Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelie25

facet nie chciał,żeby mu zrobic dobrze:o co chodzi?faceci powiedzcie :)

Polecane posty

Gość amelie25

wyladowalam w lozku z facetem,z ktorym bylam na kilku randkach,strasznie iskrzylo,bylismy rozluznieni,bardzo sie polubilismy,swietnie nam sie rozmawialo i calowalo godzinami.. a to byly wakacje i ja wyjezdzalam za kilka dni-nie bylo na co czekać,nie bylo czasu na podchody:)Poza tym zadurrzylam sie,starsznie go pragnelam,on mnie tez,powiedzial,ze mnie pragnie i czy chcę,zeby zalozyl gumke. Powiedzialam mu jednak na to,ze seksu nie uprawiam z kims kogo ledwo poznalam i gdy nie biore pigułek.On na to,że nie ma problemu. ale pieścil mnie,sam z siebie,nie pytany intensywnie robil mi dobrze palcami,bylo mi wspaniale, wiec i ja chcialam sie oddzieczyc,bo ogolnie robienie komus dobrze sprawia mi przyjemnosc jesli cos do niego czuje.Najpierw troche ręką posmyrałam a potem biore sie za pieszczenie oralne..polizałam i possałam troche jgo penisa i zrobilam przerwe. (Wiem jak to sie robi,bo przez pare lat bylam w zwiazku,moj chlopak to uwielbial i nigdy nie protestowal ani nie odwodzil mnie od tego.) Wtedy moj kochanek mi powiedzial,ze woli sie ze mną przytulać,niż "żebym ja robiła coś dla niego." No to milczaco przestalam mu robic dobrze,poprzytulalismy sie,pocalowalismy i poszlismy spac. Ktos moze mi wyjasnic dlaczego normalny,podniecony facet nie chce zeby go zaspokoic inaczej niz przez stosunek? Czy tego mozna nie lubic? Nie bardzo rozumiem,ale jesli to tak,ze on nie chcial nic dla siebie bo tak mnie lubil,to jestem bardziej sklonna kontynuowac te znajomosc:) nie mial nic do zyskania,bo to byla nasza ostatnia noc,ja kolejengo dnia wyjezdzalam. Nie zdarzyl mi sie jeszcze kochanek pozbawiony egoizmu.;]

Gość amelie25
stał mu;-) i nie byl gejem!

Gość amelie25
aah,powaznie pytam;]

Gość amelie25
myślałam ze chociaz na ssanie jajek sie zgodzi a tu taka niespodzianka:-/

Gość T_Wro
Może chciał udowodnić jaki z niego ekstremalny romantyk i że nie tylko spotyka się z Tobą, żeby sięseksić:)

Gość amelie25
no szkoda:( a ja tak lubie robic lody....w podstawówce bylam w tym najlepsza....

Gość mietek_podnietek
chodzi o to ze on chciał sie pobzykać, kiedy odmówiłas to się obraził chociaz nie dał tego po sobie poznać. Nie chciał pieszczot bo pragnał czegoś więcej. Był wkurzony i pomyślał że jak nie to nie

Gość paciorkowieccc
nie lubi sexu oralnego i tyle.

Gość amelie25
2 ostatnie posty od podszywacz:D nie obrazil sie,no co to woogle za pomysl?:) po co by mnie piescil jakby sie obrazil?

potraktował twoją odmowę poważnie, ale pieścił cię by się upewnić czy ma zielone światło, jak mu udowodniłaś że ma, skończył to. Tak to wygląda po tym co napisałaś ale jak było naprawdę tego się na pewno tutaj nie dowiesz

Gość amelie25
nie bardzo rozumiem logiki w zdaniu "jak mu udowodnilas,ze ma,skonczyl to" :-) te zielone swiatlo to do czego?bo przeciez nie do stosunku?

chodzi mi o to że uznał że jesteś już tak rozpalona że nie panujesz nad sobą i może z tobą wszystko. Lub nie lubi loda

Gość mietek_podnietek
nie obraził się, złapał focha. Widział ze masz na niego ochote bo sie starałaś ale chciał byc taki niedostepny, ze jak Ci odmówi to bedziesz sie zastanawiac dlaczego i nabierzesz na niego jeszcze wiekszej ochoty. Miał rację bo to już było mineło a Ty siedzisz i dumasz co to miało znaczyć

Gość mietek_podnietek
Kobiety tak mają ze np po pieszczotach kiedy ma dojśc do czegoś więcej i wtedy facet przerwie i powie "nie powinnismy tego robić " to wtedy nabieraja jeszcze wiekszej ochoty

mietek_podnietek jedna z form manipulacji stosowana pewnie częściej przez kobiety. Słowa "nie uprawiam z kims kogo ledwo poznalam" działają manipulacyjnie, mają na celu to by facet bardziej się starał odbieranie cukierka kiedy najlepiej smakuje.

Gość mietek_podnietek
tak wiem, przerobiłem "alchemię uwodzenia"

Gość mietek_podnietek
czytałem jeszcze coś, dla zaawansowanych ale tytułu niestety nie pamiętam

Gość amelie25
nie mialam zamiaru manipulowac,po prostu nie chcialam,balam sie ze guma peknie,ze ebdzie proble.dla mnie sam stosunek nie jest tak wazny,wiec moge sie powstrzymac z moim bylym czestouprawialismy wyalcznie seks oralny bez stosunku jak mialam na przyklad przerwe w braniu tabletek z powodow zdrowotnych jak mozna nie lubic loda,myslalam,ze faceci to kochaja;]

Gość amelie25
i to nie mial wydzwieku "nie,przestan" tylko "nie chce zebys sie dla mnie poswiecala" czy faceci robienie loda uwazaja za uwlaczajace nieco dla kobiety? dla mnie to nie problem,lubie dawac lubemu przyjemnosc

Gość mietek_podnietek
no właśnie zastanawiasz się i przy najblizszym spotkaniu i takiej sytuacji bedziesz jeszcze bardziej sie starać a moze nawet pójdziesz na całość

wszystko zależy od faceta zdarzają się tacy którzy mają jakieś śmieszne zasady moralne najśmieszniejsze jakie słyszałem to facet który znalazł ta jedyna był w średnim wieku a ona mu zaproponował wejdź mi w tyłek on zerwał znajomość. Nie można generalizować.