie przyjąć spowrotem, ale ja się po prostu bałam wrócić i gdy mnie rzucił tułałam się pół roku po róznych miastach i ludziach. Na szczęście skończyło się dobrze.

no napewno dziecko wiele zmienia w zyciu... to nieplanowane tym bardziej ale zawsze wczesniej czy pozniej sie uklada.. kate nie przejmuj sie tak napewno bedzie dobrze...

Gość youka
Kate dziecko to było coś czego potrzebowaliśmy by scementować nasz związek. Chociaż nie zdawaliśmy sobie z tego sprawy. Nie planowaliśmy. Ale gdy się pojawił, a nawet wcześniej gdy dowiedzieliśmy się o ciąży poczuliśmy, że tego pragnęliśmy tak na prawdę. Bo sami bysmy sie nigdy nie zdecydowali. Wiecznie bylo wrazenie, ze nie pora, ze nas nie stac, ze nie poradzimy sobie, ale los za nas zadecydowal. I dobrze.

kate-widze ze nie jestem w temacie jak youka ale jestes dorosla i ukladaj sobie zycie wedlug siebie a nie wedlug innych nawet jesli tymi osobami sa rodzice

Gość youka
kate miala tu swoj temat wiec udalo mi sie troszke poznac kate i stad znam jej sytuacje. kate przepraszam, ze wywleklam to tu na forum mozesobie tego nie zyczylas :(