Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miesiac po slubie

wielki strach przed ciaza :(

Polecane posty

Gość miesiac po slubie

Wszystko sie uklada w kierunku dziecka tylko ze ja sie panicznie boje porodu, tego ze z dziekiem moglo byc cos nie tak i okresu po porodzie, strach ten powoduje ,że odwlekam ciagle temat dziecka, mam 23 lata, moze to poprostu za wczesniej nie wiem poradzcie cos..

Gość nene24
zanim zdecydowalam sie na dziecko, tez mialam w sobie ogromny strach, czy dziecko bedzie zdrowe. w ciazy lęki zniknęły, pewnie dlatego, ze ginekologia daje teraz ogromne mozliwosci w badaniach. usg prenatralne, czy nie ma np uposledzen a takze czy organy prawidlowo sie wyksztalcily itp... bo zawsze, jesli cos byloby nie tak mozna leczyc juz w zyciu plodowym...

Gość karolIkarola
pierwsza ciaza nie byla planowana wiec nie bylo tez strachu:) teraz,gsy chcialaby kolejne dsiecko, to boje sie panicznie, wszystkiego, moze dlategoze wiem juz jak to jest. wszystko naprawde wyglada pieknie z zewnatrz, ale tak naprawde zle samopoczucie w ciazy, porod i wszystko co z nim zwiazane, dochodzenie do siebie, pierwszy rok dziecka kiedy sie nie spi po nocach, potem zabkowanie itd...://naprawde nie wiem czy zdecyduje si w koncu. czasem wolalabym zeby i tymk razem los zadecydowal za mnie:)

Gość miesiac po slubie
Tak , ale samo sie niezrobi , a nikt niepisze o samym porodzie niechce cesarki chyba ze byloby to potrzebne bo niebyloby wyjscia jak sie rodzi normalnie straszny ból?