Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łatwo można schudnąć

za pól roku biorę ślub jak narazie schudłam 15 kg

Polecane posty

Gość łatwo można schudnąć

http://prawidlowa-waga.blogspot.com ta strona zmieniła cale moje życie przed ciążą ważyłam 60 kg po ciązy 90 kg. nie mogłam patrzeć na siebie w lustrze od 2003 roku jestem z ojcem dziecka i postanowiliśmy że bierzemy ślub. mam nadzieję że do świąt wróce do wagi 60 kg trzymajcie za mnie kciuki

Gość zajrzyj na przekwitanie
reklama,nie warto otwierać

Gość moja bratowa jeszcze
w lutym ważyła 86kg, przy wzroście 168cm, a w dniu swojego ślubu, w drugiej połowie lipca, już tylko 59kg. Chcieć to móc!:)🖐️))

Gość asior kasior
Reklama reklamą ale mi blog sie podoba mam nadzieje że wiecej bedzie wskazówek na nim. Niektórych rzeczy nie wiedzialem

ten błonnik naprawdę pomaga próbowałam diety Herbalife wydałam przeszło tysiąc złotych schudłam 8 kg a kiedy przestałam brać przytyłam 20 kg piłam alveo stosowałam praktycznie wszystkie produkty z apteki wydałam masę kasy a waga skakała od 60 kg do 90 kg kiedy przeczytałam o błonniku pomyślałam to jakaś ściema pewnie będzie jak zawsze ale było inaczej zamówiłam 3 opakowania zaczełam stosować po 1 miesiącu schudłam 1 kg byłam załamana ale stwiedziłam że jak kupiłam to wypije po 2 miesiącu schudłam 3 kg po 3 miesiącu zamówiłam kolejne błonniki od listopada schudłam 16 kg mam lepszą cerę poprawiły mi się wyniki z cukru ostatnio pani w sklepie kosmetycznym oceniła mnie na 25 lat a mam 32

Gość makinkowa
Kiedyś to kupowałam. Worek starcza na około miesiąc także cena nie jest na taki okres za wysoka a faktycznie ten jest dość skuteczny. Inne mi za wiele nie pomagały a ruszając się i biorąc ten błonnik schudłam kiedyś i to sporo.

Gość monika x
No czytałam to na stronie. Ciekawie wygląda. Może też spróbuje. No ale póki co mam za dużo innych specyfików musze je najpierw skończyć ;)

Gość ewelka3467
stosowalam te blonniki ale inne i byly niezbyt skuteczne. moze ten lepszy bedzie?

Gość kalinamalina
dobry błonnik sama go polecam znajomym a szykują jeszcze lepszą wzbogaconą wersję :)

Gość Każdą?
Więc mamy Cię!

Hej dziewczyny. Gratuluje wytrwalosci w odchudzaniu. Jesli moge to chcialabym sie podzielic doswiadczeniem z mojego codziennego doswiadczenia. Otoz od paru lat pracuje a polskim salonie slubnym na South Ealing w Londynie i co roku mam tlumy Panien Mlodych ktore jakims dziwnym sposobem przed slubem traca kilogramy. Zawsze je pytam co robia ze chudna ? no I sprawa jest jasna najlepszym sposobem na efektowne zgubienie kilogramow jest MOTYWACJA I CEL. W moim przykladzie motywacja jest slub.Sama mysl ze jest przed nami dzien w ktorym musimy zablysnac pomaga nam zrzucic zbedne kilogramy.Moze nie w tepie blyskawicy, ale z wieksza przyjemnoscia. Nie znaczy to ze musiecie wychodzic za maz zeby schudnac......wkrotce sa Swieta I Sylwester to dobra okazja zeby zostac zauwazonym przez rodzine I znajomych - w nowej pomniejszonej sylwetce, wlasne urodziny sa dobra okazja zeby schudnac, a prezentem moze byc profesjonalna sesja zdjeciowa, albo po prostu kupic sobie rozmiar mniejsza sukienke...... tak naprawde dziewczyny patrzac na te wszystkie DIETY ktore maja przerozne nazwy.......to jest po prostu jedna zasada mniej jedzenia wiecej ruchu A z kazdym rokiem ktory nam przybywa ,rzucenie kazego grama przychodzi man trudniej poniewaz nasz metabolizm I wiele innych systemow w naszym ciele po prostu zwalnia. I tak naprawde wszystko jest mozliwe I latwe do zrobienia, gdyz wszystko co robimy zaprogramowane jest w naszym mozgu. Wiec do dziela. Wszystkie Panie ktore sa tutaj zalogowane I dzielnie walcza z kilogramami I te ktore sie wkrotce sie dolacza zycze powodzenia I wytrwalosci. I jeszcze jedno... przy odchudzaniu zwrocie uwage a ilosci witamin mineralow I innych wartosci ktore wasz organizm potrzebuje na prawidlowe funkcjonowanie, a takze na zasady laczenia jedzenia. A w weekendy trzeba zawsze pozwolic na cos extra np tabliczke czekolady lub lody albo pysznego kotleta, gdyz zycie z nudna dieta moze doprowadzic nas do nudy I depresji. A to nie o to chodzi zeby zrzucic 10 kg w pol roku a gdy sie mam dosc diety - przybrac 5kg w ciagu miesiaca. KOMENTARZE MILE WIDZIANE :0) Pozdrawiam Agata www.thebridalgalleryuk.com

