Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vlex

Samobójstwo Leppera. Pierwsza myśl która przyszła wam do głowy

Polecane posty

Gość dowodem stało się jak
przekazał prokuraturze. wcześniej nie. a więc mógł wczesniej opublikować.

Gość moja pierwsza myśl
nie publikuje się - oczywiście że nie, bo pewnie gówno tam jest. Jeśli rzeczywiście są jakieś nagrania to powinni to bardzo dokładnie przebadać pod kątem ewentualnego montażu. Powinni też zbadać zawartość różnych substancji w ciele Leppera, bo dzień przed śmiercią miał być na jakimś spotkaniu, Bóg wie z kim i co mu tam podali, może wtedy sobie nagrali co im potrzebne.

Gość fhfhfhfhfhfhfh
Może to nie był wywiad.

Gość Moszne Blauman z PO
wyborcy PO mają nayebane we łbie i mówią że to na pewno PIS :o

Gość fhfhfhfhfhfhfh
" powiesił się bez pomocy innych osób. : Skąd wiesz?

Gość Redaktor naczelny Gazety
Polskiej" Tomasz Sakiewicz złożył zeznania w sprawie Andrzeja Leppera - potwierdziła prokuratura w rozmowie z dziennikarką RMF FM. Zdaniem tygodnika, były wicepremier obawiał się o swoje życie. Andrzej Lepper popełnił samobójstwo w piątek. Został znaleziony w biurze Samoobrony w Warszawie. Według powiązanego z tygodnikiem serwisu niezalezna.pl, istnieje nagranie, w którym lider Samoobrony ujawnia źródło przecieku w aferze gruntowej i deklaruje chęć podzielenia się tą wiedzą z prokuraturą. Niezależna.pl pisze, że nagraniem dysponuje redaktor naczelny "Gazety Polskiej". Prokuratura potwierdza tylko, że Sakiewicz złożył zeznania

Gość moja pierwsza myśl
Pewnie to są materiały pozyskane nielegalnie - nagrywane bez wiedzy i zgody, a może nawet przemontowane.

Gość Lepper był typem bezczelnego
chłopka a nie samobójcy

Gość moja pierwsza myśl
Albo właśnie z tego nagrania wynika, że Lepper podważyłby zeznania Kaczyńskiego. Ja nie jestem wyborcą PO, ani PiSu, i już nikomu w ani jedno słowo w tych wszystkich aferach nie uwierzę.

Gość czyli afera przeciekowa
a wiec sprawa PiS a nie PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shatyn (vel. moja pierwsza myśl) już przywlókł tutaj swoją doopę i mąci ludziom w głowach. Nie słuchajcie tego eSBeckiego konfidenta! Lepper miał w prokuraturze POTWIERDZIĆ zeznania Kaczyńskiego, więc jedyną zainteresowaną w kropnięciu świadka stroną było PO i ich kolesie, Miry, Zbychy itd.

Gość Vlex
aha, a moja trzecia myśl: to jest jeszcze dziwniejsze od katastrofy smoleńskiej :/

Gość moja pierwsza myśl
Ja nie jestem żaden vel. Jestem kobietą i wyrażam tu wyłącznie swoją opinię :o

Gość no jak skoro to
afera gruntowa? to przecież czasy PiS

Gość spoko. wielbiciel
wszedzie widzi shatyna. to taka psychiczna przypadłość bo shatyn parerazy zrobij z niego idiote i udowodnił że facet nie ma zielonego pojecia i tym o czym mówi!

Gość nie bój się. ja nie
shatyn i dużego idioty z ciebie nie zrobie:D

Gość moja pierwsza myśl
Ale kto twierdzi że miał potwierdzić? To, co on miał zrobić w tej prokuraturze na 100 % byłoby wiadomo dopiero wtedy, gdyby do tej prokuratury dotarł i zeznał. Ale niestety nie dotarł, zeznań nie złożył, więc każdy inny "dowód" w postaci podejrzanych nagrań jakiegoś dziennikarza jest dla mnie w 100% NIEWIARYGODNY.

Gość sam z siebie zrobiłes
idiotę wielbiciel bo twierdziłes że to PO a to sprawa afery gruntowej czyli PiS:D:D:D:D

Gość moja pierwsza myśl
Ja nie jestem żaden shatyn!

Gość spoko. wielbiciel zazyje
lekarstwa i mu się polepszy

Gość Tomasz Sakiewicz wchodzi do
prokuratury w sprawie śmierci Andrzeja Leppera. Niezależna napisała, że Lepper chciał "sypać" i że ma na to mocne dowody. Jest już informacja na Niezależnej: Redaktor naczelny „Gazety Polskiej Tomasz Sakiewicz zgłosił się do prokuratury, by przekazać dowody, które wskazują, że Andrzej Lepper chciał potwierdzić zeznania Jarosława Kaczyńskiego ws. afery gruntowej i że obawiał się o swoje życie. Jak dowiedział się portal Niezależna.pl wśród dowodów tych są nagrania rozmowy z Andrzejem Lepperem, w czasie której szef „Samoobrony ujawnia źródło przecieku w aferze gruntowej oraz chęć podzielenia się tą wiedzą z prokuraturą. Z pozyskanych przez „Gazetę Polską materiałów wynika, że Lepper chciał potwierdzić przed sądem zeznania Jarosława Kaczyńskiego w sprawie tzw. afery gruntowej. „GP ustaliła także, że były wicepremier obawiał się o swoje życie. Dowody, które Tomasz Sakiewicz przekaże dziś prokuraturze, stawiają pod znakiem zapytania przyjętą niemal od razu po śmierci Leppera wersję. że popełnił on samobójstwo z powodów osobistych. Więcej szokujących informacji na temat tajemniczej śmierci Andrzeja Leppera ujawni w najbliższym numerze „Gazeta Polska. http://niezalezna.pl/14296-gp-ma-nagranie-rozmowy-z-lepperem

Gość Nie-obywatel Staszek
D O R Ż N Ą Ć W A T A H Ę

Gość afera gruntowa to ujawniona
w WAKACJE 2007 afera z PiSem. PO dopiero od listopada!

Gość spoko. otulona przy tym
była i ma wiadomości z pierwszej reki a właściwie pierwszego sznura

:D:D:D i co z tego, że PO było od listopada? w aferę były zamieszane różne nazwiska, kojarzysz komuchu? np. niejaki pan Krauze, do którego o północy chodził spowiadać się Kaczmarek, i paru innych - o nich wiedzę miał Lepper ponadto od lat miał wiedzę i dokumenty na wiele innych tematów, jak np.: http://www.youtube.com/watch?v=yydlgC0r4hY i dlatego od dawna był niewygodny dla Paczki Oszustów 🖐️

Gość dla mieszkańców Klewek
też był niewygodny bo ich osmieszył tak jak ty teraz siebie wielbicielu 70B

Gość jhtyjurftrd
moja pierwsza myśl: nie wierze! co za czubek!