Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHHAMANNN

baby oceniaja faceta tylko przez pryzmat wygladu

Polecane posty

Gość HHHAMANNN

nawet moja ciotka majaca dwoch synow jednego przystojnego drugiego brzydala, b niskiego i otylego "zjebuje" ciagle wlasnie tego drugiego. Zawsze na przyjeciach nasmiewa sie z niego, zawsze on jest winny roznych wpadek, jest wg niej ogolnie chujowy i beznadziejny (juz sie nawet z ta krytyka nie kryje przed obcymi ludzmi) , ten pierwszy nawet jak cos ewidentnie spierdoli to jest zawsze usprawiedliwiony i zajebisty. Ja mialem tez podobnie w chacie, mialem brata o wiele przystojniejszego ode mnie i nawet moja starsza jak juz doszlo do jakiejs klotni to wychodzilo ze to on jest super , ja jestem taki ot bo jestem , Jakby ktos mial zginac w wypadku to z pewnoscia chcialaby zebym to byl ja. Dziewczyny to samo, jak jest jakis koles zajebisty z wygladu, ma ladna sylwetkle i twarz to sobie zawsze tak dopasuja zauwazylem ze wg nich ten kolo ma super charakter jest zabawny i wogole. Kiedys bylem na imprezie bylo 2och typkow obaj sypali kawalami i opowiadali zabawne rzeczy ale roznili sie wygladem jeden byl przystojny drugi po prostu chujowy. Na zarty tego przystojniaka laski odpowiadaly zawsze z takim zaangazowanym smiechem, byly uchachane na maksa . Po opowiesciach tego chujowego mimo iz teksty mial inteligentniejsze i serio zabawniejsze dziewczyny nie smialy sie tak, nie byly tak podjarane jak przy tym 1szym. Ogolnie jak sie chodzi cos zalatwiac gdziekolwiek na uczelni w urzedach itp przystojniak zawsze ma latwiej laski same go zagaduja, sa takie chetne do pomocy, wspolpracy a jak jakis cchujowy koles podejdzie to wydaje mi sie ze on ego nawet nie szanuja a co dopiero mialyby mu pomoc czy cokolwiek.

Zwykle wygląd oznacza też, że ludzie bardziej o siebie dbają, a wiadomo...tacy sprawiają lepsze wrażenie. Tak poza tym to nie TYLKO, jest jeszcze kasa, praca, samochód :P

Gość :))))))))))))))
zgadzam sie z powyzszym:)))))podczas seksu torba na leb a na drugi dzien na duuuuuuuuuze zakupy za to ze se ulzyl:)))))

Gość Śmierć Frajerom
Tak to jest, jedynie można to olać

Gość o ja pierdoooolę
a ty, autorze, mając do wyboru śliczną laseczkę i paszteta, zapewne rączym kłusem pobiegniesz do tej paskudnej :D

Gość cvm;v
podziękuj mamusi

Gość Śmierć Frajerom
a wiecie jaka jest recepta na pasztet zajęczy ?

Gość HHHAMANNN
tak masz racje ale czasem wydaje mi sie ze to jednak kobiety zdecydowanie bardziej patrza na wyglad faceta niz faceci na kobiety. Tzn faceci az tak nie porownuja do siebie roznych kobiet sa albo ladne albo te brzydsze a kobiety nawet jak moga miec przystojnego to beda szukac i slinic sie do jeszcze przystojniejszego i tak w nieskonczonosc. no i po drugie najgorsze jest to ze czesto nawet matki oceniaja pod tym katem swoich synow, to juz jest moim zdaniem zboczenie jakies, ale naprawde czesto tak jest

Gość Śmierć Frajerom
na imprezce wyrywa sie najgorszy pasztet na sali, a potem tak dlugo sie rucha, az pasztet zajeczy! :D

Gość HHHAMANNN
tzn chodzi mi o to ze dla kobiet b czesto posiadanie atrakcyjnego faceta jest celem zycia samym w sobie, ze nie jest to jakis taki dodatek tylko jakby cel, cos co je spelnia ze czuja sie szczesliwe i "moga juz teraz umrzec" :)