Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---DOMINO---->

ZJADŁAM DZISIAJ...

Polecane posty

Gość ---DOMINO---->

zjadłam dzisiaj prawie całą pizzę, nektarynki i dwa pudełka (opakowania?) Maltesersów ;) Ale będę miała grubą dupę :o a jeszcze mi została jedna paczka, a oprócz tego 16 kinderków i brzoskwinie w puszce :o nienawidze tego dnia w którym chodze na zakupy :D

Gość Ksiądz dobrej nowiny
kurde dziewczyno i tak bez ćwiczeń...

Ja mam gorzej. Moje żarcie zaczyna sie nocą :O Bo tak to do 18 prawie nic nie jem :O:O

Gość ---DOMINO---->
no niestety proszę księdza :o codziennie robię tylko 100-200 brzuszków, ot tak, dla kondycji :D

Gość ---DOMINO---->
12skizto znam ten ból, ja chodzę spać ok. godziny 4 rano, czasami później, śpie do południa i tak wpier**** całą noc :D to i tak cud że mieszcze się w drzwiach :P

oj bierz przykład ze swojego pasterza 100 pompek 100 brzuszków wyciskanie 80 kg na ławce skośnej przez 45 minut Sługa Boży musi być lotny nie tylko duchem, ale też ciałem...

Gość ---DOMINO---->
święte słowa proszę księdza :D:D

Gość rrrrrrr
Uwarzaj bo sie cukrzycy nabawisz, tyle slodyczy zezrec... mi by na tydzien starczylo. Ja w ogole ostatnio jesc nie moge, mam przed oczami te dzieciaczki z Somalii i mi sie odechciewa...:/

Robiłbym jeszcze więcej ale obowiązki duszpasterskie nie pozwalają... Na szczęście jestem w tym sumienny..

Gość ---DOMINO---->
rrrrrrr- cukrzyca nie bierze się tylko od cukru :) Ale masz rację, patrząc na biedne głodne dzieci, aż żal bierze. Ksiądz dobrej nowiny- No fakt, każdy ma jakieś obowiązki... Ja się akurat teraz pakuję, bo jadę na wczasy 🖐️ A sumienność to podstawa :D