Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danny1111

Proszę o Pomoc !

Polecane posty

Gość Danny1111

Witam , chciałbym poprosić o pomoc co mam robić. A więc poznałem pewną dziewczynę , spodobała mi się , a zwłaszcza jej charakter . Lecz jest pewien problem tego typu , że ona rozstała się z chłopakiem 3 miesiące temu po 2 letnim związku . Jak się okazało jej były nie był wobec niej szczery , prawdopodobnie ją zdradzał z innymi dziewczynami . Ona na chwilę obecną jak mi mówiła nie jest w stanie być w żadnym związku , ponieważ straciła zaufanie do mężczyzn . Chciałbym to w jakikolwiek sposób zmienić . Bo może to jest i nienormalne , ale zależy mi na tej dziewczynie , a zwłaszcza na jej szczęściu. Ona gdy dowiedziała się że coś do niej czuje , doszła do wniosku że najlepiej będzie jeżeli nie będziemy ze sobą pisać , spotykać się itp.. , może za jakiś czas , ponieważ chcę żebym znalazł sobie dziewczynę , ja jej otwarcie mówiłem że jestem gotów poczekać , a ona żebym nie tracił cennego czasu . Ja jakoś nie potrafię myśleć o innej dziewczynie , dlatego stąd moja prośba o poradę tutaj . Co mogę zrobić ? W jaki sposób mogę jej zaimponować ? Nie paliłem przez jakiś czas dla niej to zrobiłem to była zadowolona , ale od kąd się o tym dowiedziałem to i palę papierosy i piję alkohol , tak było dotychczas w moim życiu do tej pory dopóki jej nie poznałem i ona o tym doskonale wie . Proszę o jakieś sensowne porady , z góry dziękuję .

Gość smutna104
ciezka sprawa..ale jesli zalezy Ci na niej to nei rezygnuj z niej. badz przy niej. duzo z nia rozmawiaj stan sie jej dobrym kolega zeby mogla nabrac do Ciebie zaufania gadaj z nia o wszystkim ale kwestii zwiazku z nia nie poruszaj bo sie wystraszy i zerwie z Toba kontakt. przestan palic i pic niech widzi ze tego nalogu sie pozbyles ze chcesz dla niej jak najlepiej. a jak jest z charakteru??

Gość Danny1111
Z charakteru jest bardzo miła , inteligentna dziewczyna , tak czy tak na poziomie :) , Dziękuję Smutna za wpis , pozdrawiam :) , jeśli jeszcze masz jakieś dla mnie rady to pisz