Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgurj7ikut7ktuu

Czy mając 26 lat i mając 16letnią koleżankę jestem pedofilem ?

Polecane posty

Gość tgurj7ikut7ktuu

Mam 26 lat i poznałem dziewczynę 16 letnią.Od pół roku znamy się i spotykamy po prostu, dziewczyna jak swój wiek jest spoko.Wiadomo że nic z tego nie będzie bo za duża różnica wieku.Czy w związku z tym że mam znajomą które ma 16 lat jestem pedofilem ? Moja ex twierdzi że jestem śmieciem i pedofilem bo zadaję się z dziećmi.

Gość 43trd
to zalezy jakie masz zamiary wzgledem niej . Ale pedofilem nie jestes , bo oficjalnie mozna uprawiac seks od 15 roku zycia bez ryzyka pojscia za kratki . Wiec nic ci nie grozi ze strony prawnej

Gość magdzialenka
jesli nie sypiasz z nia to spoko, zreszta jesli nawet to od 16 roku zycia moze dziewczyna sie legalnie bzykac i nikt cie o pedofilstwo nie posadzi.

Gość 43trd
wiec gdybys przeleciał 15 latke to nie grozi ci wiezienie , a gdybys zrobił to z 14 latką to mozesz pojśc za kratki . Prawo nie zezwala na stosunek z osoba ponizej 15 roku zycia

Gość 43trd
ale dziewczyna musi miec ukonczone 15 lat . Jesli bzykasz taka co ma za miesiac 15 urodziny to tez ryzykujesz

Gość mozIllIa fireffox
wyjedz to watykanu. tam bedziesz mogl bezkarnie roochac 12-latki. serio mowie

Gość franncezzaaa
Ta twoja ex to jakaś chora baba.Mój mąż 30 lat też ma kontakt z 14-17 latkami i to znaczy że jest pedofilem ? Myślę że twoja ex ma jakieś problemu emocjonalne.

Gość kobiety to dziwne stworzenia
Pozwalasz mężowi bzykać siedemnastki ?

Gość franncezzaaa
Nie ! to nasze sąsiadki są i znają się z moją młodszą siostrą i bratem więc chcąc nie chcąc mąż ma z nimi kontakt, rozmawia, i czasem jeździ z nimi do miasta jak trzeba więc jest pedofilem ?

Gość KaaRrinnaaA
To jakiś nowy żart ? Nawet jeśli by miała 13 lat to jakim prawem twoja ex mówi do Ciebie pedofil, czy Ona w ogóle wie co to słowo znaczy i jakie ma pojęcie ?

Gość No więc teraz prawda
Pan zakładający temat nie dość,że ciska wam kity i próbuje się jakoś tłumaczyć. na dzień dobry napisał gówniarze "kocham cię". Później nakłaniał ją na spotkanie i to bardzo ale bardzo nachalnie,zachwycał się nią i mogłabym tak w kółko wymieniać. Wiem bo dziewczyna dała mi hasła do konta na fotce i nk,żebym sama zobaczyła. Zresztą może ktoś pamięta jak kiedyś założyłam tu temat o facecie który próbował poderwać 13 łatkę,a 15 i 16 latki to już norma... Wszyscy wyraźnie stwierdzili,że to pedofil,a kwestia prawna i nazewnictwa to dwie różne sprawy. Taka gówniara jest niedojrzała psychicznie więc niech nikt nie mówi,że to nie dziecko:) Może i są wyjątki,ale przez neta nikogo się nie pozna . Dziękuję bardzo :) Pozdrawiam Cię. Miłego szukania kolejnej,chyba już nastej z kolei "koleżaneczki".

Gość czranobiałe zdjęcie
Co 26 latek ma wspólnego z taką małolatą? Coś chyba nie jesteś tutaj za bardzo szczery:) No chyba,że psychicznie jesteś tak samo niedojrzały to inna bajka. A określenie pedofil to tylko nazwa. Jeśli ją podrywałeś to jesteś nim. A nie wierzę,że twoja ex miała pretensje tylko o znajomość.

Pedofilem nie jest osoba która normalnie się zadaje z młodszą...ja jak miałam 16 lat miałam dużo starszych kumpli..jakbyś chcial jej nie wiadomo co robić to wtedy już raczej tak.. no chyba że Ona też by chciała z Tobą coś więcej...bój dziadek od mojej babci o 20 lat starszy jest ;p

Gość czranobiałe zdjęcie
:) Kocham cię to nie byle jakie słowa. Wiadomo,że każdy dzieciak na to poleci więc jak dla mnie jasne,co i kto tu miał w planach:) Kręcisz chłopie kręcisz i to ostro. Normalny w każdym razie nie jesteś:)

Gość KaaRrinnaaA
Nawet jeśli zarywał do tej 16latki to co z tego ? to już jest dowód żeby go nazywać pedofilem ? jeśli nawet piszesz prawdę i jesteś tutaj jego ex to pomyśl nad tym co mówisz.Może Ty mu nie dawałaś tego czego chciał i szukał tego w innej ? To nie powód żeby go nazywać pedofilem, zastanów się.

Gość No więc teraz prawda
Masz rację,nie dawałam bo dla niego jestem już za stara. Mam całe 23 lata :/ Naprawdę coś strasznego. Dla mnie to jest pedofilstwo. Szesnaście lat to dziecko. Mam siostrę w tym wieku. Ona jest bardzo mądrą i dojrzałą jak na swój wiek dziewczyną co nie zmienia faktu,że jest dzieckiem. A najśmieszniejsze jest to,że sam nazywał kumpla który zadawał się z takimi gówniarami pedofilem i sam go gnoił. Ale jak widać to były tylko pozory. Zresztą po jaką cholerę dyskutuję z wami. Wybrał to ma i już. Ale spoko,macie swoje zdanie,ja mam swoje. Proste.

Gość monikaalenieodratownika
co tam stare babsztyle 25+ zazdrościcie tego dreszczyku jaki przeżywa szesnastolatka romansująca ze starszym facetem?!!

Gość zgubiłem się w tym
Co tu w końcu jest prawdą? Twoja wersja czy twojej ex?

Gość t6trttyty
od 15 r. z. ozesz ja ujezdzac wiec nie ejstes pedofilem, nawet jak z nia sie seksisz, zapoznaj sie z głownymi ustawami bo az mi sie slabo robi jak czytam wasze niedoinformowanie o tak istotnychprzepisach :o

Gość co za tępota
pewnie,że pedofil. Co? Gdyby bzykał pannę której brakuje dzień do 15stki,a bzykał taka która jest dzień po urodzinach to jest w tym jakaś różnica? W jej dorosłości? Dojrzałości? To tylko zasady które ktoś ustalił ale nie zmienia to stanu rzeczy :o