Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skonfudowana ona

przerwa w związku i seks z inną-prosze, ocencie, pomózcie, bo jestem załamana:(

Polecane posty

Gość gość
Kto ma ochotę na zboczoną zabawę. Jestem Kasia , moje fotki znajdziesz na http://flamingo.co.pl/ W seksie nie mam żadnych zahamowań. Uwielbiam seks analny, wejdź swoim olbrzymem w moją ciasną dziurkę i poczuj jak mój odbyt pulsuje zaciskając się wokół Twojego kutasa. Szalona i rozpustna o drobnych cycuszkach

Gość On zbytni romantyk
No i w koncu jak taka atrakcyjna kobieta zaliczy 30 Facetow, ktorzy chca ja tylko dymac, to dostrzeze takiego debila jak ja, ktory szuka milosci w zyciu. Wczesniej nawet zadna by na mnie nie spojrzala, bo rozsadny gosc, z kultura osobista, manierami, spokojny, niechodzacy po imprezach, nie pijacy alkoholu, to kiepski kochanek...... facet musi byc swinia, wtedy przyciaga kobiety. No taka natura. Gdyby nie bylo instynktu i hormonow i kobiety kierowaly sie rozumem - to wogule dzieci by nie bylo. Podrowka Edi

Gość gość
On zbytni romantyk wczoraj - mylisz się. Nie wszystkie są takie. To wy faceci sami sobie takie wybieracie i zwracacie uwagi na "porządne", bo wg. was są nudne i mało seksowne, ze tak powiem.

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec co on naprawde mysli, co czuję, czy będziecie razem mimo wszystko, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem młodą fajną laseczką, która często sama zostaje w domu - mam na imię Maja tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://seks-telefon.eu/ jestem na samej górze:) Poznajmy się. Chciałabym posłuchać jak osiągasz orgazm a ja również będę się przy Tobie masturbować przez telefon.

Gość gość
tu facet: no jak była przerwa to raczej nie zrobił ci na złość.Po prostu potrzebował kogoś innego... po czasie zrozumiał że ty jesteś ważniejsza. Okazał męskie jaja że ci powiedział - nie miej żalu. tacy są faceci.

Gość gość konik
skonfudowana dziewczyno - to nie był normalny związek, a tylko schadzki na seks. Nie był niczym usankcjonowany. W dodatku pokazywałaś się jego rodzinie jako kto ? Jakie mają o Tobie zdanie ? Ty go kochałaś, ale ani Ty ani on do niczego się nie zobowiązaliście. A że Ty chciałabyś, żeby poza Tobą świata nie widział i chciał iść razem przez życie... A on chciał ? Nie dałaś mu swoim zachowaniep powodów do myślenia o Tobie poważnie. Ot - łóżkowa panienka, jakich wiele... Ja też nie wiązałbym się z Tobą - wybacz, ale co Ty sobą reprezentujesz ?