Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona:(

czy to normalne?

Polecane posty

Prawie 4 miesiące temu zostawił mnie chłopak, a ja wciąż nie umiem się pozbierać:(:( czy to normalne?

Gość masz nowego
chłopaka?

nie mam

Ludzie nawet po roku się pozbierać nie mogą,,, najwidoczniej dla Ciebie 4 miesiące to za mało...musisz dać czas sobie...zajmnij się czymś żebyś nie myślała. Chodż na imprezy, baw się..poznawaj ludzi...nowy chłopak by Ci pomógł. A ile ze sobą byliście ?

byliśmy 2 lata, ale sytuacja jest o tyle skomplikowana, ze wciaz musze go widywac:( razem studiujemy:(

No to lipka.. ja z moim ponad trzy lata jestem i jakbym się rozstała to też nie ciekawie bo mieszkamy dwie min od siebie

I jeszcze sytuacja jest taka do tego, ze zrobilam bardzo glupia rzecz (po pijaku) i on teraz ma wstret do mnie:( Patrzy na mnie z odraza itp

Gość zapracowany166
co głupiego po pijaku zrobiłas?

Po zerwaniu (przez sms, nie chcial sie ze mna spotkac) udawalam ze wszystko jest ok, widywalismy sie na uczelni, w srodku bardzo cierpialam, on mnie dumnie ignorowal, patrzyl na mnie z wyzszoscia, ja to bardzo przezywalam w srodku, ale na zewnatrz z calych sil probowalam udawac obojetnosc. Ale pewnego dnia po urodzinach kolegi na uczelnie dotarlam jeszcze na rauszu, i gdzies go tam dorwalam, on nie chcial ze mna rozmawiac, po prostu sie odwrocil i odszedl, ja go w tych emocjach gdzies tam zaczelam ciagnac za rekaw koszuli, on sie wyrwal, byl zly, odszedl szybkim krokiem, ja za nim pobieglam, cos tam krzyknelam za nim przez korytarz itp. I od tego czasu jestem dla niego jak tredowata, brudna, smierdzaca. Z odraza na mnie patrzy i mowi.

post wyzej to podszywka

A cos innego niz nowy chlopak? Jakas inna rada?

Aha, i po tej akcji na uczelni mi powiedzial, ze zaluje ze sie ze mna zadawal i chcialby zapomniec ze istnialam.

Czy to jest powód do takiego myslenia? czy przez taka kcje mozna zalowac calej znajomosci?