Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

czy ktoś jeszcze tutaj płacze po Lepperze?

Polecane posty

pytanie.

Jaki będzie miał pogrzeb? W kościele? Jak to jest z wisielcami? Powinni być pogrzebani bez trumny, nie? Trumna koło katafalku, ciało na katafalku i póżniej do trumny i dalej co - bez trumny do dołu, nie? Jak to jest i czemu tak, ktoś wie?

Gość od razu wisielec
... raczej ofiara morderstwa.

czy jego córka ta 27 lat jest mężatką, że napisali, że zięć go znalazł? Wiecie to? To już któreś samobójstwo ostatnimi czasy w moim życiu. Jest coraz gorzej. Moją matkę CHYBA pochowali bez trumny choć nie wiem do końca. Może i w trumnie, ale po co? I tak jej to po nic. A jaki rachunek za to, że sobie pooglądały miesiąc rozkładającego sie wisielca wiecie. Tacy ludzie. Ciekawe kto teraz będzie robił seks afery w Polsce choć on wcale nie był taki ten Lepper - tak jeszcze kasował i tyle. Jakoś musiał. I tak na nic więcej nie było szans i tyle. Miał się pewnie niemieckiego uczyć, nie? Powiem wam dziś oglądałam fajny film - ja już go chyba widziałam - o powstawaniu lodowców - DOSKONAŁY Reisen durch Zeit - taki chyba tytuł miał po niemiecku. Trochę tylko zrozumiałam. Lepszy rydz niż nic... 2 języki bez matury jakby umiał ten Lepper to byłby niezły a tak? Ale za rozrzucanie jedzenia telefon z ministerstwa się należał - może i od premiera do agencji rynku rolnego czy czegoś tam i osadzenie go w kiciu, a co najmniej proces i kić i póżniej on ich mógł sądzić i NA PEWNO tak by nie skończył. Zwłaszcza jakby w gazetach pisali wiecie, że sobie zboże rozsypuje on. A tak? Rozsypał to zboże i te kartofle... takie życie. Rozsypał i nic :(

Gość mozIllIa fireffox
jaa

Eee sam sie powiesił. Może ktoś zadzwonił? On się sam powiesił. Na sznurku bokserskim - mnie pasuje idealnie. Na pewno miał powody, ale cóz... i tyle. On już nie byłby politykiem bo to wiem. Dziś byłby lekarzem może, aptekarzem. Takie rzeczy. To było bez sensu, no ale to mieli mu w domu wybić to z głowy. I tyle.

eee tam co wy wiecie o zyciu. nawet do kicia nie umieliście go wsadzić za to co trzeba. Za to co nie trzeba tylko i już prawie bez jedzenia jesteście, a dalibyście go do tej uni i zaraz byłby moralniejszy i tyle. 3 honoris causy i 1 profesor no wybaczcie - mieliście go szanować i koniec. MOJE ZDANIE.

Ja wiecie nic do niego nie mam - on ma bloga lepszego ode mnie. Miał. Krótko, węzłowato. ja tam za dużo napisałam, ale poprawię się teraz. Takie mają wpisy w blogu jak on ma . Krtókie, treściwe, nie tam 5 stron. 1 wpis jakiś pogląd. Jak coś ktoś chce co sie w Polsce to tam coś zrozumie, a reszta? i tyle.

Gość zupełnie nie rozumiem
idź się lecz, chora istoto!

Moim zdaniem wszyscy czekają na relację z pogrzebu Leppera. Nieżli jesteście. Ja nigdy nie zrozumiem czemu w Uni nie był. Po Smoleńsku obowiazkowo miał tam być - za swoją kasę najlepiej i tyle. Coś tam miał robić za swoje. I tyle. Tak trzeba z takimi, a nie tylko śmichu chichu - wszyscy na was i a on tu samobójstwo. Istna Polska :(

