Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda0404

do mam roczniakow,ktore nie chca stac

Polecane posty

Gość magda0404

moja mala skonczyla niedawno rok.martwi mnie fakt ze nie stoi, a co za tym idzie nie stoi.Bylam z nia u neurologa i wszytko ok.Ma troche slabe miesnie,ale nie kazala na razie nic z tym robic,poza mobilizacja dziecka do wstawania.Moza ktoras z was zna podobne przypadki

Gość truskawkowa ona
roczniak nie stoi? o matko, konsultuj sie u innego neurologa,koniecznie!!! duza czesc rocznych dzieci juz chodzi wiec to nie jest normalne!!!

Gość mamamam27
znam dziewczyne co zaczeła chodzić koło 2 latek - tez chodzili od lekarza do lekarza i nic jej nie było - mała poprostu tak sie rozwija - może mówi lepiej itd mój synek ma 9, 5 m-ca i wczoraj przeszedł samodzielnie po raz pierwszy z 5 metów - za to nie umie usiąść z leżenia i nawet nie próbuje ja polecam co coś takiego http://allegro.pl/skoczek-centrum-muzyczne-leap-frog-super-i1751711122.html http://allegro.pl/evenflo-exersaucer-skoczek-i1746369630.html dałam pierwszą lepszą aukcje bo rózne są rodzaje takich rzeczy - jedni to nazywają skoczek, drudzy centrum aktywności - świetnie ćwiczy nogi dziecka!!! no i mój uwiebia się w tym bawić

Gość magda0404
dzieki za informacje na temat skoczka.Sprawdze.mi lekarz polecala chodzik lub wozek do pchania. Pfrosze o wstrzymanie sie komentarzy typu O MATKO!!!!!JA BYLAM U DOBREGO NEUROLOGA.a NIE POWIEM ZE WIEKSZOSC ROCZNYCH DZIECI CHODZ

Gość mamama27
chodzik też jest super - ten skoczek właśnie ma takie siedzisko jak chodzik tylko ze stoi w miejscu - i przed chodzikiem jest fajny - ale można też jakoś chodzika pokombinowac i blokowac żeby nie chodził - do pchania tak nie polecam - przeważa jak dziecko kiepsko chodzi, niema się jak rozchodzić ani nic - u mnie średnio się sprawdził

Gość mamaaaaaaaaaaaaaa
Blagam was, od kiedy to lekarze polecaja korzystanie z chodzika....brak slow.