Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulusiasdr

Nie nawidze rozkapryszone dzieci i matki

Polecane posty

Gość lulusiasdr

udajace ze nic nie widzi. Najchetniej takiego bachora bym do piecu wsadziła lub za nogi i o sciane!!!! bvrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość lulusiasdr
pracuje w centrum handlowym gdzie do dyspozycji jest plac zabaw i ja musze piulnowac dzieci, sa dzieci oczywiscie tak kochane wychowane ze tylko calowac i az chce sie z nimi bawic, ale przychodza takie zosie samosie lub takie qrwa dziwne ze mam ochote je zajjebac , nie słucha , bije inne dzieci dosłownie nic nie dociera! te mamuski zazwyczaj jakies u[posledzone jak ich debilne bachory. takie skryte od swiata i w kaciku najchetniwej

Gość lulusiasdr
wiec szanowne frajerki zacznijcie swoje dziecory chowac, bo szkoda ze jest kara za wpierdal.

Gość moze poprawie byki
powinno byc: "nienawidze rozkapryszonych dzieci i ich matek" :P

Gość lulusiasdr
tak mam, i nie jest taka pierdolnieta jak wiekszosc bo jej od malego wpajam ze nie wolno bic innych, trzeba sie dzielic z dziecmi itd. Intelektualnie jest ponad norme . kocham dzieci ale połtarzam te normalne kochane, wychowane a nie te rozkapryszone które zabiła bym jak Hitler:) żydów

Gość lulusiasdr
e tak byki, pije 3 piwo to i byki sa , widze je ale mam dupie sie cofac i naprawiac jak ktos jest bystry to i z bykami zakuma czacze

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
najpierw to się doucz pisowni qurwo nie myta! bo błędy robisz.... jaki przykład dla dziecka dajesz? Buuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a żeby tak jeden z tych bachorków tobie zajebał prosto w ryj to byłabym szczęśliwa! narka dziwko!

Gość lulusiasdr
hahahhhahahahhahahh:) prawda boli co? to zacznij chowac swojego kurwiszona w domu / ty szmaciaro jedna z nich!

Dobrze, że uczysz dziecko kultury. Choć z takim słownictwem, jakiego używasz to szczerze w to wątpię. I zrób jedno dla tego dziecka - nie ucz Swojej córki składać zdań bo skończy edukację już na pierwszej klasie podstawówki. I wcale się nie dziwię, że zatrudnili Cię tylko do pilnowania dzieci w sklepie;/ Może te dzieci wyczuwają Twój poziom intelektualny i próbują się do niego zniżyć;) Nie chce Cię obrazić, ale Twoje wypowiedzi świadczą same o sobie - i o Tobie. Pozdro!

Gość chujnia
'wiec szanowne frajerki zacznijcie swoje dziecory chowac, bo szkoda ze jest kara za wpie**al.' masz racje ! ja swoje na ogol chowalam w zamrazarce ! :o

własnie wróciłam z wyjazdu gdzie obok nas zainstalowała się rodzinka z 2 dzieci. Całe 2 dni wrzasków. Wszyscy darli mordy. Dzieci na matkę, matka na ojca, ojciec na dzieci. Od 5rano wrzaski do 23. Jak dobrze wrócić do domu. Dawno już taka zmęczona po wakacjach nie wróciłam

Gość rwrfdsr
popieram .... czesto widze jak dziecko rzadzi rodzicami matce puszczaja nerwy i jest foch na caly swiat!