Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabciaa17

Pomóżcie :(

Polecane posty

Gość żabciaa17

Jestem z moim chłopakiem pół roku, kiedyś było wszystko ok, czasami kłóciliśmy się ale to chyba w każdym związku się zdarza. Ostatnio bardzo się zmienił, wszystkiego się czepia, zaczął mnie olewać i ma gdzieś moje zdanie, często wmawia mi jakieś zdrady (tylko, że ja w ogóle nie wychodzę z domu bez niego, bo mu się to nie podoba i nie mam w telefonie numeru nawet do jednego chłopaka, bo wszystko usunął na początku chodzenia, wiec zdrada jest nie możliwa). Wczoraj pierwszy raz od dłuższego czasu zrobił scenę przy dziewczynie jego brata i jego bracie. Jego brat przyniósł mi piwo, nie mogłam otworzyć więc poprosiłam o to mojego chłopaka, niestety piwo zostało przez niego rozwalone o podłogę. Później oczywiście przepraszał i mówił, że mnie kocha, ale już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć i czy to ma jakikolwiek sens. Kocham go i nie chcę zrywać, dlatego nie wiem co zrobić :( Pomóżcie.

Gość Pędząca butelka wina z mlekiem
USUNĄŁ CI NUMERY?? On jest chory na głowę. Chorobliwa zazdrość. Będzie gorzej. Zacznie ci ubliżać i cię bić. Uciekaj od niego, albo cierp. Miałam kolezankę która była z takim właśnie psycholem. Na jednej z imprez zwyzywał ją od szm-at i dzi-wek. Kretyn. Uciekaj.