Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna blondyna

Są tu jacyś rasiści którzy nie lubia murzynów? Mam do was jedno pytanie.

Polecane posty

Gość gość
no powiem Ci że im dowaliłaś...

Gość etnozjebka91
W Afryce bieda? Nie ulegajcie tej medialnej propagandzie. W Afryce jest poziom życia zróżnicowany, ale ogólnie to jest poziom Europy, tam są ludzie żyjący w jakiś rozklekotanych chatach, a za to w Polsce ludzie toalety mają na zewnątrz i biorą wodę ze studni za pomocą żurawi. To co cejrowski i wojciechowska pokazują jako standard życia w Afryce, to naciągane bajki.

Gość gość
Simon Mol tez wyzywal kobiety które mu nie chcialy dac bez gumki od rasistek i skończyło sie to dla wielu z nich wyjątkowo groźną odmianą wirusa HIV.Radze wam myslec mozgiem a nie kroczem.

Gość gość
gość dziś Przecież one nawet nie wiedzą kto to jest. One tylko wierzą w mit czarnej pały.

Gość gość
Dlaczego mam się czuć gorsza od żółtka? U Azjatów jest wysoki odsetek samobójstw, popatrz na Japońców kult pracy, wręcz brak własnego wnętrza, tylko całkowite podporządkowanie się robocie, która wyniszcza człowieka i ten się zabija. Są ślepo posłuszni. Komuchy. Nie wspominając już o Korei Północnej. Z tego powodu mam się czuć gorsza?

Gość gość
Oczywiście że jesteś lepsza. Przecież żaden żółty ci nie dogodzi. A i nie każdy czarny zadowoli twoją kapciochę.

Gość gość
Biali mężczyźni bardzo lubią Azjatki.zwłaszcza w USA, Kanadzie Australii.

Gość czarnilubiablondynki
poznałam kilku czarnych i było z***biście, tyle wam powiem polaczki zakompleksione :D

Gość gość
Dziki czarny i biała dzika baba - to jest para. Trala...la..la :)

Gość gość
dziś nie czarni tylko po imieniu bambusy , nie zapominaj o tych wszystkich koniach psach i szympansavh które obsłużyłaś blondyneczko.

Gość gość
Do etnozjebki z 16.06 Piszesz że w Afryce jest poziom życia zbliżony do europejskiego? Nie wiem co bierzesz ale lepiej odstaw to bo jak widać już siada ci to na mózg. Tak mnie rozpierniczyłaś tym komentarzem że aż nie mam siły ci tłumaczyć w jakim jesteś błędzie

Gość gość
Autorka jest kretynką, która myśli, że jak ktoś nienawidzi czarnuchów to zaraz będzie wypierał fakt, że azjaci są najinteligentniejszą raną na ziemi. Otóż posłuchaj mnie idiotko, zrozum jedną rzecz. To zrozumiałe, że nienawidzi się rasy czarnej, bo to małpy zyjące w lepiankach i produkujące coraz większą ilość pasożytów. Biali są od nich oddaleni o sto lat świetlnych. Przepaść między czarnuchami a białymi jest OGROMNA, a między białymi a azjatami malutka. Poza tym, za co azjaci mają nie lubić białych? Za to, że mniej rozumieją matematykę? Czarnuchy to robactwo, biali nie, to proste :O

Gość gość
To są fakty a z faktami się nie dyskutuje. Murzyni są mniej inteligentni, należymy do różnych ras więc logiczne, że różnimy się nie tylko wyglądem ale również inteligencją.Tak samo z rasą żółtą. Głupio rozumiana poprawność polityczna każe nam wmawiać, że wszyscy jesteśmy równi, no może i jesteśmy ale to nie znaczy, ze jesteśmy tacy sami, bo zaraz się okaże, że czarnoskórzy wcale nie mają ciemnej skóry a są tylko mocniej opaleni. A osobiście murzyni są dla mnie zupełnie aseksualni, nie mogłabym z takim być. Tłumaczę to sobie właśnie przynależnością do różnych ras, jak w świecie zwierząt- w końcu też nimi jesteśmy.

Gość gość
Do gość:Dziś 10:44 Mylisz się,ludzie nie są zwierzętami. Zastanów się co napisałaś.Skoro jesteś zwierzęciem i za takie się uważasz to w mojej ocenie nie masz prawa głosu. Powinnaś chodzić ze swoimi problemami do weterynarza i nie zajmować miejsca w przychodni. Skoro jesteś zwierzęciem to twoje miejsce jest w lesie albo ewentualnie w zoo. Jeśli uważasz się za zwierzę to jak zwierzę powinnaś być traktowana. Do nogi!!!! Gdzieś mi się tu smycz zapodziała...

Gość gość
Co z tego z Azjaci mają o kilka pkt. IQ większe od białych jak najwięcej wynalazców naukowców i odkrywców to ludzie biali. A murzyni to szkoda gadać. Żadnej cywilizacji.

Gość Gosc

Kocham Murzynow sa cudowni,mescy,seksowni,czuli.