Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość weselny

co byście zrobili w takiej sytuacji?

Polecane posty

wiesz, ja zawsze zamiast kwiatków daję album na zdjęcia (tlko taki z folią żeby każdy rozmiar zdjęć można było włożyć). kwiatki więdną, a album ZAWSZE się przyda. w środku piszę jakiś fajny cytat i życzenia. niech się buraki uczą klasy od was :)

Gość gość weselny
tak jak wyżej napisałam mąż podziękował za zaproszenie i nie zaprzeczył, kiedy pytali, czy mogą liczyć na naszą obecność. natomiast później, gdy o tym rozmawialiśmy przyznał się, że był na tyle zszokowany zachowaniem nie tyle przyszłej panny młodej (bo słabo ja znamy), co swojego kuzyna no i dlatego powiedział tak a nie inaczej.. ale tez poczuł się dotknięty, jak zapchajdziura i nie ma za dużej ochoty iść na ten obiad. jak tylko wróci z pracy to zadzwonimy i podziekujemy za zaproszenie.

Gość gość weselny
album tez dobra rzecz :) ale teraz mam już pewność, że żadnej kasy od nas nie dostaną

no i bardzo dobrze, poszłabym tylko do kościoła i szczerze też bez wielkiej chęci a raczej z musu po takim potraktowaniu no chyba, że oni się jakoś źle wyrazili, byli stremowani i tak im wyszło głupio ale zabrzmiało beznadziejnie

Gość gość weselny
niby racja, mogło tak być, że byli stremowani.. ale mogli sobie ułożyć jakas bardziej elegancką wersje, która nie robiłaby z nas osób ktore mają zapchać lukę po kims kto się rozmyślił. może na drugi raz staranniej będą dobierać słowa.

masz rację:) oby nie musiało żadne z nich drugi raz zapraszać na swoje przyjęcie poślubne

Gość t6trttyty
z takiego "zaproszenia" NA KRZYWY RYJ, jak piate koło u wozu nigdy bym nie skorzystała Rezerwowi goscie z was są heehee tez mi cos, jakies to huuujne :o

Gość Phili31
Ja bym na pewno nie poszla, poszlabym tylko z kwiatami do kosciola i tyle. Wiec popieram twoje wyjscie z sytuacji

Gość gość weselny
w ogole ten ich slub to dość dziwna sprawa.. najpierw było gadanie mamy pana młodego, że chcą zrobic skromną imprezę, bo maja małe fundusze itp. a po jakimś czasie przyszła panna młoda chwali się, że sobie buty na zamówienie robi bo nic ciekawego w sklepach nie widziała..

wiesz... może rodzina pana młodego ma skromne fundusze co nie musi być równoznaczne z zasobnością portfela panny młodej. poza tym pamiętaj, że większość bab to o niczym innym nie marzy jak tylko wystawić szopkę kościelno-weselną, a skoro młody kasy nie ma to młoda chociaż z butami i innymi gadżetami poszaleje i sobie odbije

Gość gość weselny
tak mi się to tylko przypomniało. w kazdym razie ja będę te butki podziwiać z ławki kościelnej. dziękuję za rady :-) paa

jesliby mnie ktoś w ten sposób zaprosił to bym nie poszła w żadnym wypadku , kulturalna odmowa