Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzabc

maz despota?

Polecane posty

Gość xyzabc

chce isc do szkoly, maz ma z tym problem. Dlaczego. Facet niech sie wypowie

Gość programistkaistka
Trzeba było uczyc sie jak meza nie miaąłs.Widocznie pupy nie zabezpieczyłaś,wpadliscie w ciąże niechcianą i teraz dopiero obudziłas sie,ze wykształcenia nei masz. Chcesz isc do szkoły,a kto bedzie dzieckiem i domem sie zajmował.

Gość xyzabc
prawie za kazdym razem kiedy o tym wspomne jest awantura. Przesiedzialam w domu 4lata z dziecmi teraz chce sobie zrobic zaocznie jakies studium. On uwaza ze powinnam pojsc do pracy. Mamy troche kredytu ale nie jest zle, pomaga moja mama ktora robi to z wlasnej nie przymuszonej woli.

Gość xyzabc
programistkaistka od kiedy 'pupe' sie zabezpiecza przed ciaza? Moze ty tez pomysl o edukacji.

Gość programistkaistka
xyzabc a co maiąłm ci napsiac ciope :-) Głupia babo,ktora zabezpieczyć sie nie potrafiłaś ,a teraz pracowac ci sie nie chce,tylko uczyc sie zachciało. Trzeba było szkołę ukonczyc przed zajsciem w ciaze.

Gość MAX 22
Jeśli możesz to idż na studia i to taki kierunek po którym można dostać niezłą pracę. Studium niewiele daje, chyba że chcesz zdobyć dobry zawód. Tak czy inaczej na naukę nigdy nie jest za póżno, studiowała ze mną koleżanka , matka 4- rga dzieci i ukończyła studia z zupełnie niezłą lokatą.

Gość MAX 22
programistkaistka - spadaj ze swoimi mądrościami. Autorko, musisz postawić na swoim ażeby uniezależnić się od męża, on jest teraz szczęśliwy ze w domu siedzisz przy dzieciach, nie wiem jakie on ma wykształcenie ale podejrzewam że studiów nie ma i chciałby mieć kurę domową przywiązaną do tego domu a jak Ci sznureczek popuści to tylko do pracy najlepiej niewiele płatnej , bo dobra żona to zależna od męża kobieta. Poza tym będzie zazdrosny o Twoje wykształcenie, mężczyżni lubią się wywyzszać nad kobietami. Walcz do zwycięstwa.

Gość programistkaistka
MAX 22 spadac to ty mozesz :-) a autorka wyszła za maz,bo meza w ciaze wrobiła,a teraz chciałaby sie uczyc :-) A do pracy autorko i do nauki,a nie tylko nauka:-) ja bym na miejscu twojego faceta pozwoliła ci na nauke,ale tylko wtedy gdybys i pracowała.Praca,dom i nauka i wtedy zobaczyłabys jakie zycie jest ciezkie,a ty chcesz isc na skroty.Dom i nauka.Jakbys panna bezdzietną była.

Gość xyzabc
programistka 'glupia babo' to bardziej adektwatne okreslenie dla ciebie. To ze jestes tu anonimowa nie upowaznia cie do kretynskich komentarzy. A skoro programistka sie okreslasz to myslisz choc troche o tym ze w sieci nikt nie jest anonimowy? Max niestety w moim miescie nie ma kierunku ktory chcialabym studiowac. A jezdzc gdzies dalej to bylaby mega komplikacja faktycznie. Mysle nad grafika kom. Mam u siebie takie kierunki ale tylko studium. Lata spedzone w domu wykorzystalam tez na rozwoj siebie. Opanowalam fotoshopa na tyle na ile to mozliwe we wlasnym zakresie. Mam znajomego ukonczyl studium w tym kierunku. Pracy w brod. Dyplom jest wazny.

Gość programistkaistka
xyzabc pomysl matole,ze nicki wybiera sie oby były.Mój nick,to tylko nick,taki sam jak twoj,tylko posiada inna nazwe:-)

Gość programistkaistka
xyzabc opanowałas fotoszopa ;-) widocznie nieźle musiałas swoje fotki przerabiac ;-)

Gość programistkaistka
W ogole trzeba byc niezłym głupcem aby na kafe klikac o takichj sprawach.To z mezem autorko rozmiawiaj,a nie tutaj sie wymadrzaj :-) czyzbyś u meza posłuchania nie maiął :-) Z mezem i swoja matką powinnas prowadzic taka dyskusje.

Gość xyzabc
programistka ty to masz pojecie o zyciu. :D tylko pozazdroscic. Opieka nad dwojka dzieci i domem to dla ciebie bezkresna laba? 'kobieto' myslenie masz jak chlop z roli. Ciezka jest dyskusja z ludzmi twojego pokroju. Wiec daruje sobie.

Gość MAX 22
programistka - widać że albo męża jeszcze nie masz bo jesteś malolatą i znjdż sobie topik odpowiedni dla siebie , albo przeciwnie - masz i łomot codzień i serce Ci krwawi z zazdrości że inni mogą powalczyć o siebie a Tobie pozostał tylko mężowski but pod którym cicho siedzisz. Więc za swoje upierdliwe życie chcesz odreagować na autorce.

