Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotany25

pierscionek zareczynowy jaki

Polecane posty

Gość zaklopotany25

witam serdecznie kieruje sie do Pan z problemem szukam pierscionka zareczynowego z bialego zlota z brylantem juz pare godzin dzis pare po sklepach i dalej nie wiem jaki wybrac:(pomozcie moze macie jakies wymarzone?planuje zeniedlugo zareczyny cena nie ma znaczenia

jakbys moj opisal ;-)) niestety nie za bardzo moge pomoc w wyborze bo w nim bezposrednio nie uczestniczylam - ale widac wybranka ma podobny gust;)) sadze, ze bedzie zadowolona i zycze powodzenia w planowaniu "reszty"

Gość zaklopotany25
w sumie nie wiem czy trafie wiem ze zlota zoltego nienawidzi wiedz o takim mysle.znalazlem w sumie idealny ale na tej stronie nie widze go i sprowadzenie ze stanow raczej nie mozliwe:/ http://weselisko.org/articles/show/39

Gość zaklopotany25
Quis leget haec? bylem na tych stronach i jak dla mnie nie ma szalu jestem wybredny ma byc skromny a zarazem urokliwy:/ to rzecz na cale zycie (oby) :)

Gość dziwne nie lubi
żółtego złota, a pewnie nie wie, że białe złoto nie istnieje, bo to tylko nazwa potoczna.

Do mądrali nade mną. Białe złoto istnieje. "W jubilerstwie ze względu na cechy plastyczne złota (czyste złoto jest bardzo miękkie) stosuje się je w połączeniu ze srebrem, miedzią oraz innymi metalami zwiększającymi jego trwałość. Stop białego złota uzyskuje się przez dodanie do złota oprócz miedzi i srebra dodatkowo palladu lub niklu nadającemu złotu odpowiednie zabarwienie. Wszystko oczywiście stosuje się w odpowiednich proporcjach, aby uzyskać pożądaną próbę złota. " A reszta na http://www.wec.com.pl/x.php/1,145/Co-to-jest-biale-zloto-.html

pasleczanin http://allegro.pl/pierscionek-z-brylantami-ap art-warszawa-i2393769032.html?source=oo co powiecie o tym? Moze byc na zareczyny?? mi się bardzo podoba !!! wolę żółte złoto, nie wiem czemu ;) ja ogólnie jestem tego zdania, że lepiej kupić gdzieś u jakiegoś zwykłego jubilera, bo u kruka, apart, yes płacisz głównie za pudełeczko- czyli firmę. Jest taki fajny jubiler w Warszawie przy rotundzie- excelsior ??? Tam mają chyba niedrogie

Gość cłoooo?????
już drugi wątek, na którym ktos wstawia ten paskudny pierścionek z niebieskim oczkiem z allegro, dlatego chyba ktoś tu coś reklamuje. REKLAMA!!!

Gość katola
pooglądaj ofertę Impressimo, ja mam pierścionek i kolczyki od nich. Bardzo oryginalne, a ceny naprawdę spoko.