Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla leniwych to bedzie dobrec

chłopski garnek z winiary - polecam!

Polecane posty

Na co dzień nie używam takich pomysłów na, pierwszy raz kupiłam właśnie chłopski garnek z racji tego, że mąż miał gotować a nie potrafi więc zrobił ten garnek i w smaku genialne :) Nie wiedziałam, że takie coś z paczki może tak smakować dobrze. Moze komuś się ta opinia przyda :p

podsmaża sie kielbase pokrojoną w półksiężyce, dodaje pokrojoną paprykę i chwile podsmaża, później poszatkowaną kapustę i pokrojone ziemniaki w kostke i zalewa tym zmieszanym z wodą pomyslem i dusi do miekkosci ziemniakow :)

słodkiego masz psiaka :) jaka to rasa?

Gość olala.
toż to mój berni :D

Gość do Quis...
Groźny jest ten piesek , w ogóle ta rasa ? Pytam bo jest przesympatyczny :-) :-)

nie jest grozny. zalezy jak psa sobie ułożysz. z kazdego mozesz zrobic zabójcę nawet ratlerka :P Odi jest bardzo rozpieszczony przez moich rodzicow i nie lubi dzieci bo nie jest do nich przyzwyczajony. jest naprawde duzy. kiedys mojemu szwgrowi zjadl zupe z talerza. podszedl sobie do stolu i wychlipał. :D:D:D:D

Gość olala.
moj do stolu podejdzie, ale pyska nigdy tam nie wepcha:D ale jesli chodzi o lagodnosc to polemizowalabym:o nie ma mowy aby ktos oprocz domownikow wszedl na podworze, nawet ze mna :o musze najpierw zamknac psa i dopiero wtedy mozna wejsc :D

Gość o rzeszty
z tych skladnikow (keiblasa, papryka, kapusta, ziemniaki ...) to i tak bylby dobry chlopski garnek, bez chemiczego proszku "pomysl na" :o oj ludzie sobie dadza wszystko wmowic przez reklamy .....

Gość o rzeszty
ps. a z weselszych tematow: przecudny, przemily psiaczek :) tylko by sie z takim tulic ❤️

Gość o rzeszty
ps.2: za mlodu zwlaszcza, ale w starszych leciech tez mu nic nie brakuje :)

Gość nie dla leniwych
tylko dla idiotow po cholere dodawac do swiezych produktow obrzydliwy proszek pelen konserwantow?

nie przesadzajcie ;/ wszyscy nagle tak zdrowo sie odzywiaja? dajcie spokoj, jak ten "proszek" ma dodac smaku to ok zreszta mi tez smakuje. wszystkie proszki, fastfoody, chipsy itd

Gość o rzeszty
latwo kupic zdrowe przyprawy. musza to byc pojedyncze przyprawy, a nie mieszanki z glutamianem sodu i nnymi chemikaliami :)

Gość ertrfrrrrr
już bez przesady czasem jak się zrobi jakiś pomysł na to nic się nie stanie ja uwielbiam gotować, mam swoje zioła, lubię zdrową kuchnię ale czasem mam ochotę na coś typu "pomysł na" dania te są smaczne, odpowiednio doprawione i proste w wykonaniu nie lubię hipokryzji ludzie palą paczke dziennie fajek, piją alkohol, wpieprzaja krakersy i chipsy a jak ktoś powie że robi pomysł na - to wielce oburzenie,bo niezdrowe a co teraz jest zdrowe? nie bądźmy hipokrytami jak się czasami zrobić coś z paczki to nic nikomu się nie stanie a przyznać trzeba, że takie produkty sa dobre, tzn smaczne

Gość ytrtyty.
wpieprzaja krakersy i chipsy chipsy rozumiem, ale co masz do krakersow ?:D

Gość nie dla leniwych
kto wpieprza ten wpieprza... Co do skladnikow E to nie wszystkie sa szkodliwe ale tego nie wiecie bo nawet Wam sie nie chce poszukac informacji na ten temat nie mowiac juz o czytaniu skladu na opakowaniach ja rozumiem ze dorosla osoba dokonuje wyborow, ma do tego pelne prawo, jak chce sie truc to prosze bardzo ale najbardziej mnie irytuje jak przygotowuje sie takie posilki dla dzieci i pozniej nie wiadomo skad sa choroby, nadwaga, zmeczenie, ospalosc, no z kosmosu po prostu

Gość dfgdhdgd
wiadomo, że dzieciom nie powinno robić się takich rzeczy na obiad ale raz na jakiś czas jak dorosły zje obiad z proszku to nic mu się nie stanie tym bardziej, że akurat produkty knorr nie są tak szkodliwe, w większości są wykonane z suszonych warzyw i ziół, wystarczy poczytać o tym

Gość rozwalacie mnie nawiedzone
kretynki :D Autorka wyraznie napisała że kupiła to tylko raz więc od razu umrze od tego czy też dostanie raka? :D Już widzę jak wy świeże warzywa prosto z własnego ogrodu jecie, mięso z własnej hodowli i w życiu nie zjadłyście chipsa, ciastka, batona, nie napiłyście się napoju ze sklepu itd... Wielkie maniaczki zdrowego odżywiania a wpieprzają różne świństwa ze sklepu typu jakieś gotowe pierogi, chipsy, słodycze itd

Gość ja pierdacze
nikt nie mowi, ze od zjedzenia pomyslu na sie od razu dostaje raka :D :D :D chodzi o to, ze po co dodawac do jedzenia chemie, jak mozna przyprawiac naturalnie. a "smacznosc" pomyslow na jest taka smaczna jak zupy i sosy z proszku, dzieki, ale nie kazdy lubi taka pymitywna, glutamianowa "smacznosc" :D i wlasnie dlatego, ze malo co jest teraz zdrowe, warto unikac dodatkowych niezrowych dodatkow ;) nie umrze sie od tego, ale po co nawarstwiac ta niezdrowosc.

Gość czy może mi ktoś powiedziec
czym doprawic składniki tego dania zamiast tej gotowej mieszanki!wg oryginalnego przepisu trzeba ten proszek rozmieszac z wodą,czy zioła i przyprawz tez?i czz dodac mąkę?

Gość nic oprocz tego gotowego
proszku sie nie dodaje. Poza tym sprobowalam ten chlopski garnek i rowniez polecam. Pycha!

Gość Ale mi właśnie chodźi o to
Zeby nie korzystac z tego proszku,chce zrobic to danie bez kupowania pomysłu i pytam czym źastąpić ten jak piszecie sztuczny proszek

Gość Baszcz sosnowskiego

super polecam zajee.... E