Gość programistkaistka
Proszek do prania a niby dlaczego mam sobie darowac?:-) Przeciez mam racje,ze autorka nie powinna w ogole tutaj zaczynac takiego tematu,bo nie otrzyma żadnej odopwiedzi,ktora rozwiaze jej problem. Naparwde autorka powinna najpierw znaleźć prace i dopiero wtedy zaczac dokształcanie.Zaoczne studia kosztują,tym bardziej jak naukię trzeba podjac poza miejscem zamieszkania. Maż to nei wół roboczy,jej matka takze nie jest po to aby opiekowac sie dziecmi,nawet z własnej,nieprzymuszonej woli. CZas na taka beztresową nauke autortka miała wtedy gdy jeszczedzieci nie miała.Tylko,ze wtedy uczyc sie nie chciała,A teraz chce wyfrunac z domu pod pretekstem nauki. A do pracy i do nauki.

Gość programistkaistka
xyzabc--jednak sama napsiałas,ze Twoja mam ci pomaga ,wiec nie ejstes az tak przepracowana obowiazkami domowymi.

Gość programistkaistka
MAX 22 no właśnie widac jak autorka walczy o siebie :-) tutaj,zamiast prowadzic rozmowe z mezem na ten temat :-) nie ma co,można autorce pogratulowac i zazdroscic meza z ktorym mozna na wszelkie tematy porozmaiwac i dojsc do kompromisu :-)

Gość xyzabc
max dokladnie tak mysle bedzie poprostu 'zazdrosny' o to ze zdobywam wyksztalcenie jak i o to ze sie usamodzielniam. Programistka w 'fotoszopie' to ty przerob swoje foty wrzuc na sympatia.pl i poszukaj meza bo jadem saczysz widac w pogoni za kariera zapomnialas o rodzinie teraz siedzisz sama w pustej chacie pobzykalabys a ne masz kogo:D tylko pamietaj zabezpiecz PUPE cobys formy nie zalala tak jak ja nieszczesna idiotka 🖐️

Gość programistkaistka
MAX 22 ja swoich spraw osobistych nie załatwiam na forum,z dala od rodziny.

Gość programistkaistka
xyzabc popracuj nad pisownia ;-) po prostu i inne tam byli ;-) Nawet fotoszop powinnas napisać fachowo jezli chcesz studiowac kierunek związany z komputerem :-)

Gość programistkaistka
xyzabc akurat mój maz oglada Planete :-) nie dogaduj mi miła,bo nie ja mam powazny problem,tylko ty :-) i Ty biedna osoba nie dyskutujesz z mezem aby roziwazac ten problem,tylko produkujesz sie tutaj,wiec kto ma w rodzinie gorzej,ja,nudzaca sie,bo nie interesuje mnei program o czyms tam,czy Ty nie moogaca dosc do porozumienia ze swoim mezem w tak waznej sprawie.

Gość xyzabc
programistka ty masz klopot z rozumieniem textu. Moze jezyk c++ haha bylby bardziej czytelny w co zaczynam watpic :D moja mama pomaga nam finansowo mieszka za granica i o to chodzilo. Wiec nie ma az takiego cisnienia abym zarabiala te 1200 w supermarkecie. Przynajmniej przez dwa kolejne lata. Nie szukam porady chcialam podyskutowac (napewno nie z kims takim jak ty ale zmuszasz mnie) a temat nie jest ani zalosny ani niegodny forum ogarnij sie kobieto.

Gość xyzabc
programistka po prostu wg pisze sie lacznie? :D CZY O CO CHODZI? Widac ty osiagasz kompromisy z mezem jak oglada w sobotni wieczor kanal przyrodniczy. :D Moj jest w pracy akurat wiec sie nudze

Gość programistkaistka
xyzabc nie napisałas,ze pomaga wam finansowo. A jezeli tak,to jestes leniem smierdzacym,bo wykorzystujesz swoja mame,ktora zamiast wyjezdzac na roznorakie wycieczki pcha kase corce,bo szkoda jej ciebie. Nie szukasz pracy,bo i po co,jak za przeproszeniem głupiutka mamusia pomaga corci aby ta nie pracwała. I naucz sie pisac poprawnie.Ja robie literówki,ale ty błedy ortograficzne. Na pewno.Ty sie ogarnij kobieto,bo z takim roszczeniowym nieróbstwem dobrego zycia rodzinnego nie zbudujesz.

Gość programistkaistka
xyzabc po prostu pisze sie oddzielnie :-) tak jak teraz napisałas.Poprzednio napsiałas łacznie :-)

Gość programistkaistka
xyzabc akurat nie mam w sobotni wieczor nic do podyskutowania z mezem,wiec siedze sobie i czytam :-) i zaraz znikne,bo moj potomek wroci. I nie chodziło mi o to,ze akurat w tej chwili klikasz na tematy rodzinne,tylko,ze w ogole zaczełas ten temat i oczekujesz jakiejś rady i poparcie swoich planow. Nie potrafisz zrozumiec,ze tutaj nie rozwiazesz tego problemu,tylko zaognisz go,bo wiele osob moze Cie po prostu buntowac przeciw mezowi abys sie postawiła Dobrze poradza,ale oni nie znaja twojej sytuacji,nie poznaja opinii twojego meza.

Gość xyzabc
programistka skad ty sie wzielas kobieto? Przeraza mnie ogrom oszolomow na tym forum. Najgorsze ze takie ewenementy wrzeszcza najglosniej i rozwala kazdy temat. Fakt moglam cie olac wariatko ale z rzadka tu pisze, zazwyczaj czytam wiec jestem srednio asertywna i poddalam sie tej degrengoladzie. straszna jestes kobieto po prostu głupia i uparta i to jest przerazajace ty w ogole nie umiesz myslec, albo czytac albo nie wiem juz sama co ci jest.