Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmijestzle

nie mam pracy a bardzo

Polecane posty

Gość jakmijestzle

sie staram ja miec. rodzina mysli ze praca jest tylko mi sie nie chce pracowac. ciagle slysze np ze x dostala prace w banku wiec dlaczego ja jej nie dostalam. ale oni nie rozumieja tego ze x ma 23 lata jest studentka. zatrudnili ja na umowe zlecenie(jako ze jest studentka nie placa wszystkich skladek czyli jest tanszym pracownikiem) wyslali ja na szkolenie i teraz nawet jak straci te prace to jest w lepszej sytuacji niz ja bo ma juz doswiadczenie. a ja 23 lata to mialam juz dano temu . prawda jest taka ze teraz latwiej dostac prace bedac studentem, albo np osoba lekko niepelnosprawna. osoba 30letnia nie majaca doswiadczenia w danej dziedzinie nie ma co liczyc na prace. chce mi sie wyc:-(

Gość zawstydzony 2596
a gdzie mieszkasz? gdzie szukasz pracy?

Gość jakmijestzle
w wlkp ale nie podam dokladnie. szukam m. im. w poznaniu ale ostatnio mam dola bo ogloszenia w wiekszosci dla studentow, alob swiezo upieczonych absolwentow, albo z dopiskiem-preferowny absolwent uniwersytetu ekonomicznego w poznaniu albo z orzeczeniem o niepelnosprawnosci. a jak bez powyzszych warunkow to duze wymagania typuu iles lat doswiadczenia, biegle 2 jezyki obce itp. wysylam cv ale niestety zero odzewu

Gość zawstydzony 2596
tez nie miałem szcescia w poznaniu ale to było dawno temu...bądz cierpliwa, dlaczego nie masz zadnego doświadczenia w tym wieku, co robiłaś?

ja szukam już ponad 10 miesięcy, już 11 leci.....;/ jestem z warmińsko-mazurskiego, ale szukam tez w pomorskim głównie Gdańsk itd.....

Gość jakmijestzle
tzn mam doswiadczenie ale w takiej branzy w ktorej bez znajomosci nie mam szans na prace. zrobilam inny kierunek w ktorym jest wiekszy ruch ale niestety nie mam doswiadczenia bo szanse na jego zdobycie maja osoby ktore wymienilam w 1 poscie

Gość upppppppppppppp
up