Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciulka

Moja mama jest jakas nienormalna!

Polecane posty

Gość kiciulka

mieszkam sama z mama, odkąd skonczyłam 4 lata, teraz mam prawie 19. Ostatnio bylismy z rodziną mojego chłopaka nad morzem, 2 tygodnie. zauwazylam wtedy, ze moja matka bardzo dobrze dogaduje sie z tata mojego faceta. Na poczatku nic nie podejrzewalam, ale teraz, juz miesiac po urlopie, oni umawiaja sie na jakies kawy, spacery, co chwile ze soba SMSuja, dzwonia do siebie.. a on jest zonaty przeciez!! nie wiem co mam zrobic, wygarnac mamie, czy jak? ;// ta sytacja mnie doprowadza do szalenstwa, nawet moj chlopak zaczyna juz cos podejrzewac.. POMOCY!

Gość wiesz co ja ci powiem ze
twoja stara nie ma dzieci

Gość LittleMe
Pogadaj z mamą, wciśnij ściemę, że ludzie gadają, że podrywa tamtego faceta. Będzie się wypierała, ale może coś zrozumie.

Gość adddda
no co chcesz może przypadli sobie do gustu :)

Gość kiciulka
Ostatnio sie jej zapytalam jak ogladalysmy film i ona w kolkowisiala przy telefonie, czy pisze wlasnie z nim, ona sie tylko usmiechala jakos tak dziwnie i ignorowala to co mowie.. i nie mam pojecia jak mam przeprowadzic ta rozmowe..

Gość azazasazs
a co ci przeszkadza, ty zyjk sobie dalej z chlopakiem a niech twoja mama z jego ojcem , to nie ejst kazirostwo bo nie ma więzów krwi kompletnie zadnych wiec spoko, bez obawy :p

Gość kiciulka
ALe ten pan przeciez ma zone, tak nie mozna.. no i nie czuje sie komfortowo w tej sytuacji, to jets jakies chore, mimo braku tych wiezow krwi..

Gość LittleMe
Szczerze pogadaj, że nie wypada rozbijać cudzej rodziny.

uważaj, bo może się dogadać z twoim chłopakiem jak taka komunikatywna

Gość kiciulka
Własnie tego tez sie obawiam. nie wiem co jej strzeli do glowy za dzien lub dwa..

Gość LittleMe
Powiedz, że np. jutro przyprowadzisz swojego chłopaka i ma mu wyjaśnić dlaczego spotyka się z jego ojcem, bo Ty nie potrafisz mu tego wyjaśnić - głupio jej się zrobi.

Gość 44555455
powiedz mamie że jest POPIEERDOLOONĄ SUUKĄ ii tyle w temacie, moze ją otrzeźąźwią te slowa