Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bumber

Dawna miłość - zaręczyny

Polecane posty

Gość Bumber

A więc zaczne tak że to działo się 5 lat temu w Gdańsku , przeprowadziłem się do Gdańska z innego miasta , po kilku dniach poznałem fajną dziewczynę , miała na Imię Natalka , Nagle stało się tak że zaczeliśmy ze chodzić , to była moja pierwsza prawdziwa miłość , miałem 13 lat , ale czułem się już jak dorosły . Teraz mam 19 lat Ona także . Ale do rzeczy , chodzi o to że po roku musieliśmy zerwać przez jej mame , bo paliłem papierosy i popijałem piwko z kolegami czesto , lecz teraz się to zmieniło , mam zawód kucharz , własną gastronomie z hotelem (w wieku 19 lat) nie chce kłamać , ale na koncie mam kilkaset tysięcy , ale wracając do tamtego , to dla niej specjalnie się zmieniłem , nie pale , nie pije od 4 lat tylko na swoich urodzinach . Chodzi dokładnie o to że chce do niej znów wrócić , ale jest cięzko ponieważ ja mieszkam pod Warszawą , a Natalka w Gdańsku , i bardzo żadko się widujemy i przez to psują się nasze kontakty , także Chcę się zaręczyć , myśle że dobra pora na to , dom własny , działalność własna , ale co zrobić żeby odnowić kontakty , ja naprawde niewiem , no i jej mama , co z nią zrobić jak ją przekonać do mnie ? Pomóżcie mi w jaki sposób mam się zaręczyć w jakim momencie i gdzie , i co z mamą zrobić ? Proszę o normalne odpowiedzi i szczere . Dziękuje .

Gość Bumber
do tegojeszcze... z gracja i szykiem obciagam z polykiem :)

Gość wiwiiiii
Sprawa jest prosta, nie musisz chodzić za rączkę i spać z jej mamusią, tak? Bo to z Natalką chcesz być, a nie z jej mamą. Fakt, chujowo jest sobie przejebać u "teściów" i żyć tak dalej, ale po jakimś czasie to mija. Koleś. Mam ten sam problem. Chcę się zaręczyć tylko, że u mnie różnica jest taka, że nie mam własnej działalności i tysięcy, i nie miałem z nią kontakty 3 tygodnie. Teraz są wakacje, możesz ją zabrać w góry bo do morza ma nie daleko, na kilka dni musicie jechać. I po tym powinno być lepiej. Musisz poczekać trochę i być cierpliwym. Też miałem się ostatnio zaręczać, ale dobrze ze psychologicznie podszedłem ją i sprawa wyszła inaczej. Mam ten sam problem jak Ty, tylko że u Ciebie to pójdzie lekko skoro masz tak życie już ustawione przede wszystkim kasa. U mnie po 4 latach związku, przerwa była 3 tygodnie później kontakty odnowione itp. U mnie wszystko było by dobrze gdybym miał kasę, bo Ona mnie potrzebuje a bywa tak, że nie mam czym się do niej dostać bo kierowcy nie ma, a jak jest to nie mam kasy. Jej matka tak samo boi się oddać córkę Tobie bo Ona może jest biedniejsza od Ciebie, bo rodzice jej nie mogą dać tego czego Tobie dali i to jest spora różnica. Tobie to nie przeszkadza Natalce tak samo, ale jej matce bardzo, ponieważ boi się byś jej zranił... Ciężko jest jeżeli chodzi o money.