Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigella_82

czy warto? czy to bedzie ponizenie?

Polecane posty

Gość Anula_94
zostawil mnie chlopak przez smsa, odpisac mu? jestem zalamana ale chyba powinnam uniesc sie dumą i olać gnoja? :(

Gość Anula_94
pomoże ktoś?

Gość ku dobroci zblizam sie
zalezy ile kosztuje? i co mam zrobić?

Gość slonce i deszcz.
jak zostawil cie smsem to go olej... naprawde nie warto. poczytaj nasze historie i sama dojdziesz do tego wniosku. glowa do gory ;)

Gość do łoj dana
łoj dana łoj dana proszę odezwij się :(

Gość kjhgfghjklkjhgfdfghjkjhgfdfghj
PODBIJAM

Gość eedxcxc
podbijam

ok, to ja sie odezwe po dluuugiej przerwie :) hmm, od czego by tu zaczac? moze od tego, ze jestem mega szczesliwa :) niespodziewanie, zupelnie zaskakujaco, zwyczajnie szczesliwa :) kilka miesiecy temu poznalam kogos, kto zmienil moj swiat :) o dziwo, jestem tak bardzo spokojna wewnetrznie, ze nie wierze czasami :) to stalo sie tak szybko, ze gdyby mi ktos o tym powiedzial jeszcze pare miesiecy temu, puknelabym sie z niedowierzaniem w glowke ;) ale jednak :) o moim eks nie mysle juz wcale, bo tez i nie ma o kim. nie tak dawno napisal mi pare smsow, bez mojego odzewu. idzie nowe, idzie piekne... :) co najbardziej dziwne, z tym nowym czlowiekiem planujemy juz wspolna przyszlosc :) szybko? pewnie powiecie, ze tak... ale mi jest tak dobrze, ze nie analizuje, nie wnikam. mam teraz swietne porownanie i uwierzcie mi, teraz nie wiem wlasciwie dlaczego z tamtym eks bylam tak dlugo... moj nowy mezczyzna przewyzsza go pod kazdym wzgledem :) traktuje mnie jak ksiezniczke, dba o mnie, martwi sie o moje uczucia... jest cudownie :) ot i tyle :) na koniec powiem Wam- szkoda czasu na rozpamietywanie, gdy w tym czasie mozna isc do przodu. zycze Wam takiego szczescia jakie mam ja teraz :) pozdrawiam Was i caluje :*

Gość supersupersuper
Madeline, gratuluję i życzę dużo szczęścia! :) A ja jakiś czas temu dostałam pogróżki od byłego przez ktorego się znalazłam w tym temacie. Świr.

Nigdy się nie udzielałam w tym temacie, ale od samego początku byłam tu z Wami. Teraz coraz rzadziej tu zaglądam bo widzę, że temat powoli wygasa :) Chciałam Wam bardzo podziękować za wiele mądrych słów ;) Dodawały mi one siły każdego dnia. Kiedy miałam chwile słabości to wchodziłam na ten temat i po raz kolejny czytałam Wasze wypowiedzi... Chociaż przyznam szczerze, że dopiero od około 3 miesięcy mam siłę, żeby iść naprzód i nie oglądać się za siebie. Odcięłam się od niego, ignoruję jego próby nawiązania ze mną kontaktu. Wcześniej wielokrotnie upokarzałam się, błagałam, prosiłam - trwało to wiele MIESIĘCY... Temat został założony w sierpniu a ja dopiero od niedawna mam się ''jako tako'', ale wierzę, że z każdym dniem będzie co raz lepiej! Dzięki Wam wierzę, że każda z nas znajdzie swoje szczęście i prawdziwą miłość. Cieszę się, że niektórym już się jakoś sprawy poukładały :) Pozdrawiam :)

Gość olac skurwieli
ja w temacie oblac ich cieplym moczem:P :classic_cool:

Gość podooobnnka
PODNOSZĘ

Gość slonce i deszcz.
dziewczyny, co u was?:) ja sie kompletnie pozbieralam i zamknelam tamten rozdzial. juz nie mysle o eks i nie wzbudza on we mnie zadnych emocji. jednak to prawda, ze czas leczy rany a wtedy tak trudno mi bylo w to uwierzyc!

Gość supersupersuper
Ja też się już pozbierałam, minęło już tyle czasu, ponad rok. Zapomnieć o nim szans nie mam na razie, bo studia wciaż o nim mi przypominają, ale jest ok;)

Gość supersupersuper
Dziewczyny, zaglądacie tu jeszcze? ;)

Gość supersupersuper
Dziewczyny, zaglądacie tu jeszcze? ;)

Gość sinus contra cosinus
Molly Triffin stanąć i siedzieć jednocześnie się da

Gość daroos
Bzdura, dużo facetów prowokuje takie sytuacje. Obojętność jak miód spływa na ich serca.

Gość supersupersuper
Czy któraś ze starych bywalczyń zagląda tu jeszcze?:)

Gość supersupersuper
Hop hop :) Szkoda, ze juz nikt tu nie zagląda

Gość supersupersuper
Mam nadzieje dziewczyny, że nie zaglądacie tu bo układa się Wam :)

Gość ciekawe jak
Ciekawe jak potoczyły się losy autorki tego wątku

Gość Ezoteryczka
ezoteryczka_isaura http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.