Jaka mże być dla kobiety większa motywacja do schudnięcia niż własny ślub??? Trzymam kciuki. Przed własnym ślubem, schudłam ze stresu. Ale za to w rok po ślubie, jest pięć kilo na plus, i chyba się już ich nie pozbędę ....:)

Gość ala es
a schudłam kiedyś 14kg pijąc błonnik i dużo ćwicząc. ważne jest mieć cel

Gość a dla mnie jedyna
formą są ćwiczenia, nie znam żadnej osoby GRUBEJ! która trenuje, tylko idiotki pija cudowne gówna i łykają cudowne pastylki licząc na cud, dupą trzeba ruszać i nie oznacza to seksu

Gość Ala P
Możesz się ruszać ale jak nie jesz prawidłowo to w końcu zachorujesz albo efekty nie będą takie jakie powinny być. Idiotką jesteś sama jak nie wiesz że bez błonnika byś dawno zdechła. Jesz go widać tyle że ci wystarcza ale nie każdy potrafi jadać to co dla jego organizmu odpowiednie.

Gość nowinka-0987654
czytacie durne blogi, to poczytajcie jeszcze o tym jak latwo się organizm uzaleznia od błonnika (w postaci innej niz naturalna)! przestaniecie brac błonnik, to przemiana materii stanie w miejscu i efekt jojo gwarantowany! Jak napisał ktos wyżej - trzeba sie ruszac, a nie brac te wszytskie smieszne tableteczki, kisielki na odchudzanie i inne takie, bo się nie chce ruszyc. I tak przytyjecie. Żeby schudnac duzo i UTRZYMAC te wagę trzeba na trwałe zmienic przyzwyczajenia zywieniowe i uprawiac sport. co z tego, ze schudniecie szybko, skoro z braku cwiczen wasza skóra to będzie jeden wielki flak? Nikt mi nie powie, ze jest inaczej. bez cwiczen szybkie chudniecie to gwaratnowany flak, no ale po co sie męczyc jak mozna isc po najmniejszej linii oporu....

Gość ciekawwwy
to teraz się pochwal ile ci przybyło kg po ślubie

Gość ona32
Nic mi nie przybyło bo stosowałam przed ślubem Ultra slim ze strony www.tabletki-na-odchudzanie.com i bardzo mi pomogły zrzucić wagę.

Gość Ania z kolorowej łąki
Znam taż tą strone http://prawidlowa-waga.blogspot.com i piłam ten błonnik. Wiadomo że organizm sie uzależnia od sztucznych badziewi ale ten to nasiona polskiej rośliny. Nic niezwykłego, żadnej chemii i dodatków. Kiedys tez piłam te w proszkach i brałam tabletki ale marne efekty. Od jakiegos czasu juz nie pije błonnika ale jem więcej warzyw i wiadomo ruszam się dla zdrowia. Jak ktos ma głowę to i jojo sie ustrzeże tylko nie trzeba wierzyc ślepo w te durne diety cud...

Gość trallala lala
nie wiem czy ten jest dobry ale ja też jadam błonnik. nie tyle na schudnięcie co na oczyszczanie organizmu

Gość srrruuuuuuuuuu
a ja czasem zapierdole se po prostu lewa-tywe :P