Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamienie?

czy to może być plamienie implantacyjne?

Polecane posty

Gość plamienie?

Witajcie, byłam na monitoringu i wg ginekologa moja owulacja wystapiła gdzieś między 8-12 dc (jeśli wyst apila ale pęcherzyk był już na tyle duży) Od 14 dnia cyklu mam delikatne plamienie. Różowe. Ale bardzo delikatne. trwa to 3 dzień. Czy to moze być implantacja? Dodam że dzis zaczęly mnie boleć piersi i czułam tez smak metalu - dopiero potem wyczytaslam na necie że taki smak moze czasem byc oznaką ciąży. I się teraz zastanawiam. Nie panikuje, spokojnie. Tylko troszkę mnie martwi to plamienie :(

Gość adddda
u niektórych kobiet występuje takie plamienie, całkiem możliwe że zaciążyłaś, w dniu miesiączki zrób test to bedziesz wiedziała

Gość plamienie?
a czy mgolo wystapic tak szybko?

Gość plamienie?
,boje sie ze sobie wmawiam, kiedy najwczesnijesz moge zrobic test?

Gość rany ale masz problem
po terminie okresu powinno być wiarygodnie.

Gość plamienie?
w takim ukladzie zostal mi tydzien, musze sie czyms zajac by nie mysleć. Chyba że pojdę na beta hcg w czw lub pt

Gość adddda
to daj znac jak juz bedziesz wiedziec

Gość plamienie?
byłam dzis u innej gin bo osttnio zapomniala recept i ta powiedziala ze to bylo napewno plamienie owulacyjne ;/ :(

Gość Życzę Ci, żeby to było
plamienie implantacyjne, ale ile razy się go dopatrywałam, czy wręcz miałam plamienie około owulacji to nie zwiastowało to ciąży. Dwukrotnie jak zaszłam w ciąży to jakoś pod względem objawów plamieniowych była cisza jak makiem zasiał...

Gość plamienie?
sama już nie wiem, musze jeszcze czekać ale stracilam juz nadzieję. Nigdy wczesniej nie mialam takich plamień i jeśli pecherzyk rośnie 2 mm na dobę to moj by mial juz 32 mm bo wtedy pojawilo sie plamienie

Gość Życzę Ci, żeby to było
Chyba źle liczysz. Jeśli to plamienie implantacyjne, to pojawia się wtedy, kiedy zarodek się zagnieżdża, czyli jakieś 6 - 7 dni po owulacji. czyli pęcherzyk pękłby mając jeszcze całkiem normalne rozmiary:)

Gość plamienie?
chodzi o to ze mam krotkie cykle ostatnio, lekarz w 8 dniu okreslil wielkosc pecherzyka na 19 mm, nie wiem kiedy pkl i czy pekl, tydzien po wizycie mialam pierwszy dzien plamienia

Gość plamienie?
hh

Gość plamienie?
hh

Gość adddda
to kiedy robisz test?

Gość plamienie?
we wtorek najwczesniej, to bedzie pierwszy dzien okresu zakladajac ze cykl bedzie mial 25 dni...

Gość adddda
no i jak tam jest okres?

Gość a moze mozeeee
powiem Ci tak, nikt tego nie wie, czy zaszlasz w ciaze czy nie, ale radze ci sie nie nakrecac, bo pozniej sie zawiedziesz i bedziesz zla, zaczekaj kilka dni, nie rob testow z apteki tylko idz zrob beta hcg i bedziesz miala w 100% pewnosc czy jestes czy nie :) Bo tak to kazdy ci napsize co chce, nikt tego tak na prawde nie wie, wiec to tak dla Twojego dobra pisze :) lepeij sie milo zaskoczyc niz ... Zycze powodzenia i pozdrawiam.

Gość już prawie
wiem wiem, tylko to nie jest takie łatwe... Okresu nie mam dalej. Brzuch mnie boli, pirsi mniej, temperatura ciągle podwyższona. Myslę że jutro sie roztrzygnie. Jesli okresu nie będzie to robie test, ale czuje że będzie... jakoś tak już trace nadzieje bo mam bezowe plamienie dziś. Dziś mi jednak ciągle niedobrze i nie kojarze tego z ciaza tylko być może mam jakś infekcję i dlatego temperatura jest za wysoka? Ogolnie nie czuje się najlepiej, jakoś tak dziwnie więc chyba mam jakąs infekcję - może coś z żoładkiem bo mnie boli i ciagle mam zgage... :(

Gość a moze mozeeee
wiem cos o tym, kilka miesiecy jak mial przyjsc okres doszukiwalam sie objawow, ale to autosugestia czesto dziala.. :) a jak zaszlam, to w ogle sie nie spodziewalam, objawy milama ja na miesiaczke, pobolewal mnie brzuch, a okres nie rpzyszedl, po 5 dniach zrobilam test i II kreski, Tobie rozwniez zycze tego samego, bedzie dobrze zobaczysz!!!!!!!

Gość już prawie
dziekuje, ja już raz bylm w ciazy i bylo tak jak piszesz, dokladnie tak!!!! Ale ja tym razem czuje że okres będzie, w ogole nie myslalam o jego braku do czasu az nie zoabczylam ze temp spada. No i fakt faktem spoźnia mi sie dzis 2 dzień już

Gość plamienie?
to nie byla implantacja, pewnie owulacujne - w sumie powinnam sie cieszyć bo wiem ze mialam owulację, okres mam bardzo intensywny