Sami sie leczcie - ani raka mózgu nie miał. Normalny człowiek i tyle. Idzcie - a Polacy to są świetni. Co ja mam robić dalej? Szczuja mnie od roku, ze poszłam ze szkoły bo mi sie uczen powiesił słuchajcie. Niezłe. Pierwsze słysze. Wiecie - mogli mnie tak wykańczać, ale... chyba powinnam o tym wiedzieć, nie? To chyba jest nieuczciwe wykańczać mnie nieżywym Lepperem i tyle. I wiecie - mi sie nic nie chce - za to miałam siedzieć na zachodzie bo tak pasowało. A jeszcze miałam peta wpisanego tam od 9 lat. Ale historia :( Coś strasznego powiem wam :( I tyle :( I siedzę tak, myśle - co ja miałam robić? Spadać do Niemiec po tygodniu. Dzwonić mogłam, ale się bałam. Nie wiem czemu - bałam się. Nie wiedziałam co jest warta ta umowa z biurem w Polsce, a jak coś to jest warte? Nikt nie był szczery. Taka prawda :(

Gość OJ MYSZA MYSZA
ja płaczę owieczko

Mialam ich na drugi dzien olać. Tego żałuję. Ale własnie nie wiedziałam co robić. Jedynie, że już wiem wszystko o tym co mi sie może przydać, no ale co z tego... ja już chyba miałam wyjechać, ale nie umiałam się wziąć w garść. Przykro mi :( A dziś siedzę i myślę, że najgorsze wiecie z wszystkich katalklizmów jest trzęsienie ziemi. Budzisz się w środku nocy, a tu...? Cieszcie się , że mieszkacie w Polsce. Naprawde.

Czemu płaczesz? Ja nawet gdybym chciała to NIE UMIEM. PO PROSTU NIE UMIEM i tyle. jedyne co umiem to myśleć CO TO BEDZIE DALEJ i tyle. I żebym NIC NIE MUSIAŁA ROBIĆ wiesz. Ale nic. Na moim blogu pomawiającym szkołe tylko o wisielcu napiszę TROSZECZKĘ jak się w niego z sensem bawić. O ksiażkach tez choć ksiązki to nie moja wina bo ksiązki to szkoła se sama zawaliła - coś tam mi przynieśli, zamiast mi czas dać, a póżniej ten wisielec - ktoś mi mógł pomóc - weż no graj w to z sensem - co ty robisz? Ciągle te same słówka. I zaraz by było. Ale wiecie - to musiałabym ten doktorat rzucić i stac o to. Tyle. A to za głupia byłam na to. Chociaż bo ja wiem... miałam coś widzieć w tych grach a nie tylko ksiązka i ksiązka, ale taka jest szkoła. I iść po roku. Nigdy nie zmienię zdania bo został mi tylko ten I rok. Nic więcej. Więc jak cokolwiek zrobię to musi pasować do tego pierwszego roku. Reszta bez znaczenia. Tam miałam siedzieć do dziś i tyle :(

Wiecie ale wszyscy na mnie, a jak to całościowo wyglądało. Że szkoła to tylko BUDA. Tak wtedy było bo egzaminy JUŻ MIAŁY BYĆ a kiedy był egzamin do gimnazjum? W 2008 roku - z języka obcego. Przestańcie. Czy to szkoła była? I do dziś to samo pytanie bo egzamin z j. obcego miał być. Przynajmniej w przygotowaniu. To do tego gimnazjum co teraz jest to jest niezłe. No ale co 3 rok to leci dopiero, a wcześniej? Budynków nie było, klasy trzeba było przerabiać. Straszne :(

Wiecie chciałam tu jeszcze napisać - wykańczać niezywym Lepperem można, ale ja muszę wiedzieć , że sie mnie trupem wykańcza. Bo inaczej samobójstwo też. Można oszaleć. No to 1. Jakby się 3 powiesiło. A wiecie ludzie oto są tacy, ze przez moją matkę 20 się powiesiło i co? I nic. I przez to ja tak łaziłam od szkoły do szkoły, żeby nikt się nie dowiedział. A nie mogłam wyjechać? Przecież to było bez sensu zupełnie. I tyle :(

cdn wkrótce...nie mam dziś sił tu pisać... na razie :(