Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kursantka20

PO KTOREJ GODZINIE JAZDY JEZDZILISCIE BEZ POMOCY INSTRUKTORA?

Polecane posty

Gość kursantka20

ja dzisiaj mialam 7 z 30 i boje się ze tego nie ogarne niby nie jest tragicznie ale ciezko jest u mnie ze skupieniem sie ;p

Gość Ja mam też
tak,ale u mnie problem jest na parkowaniu tyłem i troszkę na rondzie a egzamin na przyszły tydzień załamka:(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Na100. :(

Gość kursantka20
luk do tylu czasem mi wyjdzie czasem nie, jazda na wzniesieniu prawie zawsze :P tylko myla mi sie pasy ruchu czasem na jakims zawilym skrzyowaniu :DD

Gość martucha1979
hej ja też zaczynam kurs i też jeżdze 7 godz w sumie 4 po placu i 3 na mieście .Ja juz w sumie jeżdze sama .Jeszcze sie motam momentami ale myślałam że bedzie gorzej po pierwszej godzinie na mieście to jeżdziłam po krawężnikach ale wczoraj to już mi się super jeżdziło

Gość fdfdfdfdffsdf
ja juz mam prawko, ale i tak czasem popelnie jakas gafe :o

Gość kursantka20
ja nie nadazam z mysleniem kto w jakas strone spojrzec bo czasem tlyko w lewo lub prawo a czasem tu i tu;/ ja te 7 godzin na miescie bylam ruchliwym... i za kazdym razem po jakies 20 min na placu

W sumie tak od 3 jazdy instruktor może raz złapał za kierownice, raz sprzęgła użył. Oczywiście robiłam głupie błędy wynikające z mojego luźnego podejścia, ale zazwyczaj sama musiałam wyjść z opresji:)

Gość moniska14
Ja po zdanym egzamie bałam się na miesto wyjechać. Dopiero po paru rundkach z ojcem po mieście byłam gotowa wejsc sama do samochodu. A teraz to, jak rybka w wooodzie ;-)

Ja mam wyjeżdzone 22godziny. Ale naszczeście, jest juz ok.. Daje sobie sama świetnie rade.. Instruktorka mnie chwali i praktycznie juz mi w niczym nie pomaga.. Przestała to robić po 13wyjezdzonych godz..

Gość martucha1979
Spoko ogarniesz wszystko.Ja nie mam co się przyrównywać do Ciebie ja jeżdzę po uliczkach mało ruchliwych w małym mieście dopiero po 10 godz wyja e na zieloną górę .

Gość kursantka20
kurcze musze sie od jutra porządnie wziasc :) mnie to wkurza ze mi tak pomaga ;/

Gość kursantka20
ja z Bydgoszczy :)

U mnie instruktor ani razu nie łapał za kierownicę, najwyżej hamował bo mówil że takie szarpaniny tylko denerwują kursanta i instruktor, który dotyka kierownicy jest złym fachowcem. Więc tylko tłumaczył jak jechać i w ostateczności naciskał na hamulec.

Gość kursantka20
fakt rozprasza mnie to ale nieraz najezdzam na inny pas ruchu wiec raczej jego interwencja jest konieczna ;D