Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość is there indor in da hałs?

NIECH KTOŚ TO ZGŁOSI GDZIE TRZEBA!!!!!!!!

Polecane posty

ty też idz sie kur*wa lecz.

Gość djvsdhvisdvdfvdf
wyraził swoje zdanie, kurwa na to sa paragrafy wydaję ci się debilu że w internecie jestes bezkarny?

Gość Doktor Fiutas
żal mi was wierzycie w jakąś durną książkę napisaną przez chuj wie kogo. już lepiej wierzyć w psa który jeździł koleją

Gość djvsdhvisdvdfvdf
jesteś idiotą będziesz tu teraz dyskutować ? nie jestem żadną katoliczką jestem ateistką ale uważam że powinni autora tego filmu i broniących go psycholi zamknać na dożywocie bo macie zryte mózgi, to malo powiedziene, jestescie kurwa grozni dla spooleczeństwa, patoligia rodzi patologie nie powinni was do ludzi wypuszczać psychole

Gość KE ORA ES?
polski narod jest ponizej wszelkiej krytyki, wiec tego akurat nie nazwalabym obrazaniem. to tylko o tobie swiadczy, zes bezczelna :p ale ogolnie caly film jest nie na miejscu...

Gość Doktor Fiutas
ciekawe czy się wyspowiadasz z tego że mnie obrażałeś w swoim durnym kościele pedale z chuja wzięty. jakby mnie pies nie wyprzedził na schodach to byś mi tato mówił śmieciu niedokończony ze słabego wytrysku

nie kloccie sie z tym fiutem, on tez jakis piźniety zdrowo.

Gość KE ORA ES?
polacy to mordercy i scierwa, ktore odwracaja kota ogonem; a ich autorytetem są bandziory i psychole. to do tych, którzy dziwią się, że można "obrażać" własny naród. To nie jest obraza, tylko fakt.

Gość Doktor Fiutas
ja mieszkam w uk i sram na polske. tu jest 10000000000 razy lepiej. w polsce to jak w klatce

Gość Rissss
Nie jestem przeciwnikiem wolności przekazu ale to co nakręcił te śmiec to już jego osobista prośbą by go za to dojechać. Zapewniam was że to co skręcił ten gnojek(w przeświadczeniu że to takie niby wypasione)podpada pod kilka paragrafów. Ten półgłówek sobie nawet nie zdaje sprawy w jakie gowno wdepnął. Niech się modli o orzeczenie o upośledzeniu umysłowym lub chorobę psychiczną. Choćby go to przepuścić przez TOR czy Serwer Kaskadowy uniwersytetu w Kilonii dojadą go za to. A jeśli ktoś będzie próbował umorzyć tę sprawę to przez wyborami musi się liczyć z tym że będą to rozliczać.

Gość djvsdhvisdvdfvdf
swietnie mam nadzieje ze nie będzie bezkarny ten kto ten film zrobił, napewno nie bede ciągnąć dyskusji na twoim poziomie i nie róbcie psycholi z ateistów, naprawde uwazasz ze trzeba być katolikiem żeby się czemuś takiemu sprzeciwić? tragedia

Gość Doktor Fiutas
przyjedz smieciu do uk ku­rwa mądry w ryju ch­ujociąg jak cię w ogole mamusia puści maminsynku pier­dolony

Gość piczekson orange
no jasne a ty nie Polak ? to pewnie wsiur tylko wsiury nie znają historii kiedys nie umiały czytac pisać oddały Polske na rozbiory za ziemniaki ciemnota chłopska widać dalej to samo a i autor filimiku za Lepperem płacze widać że z jednej wsi jestescie wszyscy razem

Gość piczekson orange
do UK ?! w uklepanej kupie chyba siedzisz a jak znasz angielski to gadaj z anglusami ale widocznie tylko polski znasz niewykształcony robolu

ty srasz na nas a my na ciebie, karykaturo cwelu, pewnie popier*dalasz na zmywaku albo pucujesz buty angolom

Gość jhjhjhjh
hehe pewnie buraki tam w polu zbiera, haha

Gość piczekson orange
dla angola wiecej znaczy jego kot na dachu że spadnie niż to że taka kurva z Polski (nie mylić z Polakiem) będzie umierać. oni was chcą wypierdolic a mam nadzieje że to sie uda ale żebyscie nie mieli powrotu do Polski niewdzięczne poczwary , wsiedliscie w autokar (bo na samolot pewnie was nie stac) i juz myslicie że anglki z was wielkie :D

Gość Doktor Fiutas
a wy dalej zyjcie z pieniedzy od mamusi dzieci dzieci... kiedy wy dorosniecie

Gość piczekson orange
mam nadzieje że autor filmiku bedzie miał problemy takie niedorozwoje powinno sie spuszczać ze skał jak w Sparcie niegdyś i takie jak fiutus tylko że on już wymiekł zobacyzł że nie da rady

Gość djvsdhvisdvdfvdf
nie wiem czy ten ktoś zdaje sobie sprawe że ten film uwłacza wszystkim, jest obrazliwy dla polaków, dla Polski, dla innych wyznawców więc nie tylko dla polaków ale ludzi na całym świecie,szerzy nienawiść do ludzi do religii, obraża godność, uwłacza nam wszystkim i wszystkim pokazuje jakim człowiek może być gównem. Film to oszczerstwo i kłamstwo, autorowi się chyba wydaje że jesli oczernia osobę juz nie żyjącą to jest bezkarny, człowieku jesteś odważny albo nie wieesz co zrobiłes.

Gość Doktor Fiutas
Widzę że od siedzenia 24h na kompie ludziom na łeb pada:). Wyjdzcie czasem na dwór.

Gość Doktor Fiutas
w każdy piątkowy poranek odziany w klapki kuboty i damskie pończoszki, okryty prześcieradłem, na chworakach przemierzam klatke schodową i cichaczem udaję się do piwnicy, gdzie wprost z weża ogrodowego nabieram wody do ust,po czym biegne na przyblokowy skalniak i stajac w finezyjnej pozie wypluwam wode udajac fontanne

Gość Doktor Fiutas
i jem kupe :classic_cool:

Gość Doktor Fiutas
13 lat? z kim ja dyskutuje. Dobra ide spać bo załamka

Gość piczekson orange
haha podszywy rulez :D znam ludzi którzy wyjechali do wielkiej brytaniii i nadal są Polakami dorobili sie sporo i nawet flagi sobie wywieszają Polskie ;) no ale biedota bedzie zawsze biedotą bez wzgledu czy zarabia w funtach w złotówkach czy murzyńskich pałach włożonych w odbyt

Gość Doktor Fiutas
ide spac, bo rano śmigam a zmywak :( a jak zaspię, to mój czarny pan złaja mnie swym czarnym angielskim pytągiem :(

Gość piczekson orange
nikt z fiutasem nie dyskutuje :) mylisz dialog z kpiną :) my sie tylko wyśmiewamy z ciebie fajfusie :)

Gość Doktor Fiutas
Wy? Tworzysz grupę społeczną jako kilku dzieci siedzących przed monitorem i napinających na jakimś forum? Lepiej byś sobie kolegów znalazł. papa :)

Gość Doktor Fiutas
naprawdę musze juz uciekac, bo tak mi odbyt rano przewertuje az mi sie wlosy pod pachą wyprostują