Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nikt nie jest taki jak j

Panicznie boje sie nowej szkoły!

Polecane posty

jak zwyciezyc strach ? pozytywne myślenie, nie daje nic :o. Boje się jak pomyśle że znowu to samo , każdy fajny a ja ani sie nie odezwe ani nic , gimnazjum przyplacilam depresją , czuje sie nic nie warta :(

Też tak miałam. Ale moja szkoła organizuje 3-4 spotkania integracyjne i spotyka się całe liceum. Strasznie sie bałam tam iść, więc wziełam ze sobą kumpele, która jest bardzo otwarta i komunikatywna i w efekcie skończyłam na fajnej imprezie. Dogadałam się z jedną dziewczyną, okazało się, że mieszka pare klatek ode mnie i już jesteśmy świetnymi kumpelami :) Będzie dobrze. Grunt to być uśmiechniętym :)

Gość tez taka bylam w gimnazjum
nic sie nie odzywałam i byłam gnojona przez wszystkich :o W liceum powiedziałam sobie koniec i jakoś się przełamałam, zagadywałam do wszystkich, plotkowałam z innymi i naśmiewałam się z lizusów razem z tymi normalnymi :classic_cool: Byłam lubiana, nikt nic zlego na mnie nie powiedział. Wystarczy być takim chu jem jak wszyscy a bedziesz lubiana 🖐️

Gość prawdziwy gentleman
Skizto taka ladna dziewczyna nie moze byc panicznie niesmiala. chyba cos musi byc w teoriach spiskowych traktujaych o defelcie leewej strony twojej twarzy

Moja twarz jest ok. A to, że jestem nieśmiała wynika z tego, że zawsze wydaje mi sie, że ktoś mnie będzie hejcił za wygląd :O Już się wystarczająco w życiu nasłuchałam.

Gość Lubie chlod
Rowniez teraz przezywam takie obawy, tylko ze ja ide na magisterke. Licencjata robilam w innym miescie i dla mnie to byla katastrofa:-/ zawsze bylam otwarta i komunikatywna osoba, jednak nikt nie chcial sie ze mna kumplowac. W rezultacie przez 3 lata licencjata moje codzienne zycie wygladalo tak ze stancja, uczelnia, praca, stancja, uczelnia, praca. Na imprezie bylam moze z 3-4 razy. Boje sie, ze teraz znowu bedzie tak samo, a bardzo tego nie chce:-/

troche mnie pocieszyliscie;) u mnie nie ma zadnych spotkan a chcialabym wczesniej sie zapoznac tylko ze nawet nikt forum klasowego nie utworzył :/ tez taka bylam w gimnazjum chyba tak zrobię choc pewnie bedzie ciezko :p tez jestem niesmiala i jak ktos zagada to nie umiem normalnie odpowiedzieć tylko zbywam raz dwa... albo siedze cicho :o postaram sie jakos mam nadzieje ze bedzie ok :) wygląd nie ma nic wspolnego z niesmialoscia;)

w podstawowce nie nalezalam do cwaniaczkow wiec historia jak w gimnazjum tylko ze na poczatku udawałam taką wiecie to mnie lubili ale potem historia sie powtorzyla...obawiam sie ze teraz tez tak bedzie bo na dluzsza mete udawanie mi nie wychodzi:o i bardziej jestem obserwatorem niz uczestnikiem ;/ a wiadomo liceum juz normalni ludzie raczej nie tacy jak w gim to pewnie szybko wyrobia sobie opinie na moj temat i skoncze jak jakis przegraniec:/

To może Ty załóż forum? Jeden chłopak z mojej klasy założył, więc zaczelismy do niego pisać, dodawać do znajomych, a potem samo się potoczyło. :)

Gość z kołchozem zwanym
nie wiadomo czemu zwanym szkołą,trzeba się pogodzić jak z więzieniem lub do niedawna z wojskiem.

Gość prawdziwy gentleman
Ma,ma. nie widzialem w swoim zyciu bardzo ladnej i niesmialej dziewczyny.

Może nie tyle co jestem nieśmiała, ale nigdy nie pisze do nikogo pierwsza, nie zagaduje i nie ufam ludziom.

jak trafisz na popierdoloną klase to nic Ci nie pomoże 🖐️ Ja trafiłam, ale nie byłam z tego powodu zdruzgotana. Po prostu trzymałam się z innymi rocznikami w szkole (starszymi bądź młodszymi) Na moją klasę do dzisiaj rzygam.

Gość prawdziwy gentleman
Ja pierdole. skizto widac ,ze jestes jeszcze gimgownem z mentalnoscia fanki ewy farny.

Gimnazjum było sto razy lepsze jak dla mnie, tęsknię za tymi czasami 😭 Wymarzyłam sobie takie liceum jakie jest na amerykańskich filmach :classic_cool: niestety nic a nic się nie spełniło już chciałam tylko tą maturę odbębnić byle jak aby zdać i uwolnić się z tego kołchozu :D

przepraszam:) chodzilo mi o to,że nikt klasy w ogóle nie załozyl ani nic... i jak tak patrze to strasznie sztywni ludzie tam są w tym liceum nawet starsze roczniki takie jakieś..:( prawdziwy gentleman to ze nie spotkałes nie oznacza ze takich dziewczyn nie ma.. znam kilka bardzo ladnych osob, jedna z nich ma fobie spoleczna... :o przez dawniejsze kompleksy. gdybys nie wiedzial to wiekszosc ludzi wyrabia sie z wiekiem ale psychika zostaje taka sama..